Mompelde David bij zichzelf terwijl hij op het podium liep: ‘Dit was de derde keer deze week dat ze me liet wachten.’ 

We zijn pas drie weken samen, maar dit zou een bijzonder weekendje weg worden; onze eerste alleen. 

David keek weer op zijn horloge, het was 2,25 uur. We hadden afgesproken om hier om 14.00 uur te zijn, de trein vertrekt om 2.30 uur. 

De laatste passagiers gingen aan boord van de trein, 2.29. 

Hij mompelde bij zichzelf: ‘je hebt de tickets voor een weekend in Parijs en je bent er niet, £ 300, het heeft me gekost.’ 

David draaide zich boos om en verliet het station toen de trein wegreed van het perron richting Parijs. 

Een uur later werd er op de deur geklopt. Susan deed de deur open en stond daar; in haar handen lagen de kaartjes. 

David draaide zich om en liep terug de kamer in, Susan volgde. ‘Nou, wat is dit keer het excuus?’ Susan wist dat haar excuus zwak was, maar het was de waarheid. 

‘Het spijt me schat, mijn moeder kwam langs en praatte; ik wist niet hoe laat het was.’ Dat was het. Davids woede nam de overhand. 

Hij greep Susan ruw bij de arm. Haar uit balans brengen en over zijn knie. Zijn hand viel slim op haar kont en herhaalde het keer op keer. Hij voelde zijn hand pijn doen, maar bleef uit frustratie doorgaan. 

Susan schreeuwde en kronkelde tijdens dit alles om te proberen te ontsnappen. David stond op, ze viel huilend op de grond. 

David keek haar aan; ‘Wat is er met je aan de hand, waarom kun je je dag niet plannen zoals anderen? Als je niet bij me wilt zijn, zeg het dan maar.’ 

Susan antwoordde toen de tranen over haar gezicht stroomden; ‘Verdomde pervert, wat is het idee om me een pak slaag te geven?’ 

‘Noem je dat een pak slaag?’ Schreeuwde David terug. 

Hij pakte haar bij de arm en sleepte haar de slaapkamer in. ‘Kleed je nu uit,’ zei hij zacht maar krachtig. 

Susan wist dat hij het meende, ze kromp ineen in de hoek. David had haar nog nooit naakt gezien en ook dit was nieuw voor haar. David liep naar Susan toe en hield haar twee armen vast; hij hielp haar overeind. Susan dacht dat hij was gekalmeerd en een beetje ontspannen. 

David zei zachtjes: ‘Nu heb je een keuze, kleed je uit of ik zal je mijn weg banen’. Hij keek toe terwijl Susan naar de knoop op haar spijkerbroek reikte. Ze ongedaan maken. Ze gleden naar beneden en verzamelden zich aan haar voeten, ze stapte eruit. 

Ze keek weer naar David. Zijn gezicht verraadde niet wat hij dacht. ‘En nu de rest’, Susan trok haar blouse uit, haar handen gingen naar achteren en maakten de clip op haar beha los. 

David liet het op de grond zinken en keek niets toe. Haar duimen lieten haar slipje zakken en lieten haar naakt en kwetsbaar achter. Haar handen proberen haar naaktheid te bedekken. 

David liep naar het bed en pakte vier kussens die hij in het midden van het bed legde. ‘Ga nu met je gezicht naar beneden op het bed liggen.’ 

Susan bewoog snel en lag daar bang. Toen David het bed naderde, zag hij haar kont rood van de vorige pak slaag. 

Hij opende zijn kleerkast en haalde er vier stropdassen uit. Snel bewegen; hij bond haar polsen en enkels vast aan de bedstijlen. 

Ze duwde de kussens onder haar buik en bracht haar kont weg van het bed. 

Plotseling daalde Davids hand neer; het slaan van Susan’s kont. Een rode handafdruk vormde zich toen hij die omhooghief, hijgde hijgend en haar adem stokte. 

Susan geeft geen kans om te herstellen, een ander daalt af en markeert de andere wang. ‘Ik zal je leren op tijd te zijn.’ 

Zijn hand kwam steeds weer naar beneden, Susans kont is bedekt met een rode tint. Ze worstelt, maar David weet dat ze veilig is. 

Hij voelde zijn hand pijnlijk worden, hij stopte even om op adem te komen. 

‘Denk je dat dit iets verandert, verdomde perverseling?’ Susan schreeuwde tegen hem. 

David draaide haar hoofd om naar hem te kijken: ‘Ik weet dat je pijn hebt, maar ik wil niet dat je mijn leven verprutst.’ 

Hij wist dat Susan een koppige streak had, maar was verbaasd over haar veerkracht. Hij reikte toen naar de pantoffel onder het bed en pakte hem stevig vast; Hij hief zijn arm op. 

Susan keek hem kwaad aan en daagde hem uit haar nog meer pijn te doen. 

Zijn arm kwam naar beneden en bracht de slof hard over haar reet. Haar adem wordt weggenomen met de kracht van de klap 

David herhaalde het een paar keer en merkte op dat Susan stil was geworden. In plaats van weg te kruipen; Susan hief haar kont op voor de volgende. 

Rustig snikkend snakte ze naar adem: ‘Sla me schat, sla me harder, ik heb het nodig, schat’. David keek geschokt, hij merkte dat ze haar kutje tegen de kussens duwde. Susan snikte nu hard naar David; “Meer meer,” 

David bracht het steeds harder naar beneden, Susan hobbelde nu ernstig in het bed. Susans kont heeft de afdruk van de slof erop. Plotseling hief ze haar heupen op en huiverde. 

David bleef staan en keek hoe haar lichaam haar naar een climax bracht. ‘Sla mijn poesje, doe het nu,’ zei ze, haar heupen kronkelend over de kussens. 

Hij legde zijn hand in zijn hand en richtte op haar doorweekte kutje, waardoor het scherp naar beneden kwam. Susan sloeg haar lippen en klit tegen elkaar en huiverde toen de laatste climax door haar lichaam snelde. 

David maakte haar armen en benen los en draaide haar op haar rug. Opstaan deed hij zijn kleren uit, hij was hard en klaar. 

Naast Susan liggend legde hij zijn armen om haar heen, kuste haar en hield haar stevig vast. Fluisterend ‘ik hou van jou’ glijdt hij langzaam diep in haar. 

David trok Susan bovenop hem, haar heupen dansend terwijl zijn harde pik in haar bewoog. Hij voelde hoe ze zijn pik met haar kutje vastgreep, hij voelde zichzelf diep in haar spuiten, ze lagen samen. 

Ze zwegen terwijl ze weer op adem kwamen. David kuste haar en glimlachte. Kijkend naar haar zei hij. ‘Ik waarschuw je dat als je ooit weer te laat bent, ik het zou herhalen.’ 

Susan glimlachte bij zichzelf, wetende dat het eerder zou kunnen zijn dan je denkt