Ik ben een normaal uitziende man die in Bangalore werkt. Ik verblijf in een van de premium appartementen in Zuid-Bangalore. Dit verhaal gaat over mijn allereerste trio-ervaring met een stel. Ik lees deze site heel regelmatig en heb al lang fantasie over trio-plezier. Zelfs ik keek in het bijzonder naar trio en groepsseksporno. 

Ik controleerde regelmatig een online advertentiesite waar veel mensen hun aanbiedingen zoals massageservice, cuckold enz. Postten. Door dat te zien, kreeg ik de moed om mijn gegevens te geven om mijn dienst als stier aan te bieden aan het paar. De eerste week was er geen reactie. 

Op een mooie avond kreeg ik een bericht over hangouts. Ik heb het net met hem nagevraagd en toen vroeg hij naar mijn aanbod op die website. Ik dacht gewoon, het moet een tijd passer zijn die gewoon belt en informeert, wat ik vaak deed voor dergelijke advertenties. 

Hij was Manoj (naam gewijzigd voor privacy) en hij wilde me die avond ontmoeten in een hotel. Ik zei hem dat ik je kan ontmoeten, maar vertel me de details en wat is jouw ervaring in een trio. Hij was net als ik nieuw in trio. Hij is 38 en zijn vrouw 36. Ik wilde hun foto’s graag zien omdat ik mijn veiligheid wilde garanderen. 

Maar hij is niet klaar om de foto te delen. Met veel moed besloot ik ze ‘s nachts te ontmoeten. Ze komen uit het noorden van Bangalore, dus besloten we om ergens in de buurt van de luchthaven een hotel te nemen. Het plan is dat ze eerst in het hotel inchecken en ik daarna. Daarna naar hun kamer gaan en beginnen. 

Ik was erg nerveus, want het is mijn eerste poging. Het kan tot een groot probleem leiden als het paar nep is, anders wordt het een geweldige ervaring. Ik heb een pakje condoom en jurk meegenomen om me om te kleden en ben van huis naar het hotel gegaan. Ik bleef controleren terwijl ik op weg was naar het hotel, of ze al die details in kamernummer hadden ingecheckt. 

Ondertussen heb ik zojuist zijn nummer op Facebook gecontroleerd en ontdekt dat zijn naam alleen Manoj is en ik heb zijn familiefoto gezien. Ik heb er enig vertrouwen in dat hij echt is. De dame zag er normaal uit als een huisvrouw. Ze had een prachtige structuur om een man aan te trekken. Door haar foto op FB zelf te zien, werd mijn stijve omdat ze er perfect uitzag als huisvrouw. 

Ik ben erg opgewonden en tegen de tijd dat ik het hotel bereik was het 11 en ik checkte in. Gelukkig was mijn kamer tegenover hun kamer. 

Ik belde Manoj toen ik incheckte, hij kwam naar mijn kamer en vertelde dat hij haar dat vertelde, hij regelt een massage, dus het is aan mij om verder te gaan. Ik maakte me weinig zorgen, omdat ze geen problemen zou veroorzaken als ik iets met haar zou gaan doen. 

Hij ging naar zijn kamer en ik verfrist me en veranderde in een korte broek, pakte het 

condoompakket en ging naar hun kamer. Ze lag in de deken en sliep. Ze is precies dezelfde dame die ik op FB heb gezien. Ze had een flesje bier en nam een nab mee omdat ik een beetje laat was. Ik weet niet wat ik moet doen, ik keek hem alleen maar aan. Hij gaf me een groen signaal om in bed te gaan liggen en met haar te gaan spelen. 

Ik ging de deken in en kuste haar op nek en wangen, er kwam geen reactie, ik keek naar hem en hij gaf me het signaal om door te gaan. Ik begon haar gezicht te kussen en mijn hand begon met tieten over haar chuditop te spelen. Ik verwijderde de deken en begon met haar lichaam te spelen. 

Ik stak langzaam mijn hand in haar chudi en begon met haar borsten te spelen. Ik begon op haar lippen te zoenen en ze reageerde op mijn kussen, maar zonder haar ogen te openen. Ik begreep het, ze werd wakker, maar vanwege verlegenheid wil ze haar ogen niet openen. Manoj zat tv te kijken en keek vaak naar me. Ik spreidde me over haar uit en speelde met mooie lippen met mijn lippen en ondertussen speelde mijn hand met haar borsten in de chudi. Ik tilde haar op en verwijderde haar chudi-top. 

Wauw geweldig was het, ik heb in het verleden veel meisjes geneukt, maar ik speel met een huiselijk meisje voor haar man gaf me veel erectie. Ik verwijderde mijn t-shirt en nu ben ik met alleen mijn boxer en speel met haar tieten over haar beha. Daarna verwijderde ik haar beha en begon aan haar tepels te zuigen. 

Ze hield mijn hoofd vast en drukte me tegen haar borsten. Mijn andere hand speelde met andere borsten en tepel. Manoj raakte ook opgewonden en kwam bij een andere tepel. Tegelijkertijd begonnen we allebei aan haar tepels te zuigen. 

Daarna schuif ik langzaam mijn hand in haar broek, haar slipje was helemaal nat en ik stak mijn vingers in het slipje. Het was een gladgeschoren glad poesje, ik begon het te strelen. Ze begon te rouwen en het maakte de hele kamer sexier. Ik tilde haar kont een beetje op en verwijderde haar broek samen met het slipje. Nu ze helemaal naakt is, ging ik tussen haar benen zitten en begon te zoenen op haar gladde poesje. 

Haar lichaam raakte in shock en ik deed er niet om. Ik liet haar op het bed liggen en zei dat ze haar kutje likte, terwijl Manoj ondertussen haar tieten onder zijn controle nam. Na een paar minuten bereikte ze een orgasme en tilde me op. We kusten elkaar als een gek en ze haalde mijn bokser uit. Ze nam het in haar mond en gaf me een hete kus, begon het dan te aaien en te zuigen. Ik zou zeggen, ze is een van de beste sukkels die ik tot nu toe heb ontmoet. Nu likte Manoj haar poesje en ze zoog aan mijn penis. 

Ik sta op het punt een orgasme te bereiken, dus heb ik mijn penis van haar verwijderd. Ik begon weer te spelen met borsten. Manoj ging op het bed liggen en ze zat op zijn top, ik stond en gaf mijn penis aan haar mond. Opnieuw gaf ze me een heerlijke pijpbeurt. Na een lekkere pijpbeurt ging ik naar beneden en maakte haar kleine buiging en probeerde mijn penis in het poesje te steken dat al gevuld was met Manoj’s penis. 

Moeilijk kon ik inbrengen, het gaf ons allemaal een zeer goede wrijving en we begonnen te strijken als een machine. Na ongeveer 5 minuten liet Manoj los en trok zijn penis eruit. Nu kwam ze volledig onder mijn controle. 

Ik maakte haar doggy en van achteren geneukt, ze nam Manoj’s penis tegelijkertijd in haar mond. Vervolgens veranderde ik de positie en liet haar op haar rug liggen en neukte ongeveer 10 minuten en kwam uiteindelijk vrij. We waren allemaal erg moe en sliepen naakt. De ochtend toen ik wakker werd, streelde ze mijn penis en zoog eraan, Manoj sliep en we hadden ‘s ochtends een keer seks. 

Toen hadden we allebei samen gebaad, toen ik naar buiten kwam, werd hij wakker. We ontbeten samen en verlieten het hotel. 

Hij gaf me toestemming om haar ook in zijn afwezigheid te neuken. We zijn een reis aan het plannen. Ik zal daarover informeren als het gebeurt.