Terwijl ik naar de voetbalwedstrijd op televisie kijk, kan ik niet anders dan naar de vergrote buik van mijn vrouw kijken. Ik zie het met de seconde groter worden. Ik kan haar zien trappen als het ene of het andere deel van haar maag omhoog of omlaag gaat. Mijn vrouw van vijf jaar lachend bij elke trap. Vol vreugde voor wat in haar groeit. Ik ben er woedend over. 

               Ik heb mijn vrouw al meer dan acht en een halve maand niet liefgehad. Ik heb haar lang niet zo lang aangeraakt. Ze lacht me af en ik weet het. 

               Een zwangere vrouw uit huis schoppen is niet politiek correct. Daar had ik in het verleden zelf over geklaagd. Maar ik had nooit gedacht dat dit in het echte leven zou gebeuren. Ik zit en doe alsof ik naar de wedstrijd kijk, maar ik staar alleen naar de naakte buik van mijn vrouw. Ze kijkt me aan: ‘Oh shit, dat was een grote.’ Zei ze terwijl ze plotseling wakker werd uit een van de trappen van de baby. 

               ‘Ja, ik heb het gezien.’ Zei ik koel. 

               ‘Wil je voelen dat het me een trap geeft?’ Vroeg ze opnieuw. Ze vraagt dit meerdere keren per dag. Ik weiger elke keer. 

               “Misschien later.” 

               Ze probeert er onberispelijk uit te zien, maar ik zie dat ik haar pijn doe als ik diep in haar ogen kijk. Ze weet niet dat ze die vertelling heeft. Ik kijk terug naar de televisie. 

               “OHHHHH SHITT !!” Roept ze. 

               Ik kijk haar richting. Ze houdt haar buik vast en worstelt. ‘Oh shit. Ik denk dat het tijd is. ‘ Zei ze buiten adem. 

               Ik kijk naar haar op en zeg: ‘Laat het me weten als je weet dat het tijd is. Je hoedt de dokter en de Lamaze-leraar. Geen gok. ‘ 

               Ze keek me boos aan. Ik zag het alleen met mijn perifere zicht, maar ik wist dat ze me maar goed aanstaarde. Er is geen geheim, ze weet wat er aan de hand was. Ik wist het ook. Ze dacht van niet. Maar ik was erbij. En ik ga het niet vergeten. 

               We waren op vakantie in Mexico. Alles klopte in de wereld. We waren op onze tweede huwelijksreis. Ik heb het gekregen voor ons vierjarig jubileum. 

               Ze wilde de stad in gaan en ervaren wat de lokale bevolking deed. Ze sprak heel goed Spaans en ik ook enigszins. Ik begreep echter meer dan ik kon zeggen.     

               We gingen de stad in tegen de aanbeveling van onze toeristische gidsen. We vonden een kleine Cantina die er enigszins uitnodigend uitzag. We liepen naar binnen en ik wilde meteen weg. Maar ik kon het niet omdat ze me tegenhield. Om een onbekende reden voelde ze zich daar op haar gemak. Ik wilde echt voor het eerst wat sindsdien in haar slaan. De mensen in de cantina behandelden ons als royalty’s toen we door de voordeur liepen. 

               De barman vroeg snel: ‘Que puedo conseguirte?’ ‘Wat kan ik voor je halen.’ 

               Zei mijn vrouw Tamie. ‘Tequila con qusano por favour.’ ‘Tequila met een worm alsjeblieft.’ Heks kreeg veel weeps van de lokale mannen die overal aan het werk waren. 

               Ik geef mijn vrouw een duwtje. ‘Als je die worm eet, kun je hier niet weglopen.’ Smeekte ik. ‘Ik red me wel Roy.’ Ze staat erop. Ik schud mijn hoofd, maar ik voel dat we heel snel boven ons hoofd komen. 

               De barman overhandigt twee glazen Tequila, beide met wormen op de bodem van het glas. Ik ga er absoluut niet heen. Dus probeer ik beleefd mijn drankje te weigeren. Heb ik al gezegd dat ik meer Spaans versta dan ik spreek? Dit leverde me een paar slechte blikken op van verschillende lokale bewoners en de Barkeep. Ik heb wel voor beide drankjes betaald. Ik vertelde hem Gracias. En gaf hem een biljet van tien dollar. Vervolgens zei ik tegen hem: ‘Quedese con el combio. ‘houd de verandering’. Ik hoopte dat mijn mooie fooi voldoende was om eventuele gevolgen van het weigeren van mijn drankje op te vangen. 

               Tammie schoot beide shots van Tequila neer. De plaats juichte bij elk. Ik kon het niet geloven. Ze danste om te vieren dat ze beide wormen had neergeslagen zonder over te geven. Maar de nacht was jong. Er was genoeg tijd om te kotsen, wat ze met volle maag zou doen, daar was ik zeker van. 

               Een van de mannen bracht me een Corona-beer en bood hem aan. Ik wou dat ik hem had zien openen. Maar ik vertrouwde hem om een of andere domme reden. Ik nam het en zei. “Gracias” Ik bood aan om te betalen, maar hij stak zijn handen op en zei. “No amigo en la casa” ‘geen vriend in huis’. 

               Ik zei ok, ik had een beetje dorst en dronk een lange ruk aan de fles. Het was koud en verfrissend. Ik was op dat moment dankbaar. Ik had moeten weten dat er iets aan de hand was toen ik Tammie een drankje van mijn beer aanbood en iemand me tegenhield. “Ninguin amigo que sea para ti le conseguire algo.” ‘Geen vriendin die voor jou is, ik zal haar iets halen.’ 

               Maar ik was een domme ezel. En ik dacht dat hij gewoon aardig was. Ze brachten haar ook een Corona. De mijne was niet goed genoeg voor haar. Ik trok nog een keer lang aan de mijne en plotseling voelde ik me een beetje grappig. Nu kan ik een pakje corona’s van twaalf drinken zonder mijn woorden in de war te brengen. Maar voel de helft van een beer me grappig? Dat gaf me het gevoel dat ik hier iets miste. 

               Het begint slecht te worden en ik bedoel echt een slecht gevoel. Ik ging naar Tammie en vertelde haar dat we terug moesten naar het motel. Ze zei. ‘Wees niet zo dodelijk, Roy. We zijn er net. Laten we plezier maken. ‘ 

               Bijna in de rij zette iemand wat dansmuziek aan en ging ze weg.            

               Ik weet niet precies wat ze me hebben gegeven, maar ik herinner me alles. Ik kon gewoon niets doen. Het was alsof ik verlamd was. 

               Ik zag mijn vrouw met de ene man na de andere dansen. Ze was een beetje dronken, maar ze leek nooit uit de hand te lopen. Hun handen waren overal op haar. 

               Ik was naar een zeer comfortabele stoel gebracht en zat met meerdere mannen om me heen. Ze probeerden steeds mijn aandacht af te leiden van de dansvloer en mijn vrouw. 

               De eerste tekenen van problemen begonnen toen de bh van mijn vrouw over de dansvloer werd geslingerd en niet ver van mij en de andere mannen belandde. De plek barstte uit in gejuich en Tammie at het op. 

               Ik zat met afgrijzen terwijl ik toekeek hoe een man zijn armen om Tammie’s middel sloeg en haar borsten omhoog voelde. Ik probeerde op te staan, maar werd niet alleen tegengehouden door wat ze me ook gedrogeerd hadden, maar de mannen in de buurt lieten me ook niet los. 

               Toen zag ik hoe een andere man de eerste man die mijn vrouw voelde opzij duwde, zijn handen onder haar blouse legde en haar voelde zonder shirt ertussenin. Tammie hief haar handen boven haar hoofd en leek het gejuich te leiden terwijl de man haar borsten streelde. Elke man in de plaats kon gemakkelijk zijn handen zien die de borsten van mijn vrouw onder haar hemd kneden. Ik moet toegeven dat het het meest sexy was dat ik ooit had gezien.   

               ‘Mira la ereccion’, riep een man naast me. ‘kijk naar de stijve. of erectie. ‘ 

               Ik was vernederd. Ik keek naar mijn vrouw die met verschillende mannen danste en tot nu toe door twee mannen werd gevoeld, en ik had er een moeilijk gevoel voor dat gemakkelijk te zien was dat ik mijn broek gooide. Ik had geen ruzie in mij. Wat er ook in het bier zat, had zowat al mijn energie gezapt. 

               Rond deze tijd gleed een man voor mijn vrouw op zijn knieën. Wile de andere man was nog steeds bezig haar op te voelen. De man op zijn knieën reikte naar haar rok en trok haar slipje naar beneden. 

               Ik had ongeveer een beroerte toen Tammie haar voeten een voor een optilde om vrijwillig uit haar slipje te stappen, en liet niets tussen de mannen op de dansvloer en haar kutje.     

               Het slipje werd een beetje rondgeslingerd voordat ze naar mij werden gebracht en mij werd verteld. “Mira como lo que ellos” ‘kijk hoe nat ze zijn.’ Vervolgens stopte hij ze in mijn mond. Ik was verbijsterd toen ik ze doorweekt met poesjessap vond. 

               De volgende tien tot twintig minuten draaiden alles om Tammie. Ze glimlachte van oor tot oor en keek me ook aan als man na man die haar voelde. Een paar van hen probeerden ook haar rok op te gaan. Maar na een paar mislukte pogingen om bij haar poesje te komen, duwde ze ze uiteindelijk allemaal weg en ik was absoluut verbijsterd toen ze haar rok openritste en hem van haar af duwde en haar berenkont en struik onthulde. 

Ze draaide haar rok een paar keer over haar hoofd voordat ze hem naar me gooide. 

In die tijd. Ik had er tot op de dag van vandaag nog nooit een gezien, maar ik zag mijn eerste groep ooit tasten. Elke man in de bar had zijn handen overal op de buik van mijn vrouw, waar dan ook.   

Ze zorgden er allemaal voor dat Tammie binnen mijn gezichtsveld lag. Ze keek me aan met lust in haar gezicht en ogen. 

Ik dacht dat ik dit moest stoppen. Maar ik vond het moeilijk om door het medicijn te werken dat ze me gaven. Toen stopte ik met alle inspanningen terwijl ik toekeek hoe een man zijn handen uit de titts van mijn vrouw trok en zag dat Tammie zijn hand pakte en hem weer op haar borsten legde. Ze genoot duidelijk van de mannenhanden over haar hele lichaam. 

Ze bleef dit met alle handen doen, omdat ze haar niet meer overal zouden voelen. Ze bleef ze steeds weer op haar kont leggen. Op haar kutje, op haar buik. Het maakte niet uit. 

Toen bracht iemand een massagetafel binnen. Ik heb geen idee waar het vandaan komt. Maar op het moment dat ze erop steunde, sprong een van de grootste mannen die ik ooit had gezien tussen haar benen. Hij liet zijn broek zakken en liet me zijn pik zien. Hij was niet langer dan ik, maar hij was twee keer zo dik. Ik wist dat Tammie hier om de een of andere reden dol op zou zijn. 

Ze vocht niet, kronkelde niet en verzette zich zelfs niet, ze opende haar benen en greep hem naar zich toe. elke man in de kamer hoorde haar kreunen terwijl hij zijn pik in haar stak. “Chico, es humedo !!!” Schreeuwde de man. ‘Jongen is ze nat.’ 

Ik zag hem meedogenloos in en uit mijn vrouw neuken. Elke slag zorgde ervoor dat ze kreunde en naar adem snakte van genot. 

Kijkend naar de man die mijn vrouw neukt, merk ik aanvankelijk niet dat mijn vrouw twee pikken in elk van haar handen had en ze streelde terwijl ze doorging met neuken. 

‘EREAYYYAA.’ De man schreeuwde terwijl ik wist dat hij zijn ballen in mijn vrouw had geledigd. Hij viel naar voren en legde haar bijna helemaal op haar terwijl zijn heupen in haar bleven stoten. 

De mannen lachten en wezen naar mij terwijl ze naar mijn harde pik wezen. Hoewel ik qua lengte ver boven het gemiddelde zat, had ik last van breedte problemen. Ik kon gemakkelijk plaatsen bereiken die geen van deze mannen in mijn vrouw kon vinden. Maar ik kon haar nooit uitstrekken zoals de eerste man deed. Voor zover ik kon zien, hadden de volgende twee dikkere pikken dan ik ook. Tot nu toe kon niemand het vergelijken met de negen centimeter die tussen mijn benen staken.      

Terwijl de eerste man tot zijn orgasme zakte, nam de tweede man geen tijd om zijn vijftien centimeter in mijn vrouw te steken. 

Mijn vrouw begon te zeggen “Oh, neuk me, neuk me goed. Laat me klaarkomen !! ” opnieuw en opnieuw. “Kom op, geile Mexicanen, geef dit blanke meisje wat ze wil !!” 

Dat was het punt dat ik begon te denken. Mijn vrouw is nog nooit oncontroleerbaar dronken geweest. Ze kon mij en tien andere mannen gemakkelijk onder de tafel drinken. Was ze echt dronken? Omdat ze zich niet gedroeg zoals ze nu was. In feite gedroeg ze zich zoals ze meerdere keren deed toen we het warm en zwaar gingen. 

Ik begon haar nauwlettend in de gaten te houden, ze was waarschijnlijk net zo nuchter als iedereen hier. Ik had een soort verlammende roofie behalve zij. Ik denk niet dat die wormen haar zelfs maar hebben gefaseerd. 

Ze draaide zich om voor de derde man nadat de tweede haar had gevuld met nog een lading Mexicaans sperma. Ze hing haar benen over de tafel en spreidde ze wijd uit terwijl de derde man zijn zeven centimeter in haar dieptes sloeg. 

Ze hief haar lichaam op zodat de mannen haar borsten konden strelen en een van hen slaagde er zelfs in om zijn zes en een halve centimeter in haar mond te krijgen. “COMO UN CACIO !!” schreeuwde de man. ‘als een vacuüm.’ 

Beide mannen kwamen ongeveer even later of drie later. Tammie keek me aan en opende haar mond, en liet de Mexicanen langzaam zien laden terwijl ze uit haar mond en over haar lippen begon te druppelen. Daarna deed ze iets dat bijna alle levensondersteuning in mijn lichaam stopte. Ze slikte het in en deed haar mond weer open om me te laten zien dat het allemaal weg was. 

Vóór haar kleine show had ik al precumdansen op de top van mijn woedende hard op. Terwijl ik zag hoe ze het zaad van de man slikte, begon mijn pik voortijdig uit te barsten. Het was geen volledig orgasme. Het was net een half orgasme. Hoewel het best goed voelde. Het ontbrak absoluut. 

De mannen in de buurt begonnen te lachen terwijl ze toekeken hoe mijn pik uit de bovenkant spoot. Op dit punt deed het er niet toe. Ik kon mijn armen gaan bewegen, hoewel mijn benen nog steeds niet veel wilden bewegen, ik voelde dat ze ook tot hun recht kwamen. Wat ze me ook hadden gegeven, was aan het slijten. 

Ik had een beslissing genomen. Ik zat gewoon en keek hoe Tammie alle zeven mannen in de bar meenam. Elke man nam zijn beurt en neukte haar kutje. Een paar hebben haar mond geneukt. En er waren er verschillende die haar meer dan eens neukten. 

De hele ervaring duurde slechts ongeveer een uur, voordat mijn met sperma bedekte vrouw werd opgehouden en uitgestrekt. Ze liep naar me toe en liet zich op haar knieën vallen, nam mijn pik en stopte die in haar mond. Ik duurde maar een paar seconden voordat ik uitbarstte met het sterkste orgasme dat ik ooit in mijn leven had gevoeld, terwijl ik de keel van mijn vrouw neerschoot. 

Ze gaven mijn vrouw wat kleding die niet echt goed paste, maar werkte totdat we terug konden naar het motel. We hebben lang gedoucht en daarna zijn we allebei in slaap gevallen. 

“AAAAHHHAARRRRA !!!” Schreeuwde Tammie toen ze weer een samentrekking voelde. ‘Het is tijd, het is tijd dat het echt tijd is …’ drong ze aan. 

Ik stond op van mijn stoel en trok haar omhoog. Ik begeleidde haar naar de auto die ik haar al over de nachttas had gelegd, de verzekeringspapieren en de andere dingen die de Lamaze-leraar ons had opgedragen. 

Ik bracht haar naar het ziekenhuis dat niet ver van ons huis lag. Ik kwam binnen en omdat ze haar dauw niet hadden verwacht van het feit dat ze een beetje prematuur leek. Het duurde even voordat ze geregistreerd was. Ik had geen aandacht aan de dokter besteed nadat ik ze had verteld dat ze zwanger was geworden tijdens haar Mexicaanse gangbang. 

Ik nam haar mee naar de verloskamer en coachte haar met tegenzin bij elke wee. 

Toen de verpleegster aankondigde dat de baby aan het bekronen was. Ik zou er niet naar kijken. Ik deed alsof ik naar Tammie keek terwijl ze doorging met de pijn van elke wee. 

Toen kwam de tijd om te pushen. Ik nam de tijd om ervoor te zorgen dat hij een goed brandpunt had en ik moedigde haar aan om te gooien terwijl ze haar dochter uit haar baarmoeder duwde en de wereld in duwde. 

Ik was bereid om vernederd te worden boven alles wat ik ooit in mijn leven had gevoeld, precies zoals de verpleegster zei. ‘Dat is het mooiste meisje dat ik in jaren had gezien.’ 

Ik weigerde nog steeds naar het kind te kijken. 

Tamie stak haar armen uit om haar erin te steken en zodra het snoer was doorgesneden, gaven ze haar aan Tamie. Tammie bracht het naar haar borst en zei. ‘Ze lijkt precies op haar vader, nietwaar. Wrijf het in mijn gezicht.   

Ik had er genoeg van … Ik wilde aankondigen wat een sletterige hoer mijn vrouw was en ze eiste de geboorte van de Mexicaanse spawn. Toen ik om de een of andere reden naar beneden keek. 

Al mijn woorden raakten in mijn keel terwijl ik naar het mooiste blonde, blauwogige kind met blauwe ogen in de armen van mijn vrouw keek. Wat echter het meest opviel, was op haar linkerbeen. Ze had een aardbei-moedervlek die precies bij de mijne paste. Ze was perfect, dacht ik terwijl ik voelde dat de tranen over mijn wangen begonnen te stromen. 

Ik reikte naar mijn dochter en nam haar van mijn vrouw. Waar ik haar naar me toe bracht, haar vasthield en kuste. Ze was erg nat en plakkerig, maar het kon me niets schelen. Ze was van mij … Ze was van ons. 

Ik keek naar mijn vrouw en zag haar ogen zelf overvloeien van tranen. Er waren geen woorden nodig. Geen excuses. Op de een of andere manier had ik door een wonder mijn dochter verwekt. Ik heb toen mijn vrouw gekust. Ze sloeg haar armen om mij en onze dochter. 

We waren weer een gezin. 

Mijn vrouw zou heilig moeten zijn. Ik had haar de afgelopen 38 weken als stront behandeld. Maar ze was nu vol vergeving.