Mijn naam is Rahul en ik kom uit Tamil Nadu. De heldin van dit verhaal is Sindhu. Sindhu en ik waren goede vrienden van de universiteit en in dit verhaal zal ik vertellen hoe onze 5-jarige vriendschap plotseling veranderde in vrienden met een soort relatie. Ik had tijdens mijn studententijd nooit enige seksuele intentie op sindhu. Ik voltooide mijn RUG op een universiteit vanuit mijn geboorteplaats. Ik ben sinds dag 1 bevriend met haar, dat komt omdat we samen met de universiteitsbus reizen en onze huizen verderop zijn. 

Laat me iets vertellen over de schoonheid van sindhu. Ze is een bomschaal van 5,5 ft met figuur 3625-36. Jongens van mijn universiteit zullen sterven om zelfs maar met haar te praten en iedereen zal jaloers op me zijn omdat ik heel dicht bij haar was. Tijdens haar studententijd had ze een relatie met een man genaamd Gokul. Gokul was onze oudste en hij vond het niet leuk dat ik de hele tijd met Sindhu omging. Hij vroeg haar altijd om niet met mij om te gaan, maar toch waren ik en Sindhu goede vrienden. Er kwam een moment dat ze allebei uit elkaar waren en dat ze elke dag met me over hem praatte. Met de dag groeide onze vriendschap en toen ik mijn RUG afrondde, verhuisde ik naar het VK voor mijn master en Sindhu kreeg een baan in Bangalore. Er gingen 2 jaar voorbij en we hadden nog steeds contact. We gebruiken om te chatten of skype elke dag te praten over van alles en nog wat. Ze vertelde me altijd over alle roddelverhalen van haar kantoor. Op een mooie dag tijdens het sms’en vertelde ik haar dat het incident de vorige dag in de nachtclub was gebeurd. Ik was helemaal dronken en vrienden daagden me uit om een willekeurige meid te kiezen en haar mee naar huis te nemen. Sinds ik klotste, accepteerde ik de uitdaging en probeerde ik al mijn ophaallijnen waarvan sommige echt werkten. Ik ontmoette een meisje “Cindy” in de buurt van de bar en vroeg haar of ik haar een drankje kon kopen dat ze gemakkelijk accepteerde en naarmate de avond vorderde waren we allebei aan het dansen en dansen om te knuffelen en uiteindelijk belandden we samen in bed, dat was mijn eerste one night stand en ik heb Cindy nooit meer gezien. Sinds ik klotste, accepteerde ik de uitdaging en probeerde ik al mijn ophaallijnen waarvan sommige echt werkten. Ik ontmoette een meisje “Cindy” in de buurt van de bar en vroeg haar of ik haar een drankje kon kopen dat ze gemakkelijk accepteerde en naarmate de avond vorderde waren we allebei aan het dansen en dansen om te knuffelen en uiteindelijk belandden we samen in bed, dat was mijn eerste one night stand en ik heb Cindy nooit meer gezien. Sinds ik klotste, accepteerde ik de uitdaging en probeerde ik al mijn ophaallijnen waarvan sommige echt werkten. Ik ontmoette een meisje “Cindy” in de buurt van de bar en vroeg haar of ik haar een drankje kon kopen dat ze gemakkelijk accepteerde en naarmate de avond vorderde waren we allebei aan het dansen en dansen om te knuffelen en uiteindelijk belandden we samen in bed, dat was mijn eerste one night stand en ik heb Cindy nooit meer gezien. 

Nadat hij naar dit verhaal had geluisterd, was Sindhu met stomheid geslagen en stelde hij vragen over elk detail van wat er die nacht gebeurde. Vanaf die dag neemt mijn relatie met Sindhu een nieuwe weg in. Ook zij ging naar kantoorfeesten, begon te drinken en kleedde zich aan naar de maatstaven van Bangalore-meisjes. Haar houding ten opzichte van seksuele relaties veranderde totaal in een jaar. We begonnen langzaam te praten over seksuele incidenten en geleidelijk begonnen we onze fantasieën te delen en het ene leidde tot het andere en we begonnen met sexting. 

Na twee jaar toen ik mijn studie afrondde en terugkeerde naar Bangalore. Ik vond een baan bij een MNC-bedrijf en bleef bij mijn kantoorcollega. Ik gebruikte om elke week sindhu te ontmoeten, maar we kregen niet echt de kans om voor de gek te houden. Op een dag van een week was mijn vriend niet thuis en ik had gepland om Sindhu mee te nemen voor een film. We gingen naar de Sully-film in PVR, Phoenix Market City. Omdat het dinsdag was en het een ochtendshow was, was het theater 

helemaal leeg, behalve wij en 3-5 andere stellen. Gelukkig kregen we een stoel in de bovenhoek. Toen de film begon en ik wanhopig mijn eerste zet op haar wilde maken. Ik pakte haar hand, trok haar naar me toe en fluisterde in haar oren dat ik al heel lang op dit moment wachtte en ik begon haar oorlellen te kussen. Langzaam kuste ik haar van oren, wangen en bereikte ik haar lippen. 

Eerst was het gewoon een simpele borstel van haar lippen en na enige tijd gaf ze het op en opende haar lippen en we zinken er ongeveer 10 minuten in weg. Ze stak haar tong in mijn mond en ik zoog haar lippen naar buiten. Ze verloor al haar controle en ze legde haar handen op mijn lul. Het voelde alsof ik net geëlektrocuteerd was. Ze hield mijn lul aanvankelijk vast, later, na een tijdje fluisterde ze in mijn oren dat ze het echt wilde voelen en vroeg me om mijn broek los te maken. Ik maakte los en ze greep onmiddellijk mijn lul vast en begon hem te aaien. Ik vroeg haar erop te zuigen, maar ze aarzelde. Zelfs ik wilde niet zoveel risico nemen in een theater. Het hele gebeuren gebeurde snel achter elkaar, nog geen half uur sinds de film begon, maar we kwamen al uit het theater op weg naar mijn huis. 

Zodra we mijn plaats bereikten, sloot ik de voordeur en nam haar rechtstreeks mee naar de slaapkamer. We vonden de natte kleren niet erg en binnen enkele minuten waren al onze kleren door de hele kamer verspreid en ik was helemaal naakt terwijl ze alleen in haar binnenste zat. Ze droeg rode lingerie die erg sexy was. Onmiddellijk nam ze mijn 22 cm pik in haar mond en ik begon haar mond te neuken. Hij kent haar weg naar buiten, ze zoog mijn lul als een professional. Ze gaf het hoofd met de juiste hoeveelheid speeksel en met grote handbewegingen. Het was alsof ik in de zevende hemel was. Na minstens 10 minuten mondneuken wilde ik de gunst teruggeven en begon ik haar te likken. Ze kon haar gevoelens niet beheersen en ze begon te kreunen en ze begon mijn naam te zeggen, Rahul! Ja! daar, baby, lik mijn poesje harder en ik begon haar te vingeren. Daarna gingen we naar 69 en brachten daar een goede 5 minuten door. Toch droeg ze haar beha, die ik uit de hand liep en loshaakte en haar sappige meloenen recht op mijn gezicht sprongen.Ik begon aan een van de borsten te zuigen terwijl ze de andere betastte, ze werd rusteloos en beval me haar daar te neuken en zei dat ze heb geen geduld meer. 

Ik nam haar gewoon mee als missionaris en plaagde haar een beetje om de stemming op te heffen, maar ze kon het niet beheersen en smeekte me letterlijk haar te neuken. Ik heb mijn lul ingebracht, haar poesje was erg strak en ze schreeuwde van de pijn, maar ze vroeg me om door te gaan met zeggen dat ze het niet erg vindt als ze genoeg plezier krijgt. Ik neukte haar 10 minuten in de missionaris en ik draaide haar om, liet haar op haar knieën gaan en nam haar mee in een hondje. Ik was in de hemel aan het nadenken over het feit dat dit gebeuren zeker een droom is. Na een lange neukbeurt wilde ze mijn sperma in haar mond nemen, ze knielde neer en begon me te pijpen. Mijn god, niemand heeft ooit aan mijn pik gezogen zoals ze nu doet. Wat een minimum van 20 minuten neuken niet kon, kon haar zuigen het in 3 minuten lukken. Ik schoot een lading sperma in haar mond en ze nam elke druppel ervan. Eindelijk waren we totaal uitgeput en sliepen we naakt en we hadden nog een sessie voor de avond voordat ze naar huis ging. Op dit moment blijven we allebei in Bangalore en we zijn nog steeds vrienden met veel voordelen.