Ik ben Prarthana. Laat me vertellen over mijn goede en slechte lotgevallen in het leven. Eerst moet ik kort vertellen over mij, ouders, man en in de wet. Ik ben geboren in Mysuru en mijn opleiding is daar afgerond. Ik ben de enige dochter van mijn ouders en ben met veel verwennerij opgevoed. Ik heb een heel goede, plezierige jeugd gehad met liefhebbende ouders. Natuurlijk had ik geen gebrek aan goede voeding en daarom groeide ik op als chocolademeisje. Had een natuurlijke teint om toe te voegen aan mijn schoonheid. Toen ik naar de middelbare school ging, was ik bijna een aantrekkingspunt, niet alleen studenten, maar weinig leraren keerden hun hoofd om als ik langsliep. Laat me zeggen dat de belangrijkste attractie in mij mijn boezem was. Ze waren oncontroleerbaar gegroeid en toen ik in de 8e standaard zat, had ik een maat van 34+. Toen ik mijn groei zag, nam mijn moeder me op in een yogales en natuurlijk was de yogaleraar een dame. Ik dus, 

Er was geen gebrek aan mannen die overal naar me lonken, maar ik moedigde niemand aan, vooral omdat mijn moeder meestal bij me was. Na mijn afstuderen had ik geen interesse meer in postafstuderen en volgde ik een jaar lang een paar hobbylessen. Toen kwamen er veel voorstellen voor mijn huwelijk. Na lang zoeken hebben mijn ouders een jongen gekozen, Srinath genaamd, die ingenieur was en werkzaam was in een olie-industrie in Ahmedabad. Hij had een goede overheidsbaan en zag er goed uit. Hij was ook de enige zoon van zijn ouders. Hun geboorteplaats lag in de buurt van Pune. Alle vrienden waardeerden de wedstrijd, en weinigen waren ook jaloers. Het huwelijk werd op grote schaal in Mysuru gehouden. 

Ik had een grote teleurstelling in de huwelijksreis zelf. We gingen naar Ooty voor onze 

honingmaan. We verlieten Mysuru een dag na het huwelijk, bezochten een tempel in Nanjangudu en gingen toen verder naar Ooty. We checkten in het Dasaprakash Hotel dat daar beroemd is. De kamer was goed en het weer was aangenaam. Na het ontbijt huurde Srinath een taxi voor sightseeing. Ik genoot van de plaats en het gezelschap van Srinath, hoewel hij er niet zo romantisch uitzag als ik had gedroomd. We keerden ‘s nachts terug naar het hotel en waren natuurlijk een beetje trapsgewijs. Maar ik verwachtte een romantische nacht die niet gebeurde. Srinath vertelde dat hij erg gelaagd is en sliep na een tijdje tv te hebben gezien. Omdat ik zelfs op een rij zat, sliep ik na een tijdje. 

Ik had verwacht dat de volgende dag anders zou zijn. Ja, we hebben goed geslapen en ‘s morgens fris. Had een goed ontbijt in het hotel en vertrok naar nabijgelegen plaatsen. Srinath droeg een rood T-shirt en zag er knap uit. Ik droeg een mouwloze blouse en een net saree. We hebben veel plaatsen bezocht en heel veel foto’s gemaakt. Die avond kwamen we vroeg terug, hadden een diner. Dus ik dacht dat die nacht onze eerste echte nacht zou zijn. Maar er gebeurde niets anders dan alleen welterusten zeggen en slapen. Ik heb zelfs geprobeerd hem te omhelzen, maar de reactie was gewoon flauw. Nog twee dagen bij Ooty en daarna bij Coonor was hetzelfde. Op dat moment maakte ik me echt zorgen. Bij terugkeer in Mysuru vroeg ik Srinath naar de reden waarom hij het huwelijk niet had voltrokken. Hij ontweek mijn vraag en vroeg me klaar te staan om naar Pune te vertrekken, omdat hij enige tijd bij zijn ouders wilde blijven. 

In Pune liet hij me alle plaatsen zien, waaronder Lawasa, Mahabaleshwar en foto’s. Ik dacht erover om het aan mijn schoonmoeder te vragen, maar besloot later om het niet te vragen, omdat ze misschien gespannen is. Uiteindelijk kreeg Srinath op de tiende huwelijksdag een halfharde erectie en hadden we drie minuten een soort seks. Srinath voelde zich erg gelukkig alsof hij een grote wedstrijd had gewonnen, maar ik bleef hoog en droog achter. Desalniettemin zag ik een sprankje hoop dat hij in orde zou kunnen zijn met goede zorg en medicatie.  

We bereikten Ahmedabad, waar Srinath werkzaam was na een week verblijf in Pune. Hij had een bedrijf dat onderdak bood aan Chandkheda. De wijk had twee kamers. Door een gebrek aan kennis van Hindi en Gujrati kon ik geen vrienden maken. Maar binnen een paar maanden kon ik in het Hindi praten. Het kantoor van Srinath was van 10 tot 6 uur. Ik was eerst bezig met het regelen van het huis en daarna met het bereiden van het ontbijt, zijn tiffin, tv kijken, slapen, wat yoga doen, wachten op Srinath en het avondeten bereiden. Het leven werd eentonig met dezelfde routine. Er ging een jaar voorbij en we bezochten Mysuru en Pune om ouders te ontmoeten. Ze vroegen zich allemaal af of we gezinsplanning doen en zo niet, waarom niet in gezinsverband. Ik glimlachte gewoon en gaf dergelijke vragen door. Maar ik maakte me ook een beetje zorgen over wat mijn toekomst is. Ik kon geen kansen op moederschap vinden met zijn twee minuten durende drop-seks eens in de twee weken. Bij terugkeer in Ahmedabad vroeg ik Srinath of beiden een dokter konden ontmoeten. Hij luisterde naar mij en gaf toen een cryptisch antwoord dat het zal gebeuren als God het wil. 

De volgende week kwam mijn schoonmoeder naar Ahmedabad. We namen haar mee naar Ambaji, Dakor, Dwaraka, enz. Voor een weekje uit. Al die tijd vertelde ze me hoe graag ze een kleinkind wilde zien. Ze bad bij alle tempels en deed poojas in de naam van Srinath en mij. Ze vertelde Srinath dat hij met deze poepja’s spoedig vader zou worden. Ik glimlachte binnen met haar droom. Bij terugkomst in Pune raadpleegde ze opnieuw een astroloog samen met onze horoscoop en vertelde Srinath dat hij een nieuw huis moest kopen en dat alleen een nieuw huis hem met een zoon zou 

zegenen. Hoewel ik er niet van overtuigd was, stemde Srinath ermee in, want hij wilde een flat kopen met een woonlening. Na een zoektocht met weinig agenten besloten we om een flat te kopen in de buurt van ISRO / Drive in de buurt. Hoewel het ver van zijn kantoor af was, was het goed en nieuwbouw tegen een redelijke prijs. 

De appartementen waren gloednieuw en er waren er maar heel weinig bewoond. In feite waren wij in onze toren de eersten die bezetten. Ik voelde me de eerste dagen eenzaam. Markt was ver weg en had geen vrienden. Op een ochtend zag ik op een ochtend na vijftien dagen een vrachtwagen materialen lossen bij onze toren. Ik was blij om te zien dat er tenminste iemand komt als mijn buurman. Maar ik kon de familieleden niet zien. Nadat alle bagage was uitgeladen, zag ik een persoon geld overhandigen aan de arbeiders. Een nieuwbouw stroomstoring was vaak en wanneer de persoon wilde gaan, mislukte het leven. Hij begon waarschijnlijk te klimmen en toen ik op de derde verdieping was, stopte hij bij de deur, wachtte een minuut en gluurde door de grilldeur. Ik ging naar de deur en opende en wenste hem. Hij stelde zich voor als Rajesh die een flat op de tiende verdieping heeft bezet. Hun flat lag aan de achterkant en die van ons lag aan de kant van de weg. Ik riep hem binnen en bood drinkwaterflessen en een pak melk aan. Ik heb ze gebeld om thuis te komen voor een kop koffie. Hij bedankte en vertrok. Toen hij wegging, was ik betoverd en kon ik niet normaal denken. Hij was een buitengewoon knappe, brede schouder van twintig inch, scheurende biceps, een heel mooie huid. In feite leek hij op elke film- of tv-acteur met het uiterlijk van een worstelaar. 

Waarschijnlijk hadden ze het druk met regelen. Ik lunchte en sliep. Om vijf uur ‘s avonds ging de deurbel. Ik deed open en zag een eunuch bij de deur staan. Deze mensen komen normaal gesproken in Gujarat naar nieuwe huizen en pasgeboren huizen om geld te vragen en zegeningen te geven. Toen ik de deur opendeed, was ik verrast om Rajesh achter haar te zien staan. Ik riep ze binnen en het was ongelooflijk dat die vrouw, die ik als eunuch dacht, zijn vrouw was. Ze was buitengewoon mager, met een mannelijke borst, sjofele sari. Ze stak haar hand uit en vertelde haar naam als Divya. Ze zaten op de bank en ik zette koffie voor iedereen klaar. Ze vertelden over hun eerdere plaatsen en dat ze onlangs naar Ahmedabad kwamen. Al die tijd kon ik zien dat Rajesh voortdurend naar mijn boezem staarde. Ik was ook trots. Vaak, hij probeerde zijn houding te corrigeren en ik wist zeker dat hij een grote bobbel had die hij probeerde te verbergen. Ja, ik was waar. Toen ik zijn spijkerbroek een keer zag, leek het alsof hij een appel ertussen verstopte. 

Nadat Srinath thuiskwam, vertelde ik hem over onze nieuwe buurman. Hij was blij dat ik gezelschap zou krijgen. Na het eten gingen we naar boven en ontmoetten ze. Srinath, vroeg hen om de volgende dag bij ons te komen ontbijten en lunchen omdat ze hun keuken nog moesten regelen. Ze waren verlegen, maar ik kon de bereidheid in de ogen van Rajesh lezen.  

De volgende dag dacht ik aan het BF-menu en besloot ik om aardappelparotha te bereiden. Zelfs Srinath vond ze leuk. Snel bereidde ik parothas en Carrot halwa. Ik nam een bad en kleedde me aan. Ik koos een zwarte chiffon sari met een mouwloze blouse met een zeer diepe nek. Waarom ik dit droeg was mij niet bekend, maar een of ander instinct werkte in mij zonder dat ik mijn geest onder controle had. 

Ze kwamen op tijd aan en terwijl Divya en ik druk bezig waren in de keuken om de borden te rangschikken, terwijl Srinath en Rajesh in de gang over allerlei vreemde dingen spraken. De BF was nu klaar en werd bediend door beide dames. Tijdens BF zat ik opzettelijk tegenover Rajesh. Vaak onder het voorwendsel van het serveren van water of kwark, stak ik mijn arm uit en liet ik pallu vallen, die altijd door Rajesh’s ogen werd gevierd. Ik was dankbaar dat Divya of Srinath ons spel niet opmerkte. Ze vertrokken na de koffie en bedankten ons voor de BF. Ik vertelde dat we op de lunch zullen wachten en na de lunch zal ik ook helpen met het regelen van het huis. De volgende paar dagen hadden we dagelijks BF en lunch samen en voor het avondeten gingen ze altijd naar buiten. Dit bracht mij en Divya heel dichtbij. 

Dames nemen meestal niet veel tijd om dichtbij te zijn. En ze zeggen dat wanneer vrouwen elkaar binnen een mum van tijd ontmoeten, het gesprek zich tot het gezins- en seksleven wendt. Divya was op een dag erg verdrietig en vertelde dat Rajesh een gekke boob is en niet van haar houdt. Dat betekende dat de mannetjesleeuw honger had en op zoek was naar een prooi. Goed nieuws voor mij, maar was de vrouwelijke leeuw in mij klaar om een prooi te worden? Alleen de tijd zou het leren. Ik ben een retrovert en sprak helemaal niet over Srinath. Sinds die dag stond ik altijd bij mijn deur als Rajesh naar zijn kantoor ging en hij moest alleen op de derde verdieping naar beneden omdat er wat bouwmateriaal op de eerste en tweede verdieping werd gedumpt. Hij zwaaide met zijn hand en ik kwam terug. Binnen een paar dagen blies hij in plaats van een zwaaiende hand een vliegende kus en mijn gehoor sloeg een beetje over. Ik glimlachte en beantwoordde zijn vliegende kus. 

Het wachten was niet veel. Op een avond moest ik naar de markt om wat groenten te brengen en liep ik mee. Ik hoorde een fiets naast me stoppen en het was Rajesh. Hij vroeg waar ik heen ging en bood aan om me naar de markt te brengen. Ik sprong op de achterbank en hij reed hard. Ik besloot om de kansen zo goed mogelijk te benutten en waarschijnlijk controleerden mijn lichaamshormonen mij. Ik ging dichter bij Rajesh staan en drukte mijn borsten op zijn rug. We bereikten de Centrale Markt bij Lal Darwaza. Rajesh kocht ook enkele hemden voor hem en een sari voor zijn vrouw. Hij selecteerde nog een net saree en vertelde dat het voor zijn vriend was. We gingen naar een nabijgelegen restaurant voor koffie. Hij bestelde Samosa en koffie. Ik zat tegenover hem en hij aarzelde nu niet om me goed te bekijken. Onze ogen ontmoetten elkaar vaak en spraken een onbekende taal met een glimlach. Ik gaf hem ruimschoots mijn romige boezem door de diepe decolletéblouse. Daarna kocht ik weinig groenten en gingen we richting huis. Het was een beetje donker en er waaiden kille winden uit River Front op Ashram Road. En Rajesh reed snel met de fiets. Zonder zijn toestemming te vragen, legde ik mijn rechterhand om zijn middel en links op zijn schouder en omhelsde hem van achteren en drukte mijn borsten volledig op zijn rug. Telkens wanneer de fiets op snelheidsonderbrekers of een kuil sprong, gleed mijn hand naar beneden en uiteindelijk, toen we in de buurt van Swastik Char Rasta waren, was mijn hand volledig op zijn bobbel. Ik legde de enorme bobbel op zijn spijkerbroek vast en drukte erop. Hij raakte een beetje uit balans en slaagde er weer in. We bereikten ons appartementencomplex. Inmiddels, zonder zelfs maar luid te spreken, hadden we elkaar duidelijk gemaakt. Hij ging zijn fiets parkeren. Ik fluisterde dat de deur open zal staan en klom vervolgens de trap op. Ik opende de deur en hield hem open en hoopte dat hij het zou begrijpen. 

Ik ging naar binnen, gekleed in een jurk (alleen) en na het opfrissen, schakelde ik alleen het slaapkamerlicht in en deed ik alle andere lichten uit. Ik lag op het bed met alleen mijn nylon nachthemd en wachtte. Zoals verwacht kwam Rajesh. Toen hij alles begreep wat ik in gedachten had, was Rajesh binnen twee minuten in mijn slaapkamer. zonder te wachten op verdere uitnodigingen of formaliteiten, sloeg ik mijn armen om zijn nek en bracht mijn lippen dichter naar de zijne. Hij sleepte mij en onze lippen, onze tong en onze mond smolten in miljoenen kusjes tot het hete knuffelen. Ik trok mijn nachthemd omhoog en was helemaal naakt. Ik hielp hem zijn kleren uit te trekken. Wat een majestueus lichaam had hij. Ik was gebiologeerd door zijn buikspieren, zijn borst en vooral de enorme omvang van zijn penis en zware testikels. Hij had al een keiharde erectie. Maar waarschijnlijk was mijn lichaam nog niet klaar. Misschien wilde ze veel voorspel. We liggen naast elkaar, knuffelen, strelen en kussen. Het was een beetje koud en we bedekten met een zijden deken. Hij sloeg zijn arm om mijn nek en ik omhelsde Rajesh. We kusten alsof er geen morgen is. Onze lippen verpletterden onze tongen dansten en er werd voldoende speeksel uitgewisseld dat als een adrenaline fungeerde om ons lichaam naar een koortsige high te brengen. 

Rajesh streelde mijn blote dijen, mijn heupen en wetende dat hij gek was op grote borsten, trok ik zijn kraal tussen mijn grote borsten en stikte hij in die booby hitte. Hij nam mijn tepels en zoog als een hongerige baby. Rajesh zocht tussen mijn dijen en vond de juiste plek toen ik mijn dij optilde en volledige toegang gaf tot zijn tastende vingers. Ik werd langzaam nat en zijn vinger kon nu vrij in en uit bewegen. Ik kreunde en hijgde van ondraaglijke opwinding. Mijn hand zat niet stil. Ik nam zijn kloppende fallus in mijn linkerhand en begon de schacht te strelen. Hij had echt een enorm grote en dikke fallus. Mijn hand speelde de hele lengte en hield liefdevol zijn grote testikels vast. Het paar was erg hoog. Ik begreep dat hij sinds maanden of jaren jaren geen seks had. Ik was blij met mijn geluk. 

Ik had mijn eerste orgasme in een paar minuten na zijn vingerneuk. Ten tweede, een derde terwijl zijn vingers meedogenloos in en uit gingen. Hij likte, beet op mijn tepels en gaf vaak toe aan lange natte zoenen om uit te rusten. Ik had geen status meer om op de climax te wachten. Maar Rajesh was niet van plan een einde te maken aan de aangename marteling van mijn lichaam, terwijl hij mijn dijen verbreedde, ging hij naar beneden en verborg zijn gezicht op mijn geschoren poesje. Ik verbreedde me verder waardoor ik volledige toegang had en hief mijn benen op om hem van achteren te vergrendelen. Rajesh’s tong was waarschijnlijk net zo lang als die van de 

reuzenmiereneter. Zijn tong kwam volledig in mijn natte poesje en draaide langs de wanden van mijn vagina. Mijn afscheidingen werden door Rajesh gelikt en gekoesterd terwijl ik in verwarring was of ik wilde dat het voor altijd zou voortduren of dat hij zou stoppen en zijn fallus in de hete vallei van mijn kut zou duwen. Ik besloot om het beste van twee werelden te hebben en terwijl ik zijn hand met mijn handen vasthield, hief ik mijn heupen op en zijn tong ging verder naar beneden. Hij likte meedogenloos de meest delicate en gevoelige delen. Wat gebeurde er met mij? Het was een ongelooflijk vreugdevolle hemelse ervaring. Ik spoot op zijn gezicht en toch zette hij zijn bediening in mijn kut voort met zijn hete tongtechniek. 

Niet meer in staat om te wachten, trok ik zijn hoofd omhoog en met tegenzin verliet hij mijn vallei en bereikte de bergen. Rajesh zoog aan mijn tepels, beet in mijn vlees en we kusten. Ik proefde mijn afscheidingen. Ik verbreed mijn benen tot het maximum en leidde zijn majestueuze wapen in mijn gladde vagina. De binnenkomst verliep soepel, hoewel het krap was. We omhelsden elkaar toen we volledige copulatie bereikten. We hebben lang in elkaar opgesloten gelegen en de huid, warmte en nabijheid van ons lichaam gevoeld. Langzaam ging Raju in slow motion omhoog en weer omlaag, het tempo geleidelijk oplopend, plotseling ophoudend wachten tot ik smeekte en daarna hervatte. Oh! Wat een gevoel, wat had ik al die jaren gemist. Ik besloot de verloren jaren te compenseren. Terwijl ik mijn ogen had gesloten en genoot van elke fractie van onze liefde, veranderde Rajesh in een snelle beweging van positie en stond ik op zijn top. Mijn enorme meloenen bungelden op zijn borst. Hij omhelsde me voor kussen. Ik begon mijn percussie opnieuw in langzame bewegingen en vond de juiste richting en hoek om ervoor te zorgen dat mijn clitoris met de schacht van zijn penis wreef. Elke slag bracht me op het punt van een orgasme. Weer kwam Rajesh op me af en deze keer neukten we in stilte. Buiten werd het donker. Hoewel we allebei nooit wilden dat deze ervaring zou eindigen, heeft Rejesh uiteindelijk zijn hele, extreem hete en dikke sperma diep in mijn vagina geloosd. We waren gelaagd en lagen heel lang stil, nog steeds niet in staat en niet bereid om los te maken. Toen we ons eindelijk losmaakten was het buiten donker. Ik stond op en droeg de jurk. Ik vertelde Rajesh dat ik koffie ging maken en ging naar de keuken. Rajesh kleedde zich aan. We zaten in de hal en genoten van warme koffie na de hete seks die net was afgelopen. 

Rajesh sloeg zijn arm om mijn nek en we wisselden onze koffie uit onze mond terwijl we kusten. Toen gleed zijn hand in mijn jurk en legde mijn borsten vast. Automatisch voelde mijn rechterhand zijn kruis voelen. Terwijl we kusten, terwijl Rajesh met mijn borsten en tepel speelde, terwijl ik langzaam zijn bobbel streelde, voelde ik dat hij weer keihard was en klaar om te schieten. Omdat ik geen enkele gelegenheid wilde laten varen, trok ik Rajesh naar me toe nadat ik mijn jurk had uitgetrokken. Rajesh verwijderde onmiddellijk zijn broek en slip en zijn vlaggenpaal was klaar. Ik verbreedde mijn benen, balanceerde op de zijne en ging op zijn schoot zitten, langzaam zijn penis in mij inbrengend. Glijdend zorgde ik voor volledige penetratie. Rajesh’s handen hielden mijn borsten van achteren vast en streelden, speelden en kneep in mijn tepels die van roze in rood naar uiteindelijk paars veranderden. Ik sprong op zijn erectie als een jakhals die voor druiven springt. Mijn hand had om zijn nek om zijn nek geslagen. Toen ik een hoogtepunt bereikte, tilde Rajesh me op en legde me op het tapijt. Mij binnenkomen van boven Rajesh maakte me boos. We hadden seks die deze keer langer duurde dan de eerste. We losten zijn enorme voorraad in mij los. Onverwacht trok Rajesh mijn hoofd en duwde een nog natte penis in mijn mond. Het was nu slap en ik kon gemakkelijk mijn mond inademen. Zelfs toen bleef hij nog een tijdje ejaculeren, wat ik heerlijk vond en zijn penis schoon likte. Al snel vertrok hij met een kus. Onverwacht trok Rajesh mijn hoofd en duwde een nog natte penis in mijn mond. Het was nu slap en ik kon gemakkelijk mijn mond inademen. Zelfs toen bleef hij nog een tijdje ejaculeren, wat ik heerlijk vond en zijn penis schoon likte. Al snel vertrok hij met een kus. Onverwacht trok Rajesh mijn hoofd en duwde een nog natte penis in mijn mond. Het was nu slap en ik kon gemakkelijk mijn mond inademen. Zelfs toen bleef hij nog een tijdje ejaculeren, wat ik heerlijk vond en zijn penis schoon likte. Al snel vertrok hij met een kus. 

Ik was gelaagd, ik was volledig tevreden en ik was die dag tevreden. Eindelijk had ik de beste seks in mijn leven. Geen onhandige dagen meer van twee minuten en twee druppels zonder slaap. Ja, eindelijk heeft God mij door een andere deur gegeven toen de eerste deur gesloten was. Ik moest optimaal gebruik maken van dit door God gezonden geschenk. De volgende twee dagen waren er vakanties en Srinath was thuis. De derde dag was maandag. Ik verwachtte dat Rajesh die avond zou komen. Dus na de lunch was ik opgewonden om op dat moment te wachten. Ik deed een kleine make-up, deed body-parfum aan, controleerde haarloosheid op mijn kut en maakte kant-en-klare witte wijn. Ik dacht aan lunchen en daarna wat rusten. Toen ging de deurbel. Ik was aangenaam verrast toen ik ‘s middags Rajesh zag. Hij kwam en we omhelsden elkaar en ik verwelkomde me met een lange kus. De lunch stond klaar. We lunchten met drie pinnen wijn. Tegen de tijd dat de lunch voorbij was, waren we allebei opgewonden. Ik heb de afwas opgeruimd. Rajesh lag al op bed op me te wachten. Ik gleed naast hem in het laken en zijn arm omcirkelde me. Die avond was de wildste, meest liefdevolle en meest opwindende dekking die ik had. Toen ik zijn hardheid voelde, was ik ontzet met een ongelooflijke omvang en hardheid. Het was misschien moeilijker dan diamant. Maar de buitenste huid met zijn uitstekende aderen was zacht om aan te raken en te strelen. Ik was die middag het gelukkigst. Alleen met knuffels, kusjes had ik een orgasme bereikt. Ik stroomde in een mum van tijd door een rivier toen we ons bezig hielden met het strelen van het lichaam. Zijn testikels waren zo groot als een paar appels! Zware, stevige tassen! Wat had ik nog meer van God kunnen vragen. Die avond was de wildste, meest liefdevolle en meest opwindende dekking die ik had. Toen ik zijn hardheid voelde, was ik ontzet met een ongelooflijke omvang en hardheid. Het was misschien moeilijker dan diamant. Maar de buitenste huid met zijn uitstekende aderen was zacht om aan te raken en te strelen. Ik was die middag het gelukkigst. Alleen met knuffels, kusjes had ik een orgasme bereikt. Ik stroomde in een mum van tijd door een rivier toen we ons bezig hielden met het strelen van het lichaam. Zijn testikels waren zo groot als een paar appels! Zware, stevige tassen! Wat had ik nog meer van God kunnen vragen. Die avond was de wildste, meest liefdevolle en meest opwindende dekking die ik had. Toen ik zijn hardheid voelde, was ik ontzet met een ongelooflijke omvang en hardheid. Het was misschien moeilijker dan diamant. Maar de buitenste huid met zijn uitstekende aderen was zacht om aan te raken en te strelen. Ik was die middag het gelukkigst. Alleen met knuffels, kusjes had ik een orgasme bereikt. Ik stroomde in een mum van tijd door een rivier toen we ons bezig hielden met het strelen van het lichaam. Zijn testikels waren zo groot als een paar appels! Zware, stevige tassen! Wat had ik nog meer van God kunnen vragen. Ik stroomde in een mum van tijd door een rivier toen we ons bezig hielden met het strelen van het lichaam. Zijn testikels waren zo groot als een paar appels! Zware, stevige tassen! Wat had ik nog meer van God kunnen vragen. Ik stroomde in een mum van tijd door een rivier toen we ons bezig hielden met elkaar strelen. Zijn testikels waren zo groot als een paar appels! Zware, stevige tassen! Wat had ik nog meer van God kunnen vragen. 

Ik hief mijn rechterbeen op en plaatste op zijn linkerdij. Hierdoor had hij gemakkelijk toegang tot zijn rechterhand om mijn vallei te naderen en hij verloor er geen tijd in. Zijn handpalm omhulde mijn roze vlindervleugels en twee vingers gingen meteen in de reeds ingevette vulva. Onze mond was bijna permanent op slot. Rajesh had zulke grote handen dat hij gemakkelijk een van mijn borsten kon bekeren. Mijn enorme borsten zagen er klein uit in zijn brede handpalmen. Ik drong er bij hem op aan het vlees, de tepel te bijten totdat ik hard moest schreeuwen. Zijn tanden groeven in mijn schouder en ik deed dat op zijn rug met mijn nagels. Rajesh zoog aan mijn borsten terwijl hij gek was op grote borsten. Ik stond hem toe en moedigde zelfs aan om zijn volle voldoening te hebben om mijn borsten te plagen, proeven en zuigen. Mijn tepels groeiden uit tot zwarte besgrootte en kleur. We zijn verschillende keren van positie veranderd. Toen we in climax waren, vroeg Rajesh me om op handen en voeten te zijn en kwam van achteren naar binnen om een penetratie van cent procent te garanderen. De hondenstijl was veel spannender en ik huilde van geluk. Ik duwde mijn zwervers terug wanneer hij me binnenkwam. Zijn ontlading vulde me volledig en stroomde langs mijn dijen op de lakens. We trokken ons terug en rustten een tijdje. 

Ik had mijn hoofd op zijn rechterarm en speelde met zijn nu slappe penis. Rajesh was van vloek en streelde mijn borsten, mijn rug en haar. Ik vertelde hem over mijn tragische verhaal van 2 minuten en 2 druppels. Hij glimlachte en vroeg me me geen zorgen te maken, omdat hij nu bij mij is om te bevredigen. Hij vertelde me ook over de mannelijke borst van Divya en ik troostte dat nu mijn beide borsten van hem zijn wanneer hij maar wil. Hij kreeg toen plotseling de vraag wat als ik zwanger van hem zou worden? Ik was ook verbaasd en had helemaal niet aan deze mogelijkheid gedacht. We hadden tot dan toe helemaal geen bescherming gebruikt bij onze dekking en ik wilde geen barrière. Rejesh kreeg een idee en hij vertelde dat ik Srinath moet overtuigen om zijn sperma te laten testen in een laboratorium dat Rajesh goed kende, en hij zal uitrusten. In ieder geval, 

Zoals gepland overtuigde ik Srinath voor een test en we gingen allebei op afspraak. Natuurlijk had ik absoluut geen probleem en Rajesh slaagde erin om een mooi rapport voor Srinath te geven, waarin ook werd verteld dat zijn motiliteitscijfer is toegenomen en dat de kans om een kind te krijgen erg groot is. Rajesh had zelfs zijn spermastaal gegeven om te testen. Zoals Rajesh vertelde, begon ik die 2-min-2drop-sessies met Srinath één keer per week, zodat wanneer hij zwanger wordt, hij zal geloven dat het kind van hem is. 

Mijn paring met Rajesh ging minstens vier keer per week door. Zoals mijn schoonmoeder dacht, zegende God me met het moederschap. Ik ben bevallen van een prachtig meisje. Ons seksleven ging door tot ik zes maanden zwanger was en hervatte toen mijn dochter drie maanden was. Voordat mijn dochter twee jaar had voltooid, was ik weer zwanger. Ik moet binnen drie maanden worden bezorgd. Lezers wensen me een prettige, gemakkelijke levering.