Tammy probeerde haar schuldige bewustzijn te sussen door tegen zichzelf te zeggen dat het allemaal de schuld van haar man was. Hij was degene die haar naar die site met seksverhalen en al die hete verhalen heeft geleid, waarvan er vele haar geil maakten. Roger deed zijn best om haar tevreden te stellen, maar ze stond steeds meer open voor het idee van acteren. 

Roger moest vaak de stad uit voor zaken, wat Tammy alleen achterliet, verveeld en geil als de hel. Ze probeerde zichzelf vaak te bevredigen door te masturberen terwijl ze een heet verhaal las over glorie-holes of zelfs openbare seks in een bioscoop, een paar van haar favoriete onderwerpen, maar dat ging alleen zo ver. Ze snakte naar de hitte van een echte persoon die haar deed of dwong om verdorven seksuele handelingen te verrichten. Ja, ze was een totaal geile slet! 

Tammy begon op internet te zoeken naar boekwinkels voor volwassenen in de nabijgelegen stad, om erachter te komen of er nog glorie-gaten waren. Normaal gesproken niet erg extravert of, trouwens, gewaagd, ze dacht niet dat ze echt het lef zou hebben om naar een van deze plaatsen te gaan, maar het maakte haar des te geiler om de bewegingen te vinden om er een te vinden. 

Ter gelegenheid van Rogers volgende zakenreis nam Tammy de volgende stap om daadwerkelijk naar de stad te rijden en de verschillende locaties te bekijken die ze online had gevonden. Sommige waren voor de hand liggende stortplaatsen, andere niet zo veel en één in het bijzonder zag er, zo niet stijlvol, op zijn minst schoon en goed onderhouden uit. In een opwelling reed ze de parkeerplaats op en zei tegen zichzelf dat ze gewoon naar binnen zou gaan, rond zou kijken en dan zou vertrekken. 

Het was vroeg in de avond toen ze daar aankwam en de zaken leken op te lopen, meestal alleen mannen. Meestal oudere mannen, ongetwijfeld op zoek naar iets dat ze al lang niet meer hadden gehad. Tammy, die heel mooi was met een fantastisch lichaam, had alle ogen op haar gericht zodra ze door de deur liep en de vochtigheid in haar kutje getuigde van de toestand van haar geilheid. 

Ze moest weg, ze wist het, dit kan alleen maar tot problemen leiden, de deur uitlopen, zeiden haar hersenen tegen haar. Haar natte kut zei dat ik moest blijven, ik heb verlichting nodig. 

Ze bleef. 

Ze probeerde nonchalant te zijn terwijl ze door de gangpaden bladerde, maar de verschillende video’s niet zag, zelfs niet wetende naar welke categorie ze keek, totdat een stem achter haar haar stem uitsprak en haar vroeg of ze opgewonden was van homoseks. 

Oeps, ze was de homo-afdeling binnengelopen. 

‘Eh, nou, nee, ik denk dat ik gewoon in de war raakte’, antwoordde ze. 

Ze had een gordijn achter in de winkel opgemerkt waar jongens in en uit gingen, dus maakte ze van de gelegenheid gebruik om de vreemdeling te vragen wat daar achter was. 

“Ze hebben privé-kijkshows waar je een aantal van de video’s kunt bekijken en het beste is dat het gratis is voor vrouwen,” zei hij. 

“Waarom is dat?” Vroeg Tammy. 

‘Oh, uhhh, ik denk dat vrouwen goed zijn voor zaken’, zei hij en was dat een blos op zijn gezicht? 

‘Nou, ik ga het bekijken’, zei ze bijna uit zichzelf. 

Terwijl ze naar het gordijn liep, volgde elke oogbol in de winkel haar pad en meer dan één man volgde haar. Ze was zich er goed van bewust dat met name één man een grote belangstelling voor haar toonde. Mooie, jonge dames in de achterkamer waren inderdaad zeldzaam. 

Er waren al verschillende mannen en ze wilden haar allemaal graag helpen bij het vinden van een leeg hokje, dat natuurlijk aan beide zijden aangrenzende kamers had. De stand was klein, maar niet ongemakkelijk, dus met een tv-scherm dat vanzelf tot leven kwam zodra ze de stand binnenkwam met een jonge, petite blonde vrouw die werd geneukt door een grote zwarte lul terwijl ze een andere afzoog en andere zwarte jongenshanden had over haar hele lichaam. 

Wauw, dacht Tammy, hoe zou het zijn om in haar positie te staan! 

Ze ging zitten kijken, knoopte haar blouse los en legde haar perfecte, braless tieten bloot, tilde haar korte rokje op, verwijderde haar slipje en vingerde haar natte, geile kutje. Oh, als ik nu maar een lekkere harde lul had en ik vergat dat er op dat moment minstens een dozijn lullen binnen 20 voet van haar waren. 

Een van hen was hard en een stuk dichterbij toen hij door het gat in de muur rechts van Tammy stak. De gedachten van Roger gingen door haar hoofd en toen waren ze weg toen ze haar hand uitstak, die harde pik in haar hand nam en begon te aaien, tot grote vreugde van de eigenaar. 

‘Zuig eraan,’ smeekte hij aan de andere kant van de muur. 

Roger zou toch niet al te overstuur raken door een pijpbeurt? Ze vroeg zich af. Ach, Roger is er niet. 

Ze leidde die middelgrote lul in haar hete mond en nam hem zo ver als ze kon zonder te kokhalzen. Ze was onder andere een ervaren klootzak, dus ze wist precies wat ze kon en was heel bedreven in het behagen van haar man. Haar man van het moment duurde ongeveer 45 seconden voordat hij een enorme lading sperma diep in Tammy’s mond pompte, die ze slikte zodra hij zich terugtrok voordat ze weer naar binnen duwde en meer sperma in haar mond dumpte terwijl ze hem zoog op elke druppel die hij kon. geef haar en laat hem eindelijk gaan. Vervolgens wervelde ze het sperma dat in haar mond was achtergebleven, genietend van de slijmerige textuur ervan en de relatief kleine smaak voordat ze alles doorslikte. 

Ze zat nog maar net achterover om te genieten van de pijpbeurt die ze zojuist had gegeven toen een andere pik door de muur links van haar verscheen. Nu verlangde haar poesje zeker naar wat aandacht, maar deze man was nog kleiner dan de eerste, amper 15 cm lang en als ze door de eerste vreemdeling zou worden geneukt sinds ze Roger ontmoette, wilde ze verdomd zeker weten dat ze werd geneukt, dus ooit opnieuw viel ze op haar knieën en nam die mini-lul in haar mond. 

Ze zuigt eigenlijk graag kleinere jongens af, omdat ze hun hele pik in haar mond kon nemen met slechts de minste kriebels van haar kokhalzen reflex en jongens houden er gewoon van om de neus van een meisje in hun schaamhaar te voelen. Deze man was geen uitzondering, want hij stak al snel Tammy’s mond in en uit. Ze liep naar het gat toe en liet hem lichtjes haar mond neuken. Net als de laatste man duurde deze niet erg lang en schoot hij al snel zijn lading in Tammy’s hete mond. Ze kon niet anders dan denken dat ze in dit tempo iedereen in de winkel binnen tien minuten zou pijpen. Ze moest grinniken bij die gedachte toen ze de tweede lading van de nacht inslikte. 

Nogmaals, net toen ze klaar was, was er weer een pik terug in het gat aan de rechterkant. Kijkend naar deze dacht Tammy, nu lijkt het er meer op. Het leek bijna 20 cm lang en misschien wel de dikste lul die ze ooit had gezien, zelfs groter dan Roger, die geen flauwekul is op de maatafdeling. 

Ze pakte die pik, aaide hem een paar keer en stond toen op, draaide zich om en ging er weer op staan. Terwijl ze een heet nat poesje voelde wrijven over zijn harde pik, pakte haar volgende minnaar zijn eigen pik en begon te proberen zijn weg te vinden in Tammy’s poesje. Tammy was te ongeduldig om te wachten tot deze man probeerde haar te neuken, zodat ze onder haar reikte, die grote pik pakte en hem rechtstreeks in haar hete, hongerige poesje leidde. 

‘Fuck me, fuck me HARD’, vroeg Tammy. 

De eigenaar van die grote lul was meer dan blij om aan die vraag te voldoen toen hij genadeloos Tammy’s poesje in en uit reed en, in tegenstelling tot de eerste twee jongens, was hij in staat haar veel langer dan 45 seconden te neuken. Sterker nog, na ongeveer 10 minuten was Tammy bezig met haar tweede orgasme toen hij uiteindelijk diep in haar poesje reed en een enorme lading sperma deponeerde die Tammy onmiddellijk in haar derde orgasme stuurde en haar minnaar was attent genoeg om zijn verzachtende pik te verlaten diep in haar tot ze klaar was. 

Je zou denken dat een man wat geld door het gat zou laten glippen, maar in plaats daarvan schoof deze man zijn visitekaartje door en zei: “Als je geïnteresseerd bent, kan ik een geile slet neuken zoals jij wanneer je maar wilt.” 

Ze begon boos te worden op de ondankbare neukbeurt toen ze zich realiseerde dat ze in een kijkhokje zat en had geslikt in het sperma van vreemden en dat haar poesje uit het sperma van een andere vreemde druppelde. Ja, ze was een slet, ze vond het geweldig en ze wilde meer! 

En haar volgende verovering stak door het gat links van haar, niet zo groot als de laatste man, maar het kon haar niet meer schelen, ze wilde gewoon geneukt worden. 

‘Ik hoop dat je van slordige seconden houdt’, zei ze terwijl ze achteruit naar de muur liep en een andere pik in haar slordige kutje duwde. 

Hij had geen aanmoediging meer nodig toen hij Tammy’s poesje meteen begon te beuken voor alles wat hij waard was. En daar, recht voor haar ogen, stak nog een lul door het andere gat en Tammy realiseerde zich dat ze met een beetje moeite voorover kon leunen en die lul kon zuigen terwijl ze werd geneukt, en nu was ze echt in de hemel of misschien in de hel. 

Naarmate de avond vorderde, verloor Tammy uit het oog hoeveel pikken haar hadden geneukt of in haar mond kwamen. Een man die haar neukte vertelde haar dat hij in haar mond wilde klaarkomen en, zo onbeheerst als ze was, draaide ze zich om en nam die pik, doorweekt in haar eigen poesjessap, in haar mond en slikte nog een lading zaad in . Dat was haar allereerste smaak van poesje en de gedachte aan de mogelijkheden bracht haar libido nieuw leven in, waardoor ze nog wat langer door kon gaan in dat hokje. 

Eindelijk leek het alsof er niemand meer over was en toen ze op haar horloge keek, was ze verbaasd dat er meer dan drie uur waren verstreken. 3 uur constant neuken en zuigen! Tijd om zich aan te kleden en te vertrekken, aangezien ze vrijwel elke man in de winkel tevreden leek te stellen. 

Toen ze door de winkel naar de deur liep, kreeg ze een staande ovatie van iedereen die er nog was, die allemaal een brede grijns op hun gezicht hadden. Tammy, ooit de showschipper, opende haar blouse en spreidde hem wijd uit, zodat ze goed konden kijken naar wat ze misschien niet hadden gezien in de kraam, die weer een applaus kreeg samen met wat kattenoproepen. 

Ze verliet de winkel, liep over de parkeerplaats naar haar auto, stapte aan de passagierskant in en zei: ‘Wat vond je daarvan, Roger.’ 

Huwelijksreis cruise 

 

Ik werd wakker met een grote lul tussen mijn billen. Ik hoorde suf, slaperig gekreun dat in mijn nek werd ingeademd terwijl hij langzaam tussen mijn wangen in streek. Hij had zijn sterke arm onder mijn nek die om me heen reikte en zijn hand vormde zachtjes mijn linkerborst. Zijn andere hand om mijn middel reikte over mijn bekken en hield me zachtjes tegen zijn pik. 

‘Roy.’ Ik ademde uit. Zijn vermaling werd sterker terwijl hij doorging met het in mijn reet drukken. ‘Roy.’ Zei ik nogmaals, maar nog steeds niet harder dan gefluister. Deze keer hoorde ik een gekreun van slaperig genot en voelde dat zijn vinger en duim mijn tepel hadden gevonden, die net zo hard was als zijn pik.   

Ik voelde nattigheid tussen mijn benen, terwijl het plezier in mij begint op te bouwen. Ik dacht maar heel even na dat hij deze flanellen nachtjapon en slipjes van me af zou trekken en me gewoon zou nemen. vul me met die lul die me plaagt tussen mijn billen. Ik wilde schreeuwen…. “DOE HET ENKEL …” … toen er een onverwacht gekreun van genot mijn lippen verliet. Ik wist dat het te luid was omdat ik voelde dat zijn lichaam verstijfde en zijn zachte, suf gekreun van genot ophield. Het knarsen in mijn kontwangen stopte ook. “‘DAMMIT”,’ zei ik tegen mezelf terwijl hij langzaam zijn pik uit mijn billen duwde. ‘Roy?’ Fluisterde ik weer heel zacht. Deze keer antwoordde hij me. ‘Mam? Sorry, ik sliep. ‘ 

Hoofdstuk één: Huwelijksreisverrassing 

Een week eerder. 

Ik was zo enthousiast. Ons twintigste jubileum was over drie weken en ik wilde mijn man, Eric, zo graag verrassen met een zevendaagse cruise. Het kostte me vijf jaar om ervoor te sparen. Ik moest echter voorzichtig zijn. Mijn man is een kreng. Door de lessen die ik van hem heb geleerd, kon ik echt sparen voor de cruise. Ik zat vol spanning op naalden en naalden. Ik had de kaartjes al gekocht en een aanbetaling van $ 2000 voor vooruitbetaalde verzendkosten gedaan. Ik moest het doen zonder hulp van mijn man. 

Ik had hem verschillende keren gevraagd hem mee te nemen op een cruise. Hij had altijd excuses en weigerde. Later ontdekte ik de reden waarom. 

Ik heb voor verschillende dingen extra betaald omdat ik wilde dat het onze tweede huwelijksreis was, evenals onze jubileumcruise. 

Elke dag die voorbij ging, kwam ik dichter bij mijn verbazing. Onze zoon Roy was de enige persoon die ik het geheim vertelde. Hij hielp me het voor Eric te verbergen totdat, eindelijk, de grote dag aanbrak. Ik heb een geweldige maaltijd gemaakt voor alleen Eric en mijzelf. Ik wilde meteen aan de huwelijksreis beginnen, zeven dagen voordat we de trossen loslieten.    

Alles was perfect. Roy hielp me met het koken van het avondeten en ik gebruikte het beste servies en de beste linnen servetten. 

Ik was gekleed in een van mijn sexy jurken met kousen en vier-inch hakken. Ik had mijn haar eerder op de dag gedaan en toen ik in de spiegel keek, vroeg ik me af of dit echt ik was. 

Roy kwam achter me binnen terwijl ik keek naar waar ik mezelf in had veranderd. ‘Mam … Als vader dat ding niet van je aftrekt en je het tweede neemt, ziet hij je, dan is hij homo of dood …’ 

Het compliment van mijn zoon deed me huiveren. Ik draaide me om en glimlachte naar hem en zei: “Dank je zoon.” Ik omhelsde hem. ‘Bedankt dat je hier bent en me hiermee hebt geholpen.’ 

‘Je bent zo welkom mam. Ik vond het geweldig. ‘ Hij omhelsde me heel stevig. 

‘Eric kan hier altijd zijn. Hij zei dat hij me vandaag iets moest vertellen, dus hij zal niet te laat komen zoals hij normaal is. Ik ben zo opgewonden!!!” 

Ik keek naar alles wat ik deze avond had gedaan om zo perfect te zijn. Ik zou hem in de jurk bij de deur ontmoeten, ik zou hem naar de tafel leiden waar het diner, compleet met zijn favoriete maaltijd en dessert, klaar was om gegeten te worden. Ik had de cruisetickets op zijn bord voor de eerste verrassing. 

Roy was gekleed in een mooi pak en was bereid om onze ober te zijn, hoewel hij bij ons zou eten. Ik kon nooit een heerlijke maaltijd eten terwijl mijn zoon toekeek, zonder dat hij er ook van genoot. 

Roy moest me kalmeren omdat mijn opwinding meer dan eens de overhand kreeg. 

Eindelijk ging de voordeur open en kwam de op één na knapste man binnen die ik ooit had gezien. Ik glimlachte zo nederig als ik kon en stond op het punt iets te zeggen, maar hij sprak eerst. 

‘Anna…. Ik moet dit zo snel mogelijk maken. ‘ 

Zijn toon was iets dat ik zelden van hem had gehoord; het grenst aan woede. Ik kon vastberadenheid zien in zijn lichaamstaal. 

‘Eric’, riep ik naar hem, maar hij negeerde me en bleef door me heen kijken. Eindelijk ging de deur weer open en kwam een vrouw binnen die ik herkende als zijn secretaresse. Ze pakte zijn arm en drukte zich tegen hem aan. 

Oh nee … shit … nee … niet dit…. niet nu…. 

Ik zag Roy, onze zoon, naar mijn verdediging springen. Hij schopte de hoerensecretaris het huis uit en kwam regelrecht in het gezicht van zijn vader omdat hij haar had meegenomen. Toen, en ik kon niet geloven dat hij het kon, maar hij duwde Eric ook het huis uit. 

Na al het geruzie kwam Roy naar me toe, pakte me op en droeg me naar mijn slaapkamer. Hij legde me op mijn bed en daarna ging hij bij me liggen, hield me vast en liet me urenlang op zijn schouder huilen. 

Ik werd wakker terwijl hij me nog steeds vasthield. Hij had een dodelijke greep op me waardoor ik me in de hemel voelde. “Eric wil misschien iemand anders, maar mijn zoon wil mij”, dacht ik bij mezelf. Ik kon niet beschrijven hoeveel beter dat me deed voelen.      

Het lukte me om uit bed te komen en ik zou de tafel schoonmaken van de enorme fout die ik gisteravond had gemaakt. Ik begon weer tranen te vergieten toen ik zag dat de maaltijd die ik had voorbereid voor mijn binnenkort ex-man al was opgeruimd. Er was ook geen teken in de koelkast en het afval was eruit gehaald. 

Hoofdstuk twee: Huwelijksreis cruise-alternatief 

Op één uitzondering na had mijn zoon mijn fout opgeruimd. De kaartjes voor de cruise lagen nog op tafel. Ik staarde lange tijd naar hen voordat ik de stem van mijn zoon zachtjes hoorde zeggen: ‘We gaan samen, jij en ik. We hebben hem niet nodig. ‘ 

Ik lachte bijna om de gedachte. Ik ben blij dat ik me heb ingehouden, want toen ik me tot mijn zoon wendde, overtuigde zijn blik me ervan dat hij gelijk had. 

Hij trok een stoel voor me uit om te zitten en kuste mijn wang, zacht maar snel, en vertelde me dat hij in een handomdraai het ontbijt klaar zou hebben. “Daarna zal ik je mijn plan geven …” 

Ik keek hem aan en dacht even na. Ik zou met mijn zoon op cruise kunnen gaan. Fuck Eric en iemand anders die misschien iets wil zeggen. Ik zou de beste tijd van mijn leven hebben en ik zou niet toestaan dat die klootzak het voor me verpestte. Ik had mijn hele leven al op cruise willen gaan, en bij god zou ik dat doen. Zelfs als het met mijn zoon was. 

Roy heeft zijn huiswerk gemaakt. Hij vertelde me dat ik, omdat we op huwelijksreis zouden gaan, mijn geld voor niets ter wereld terug zou krijgen. We moeten met z’n tweeën gaan. 

Hij vertelde me dat ik hem Roy moest noemen en dat hij me niets anders dan Anna zou noemen. Hij zei dat we ons ook moesten gedragen als een stel. We zouden handen moeten gaan vasthouden en onze armen om elkaar heen moeten slaan. Dat ik zou moeten oefenen om bij hem te zitten als mijn geliefde en niet als mijn zoon, en dat ik ook moest oefenen met glimlachen. 

‘Waarom doe je al deze zoon…. Roy? ‘ Ik heb gevraagd. 

‘Mam … Anna, je wilt al een cruise maken zolang ik hier ben. Ik wil dat je gaat. Dit is betaald en, tenzij je een vriend hebt waarvan we niets weten, ben ik je beste keuze. ‘ Hij glimlachte naar me en zei: 

‘Laat me dat herhalen … Het zou mijn voorrecht en een eer zijn om je op deze cruise te begeleiden. Je weet dat ik misschien hebzuchtig ben, maar ik wil je dit geven. ‘ 

Ik kon er niets aan doen; Ik hield nu nog meer van mijn zoon. “OH. Shit zoon…. Roy, er is iets dat je misschien zou willen weten. Ahhh…. goed….” 

‘Wat is er mam…. Anna? Verdomme, dit wordt moeilijker dan ik dacht. ‘ 

We lachten allebei toen ik eindelijk uitstapte: ‘Roy, nou, zie je, ik heb betaald voor de kapitein om mij en je vader tijdens de cruise te hertrouwen.’ 

‘Anna, de wet die kapiteins toestaat met mensen te trouwen, is vrijwel afgeschaft. Tegenwoordig zitten ze gewoon een prettige, maar neppe ceremonie voor. Het is gewoon iets om te doen, en te zeggen dat je het gedaan hebt, en ik zou sowieso prima met je trouwen. Anna … ‘ 

We lachten allebei om de manier waarop hij ‘Anna’ zei. 

‘Dus je zult je niet schamen om een hele week te trouwen, te daten en je oude moeder op te hangen?’ Ik heb gevraagd.      

‘Hel nee … het zou een voorrecht zijn om bij je te zijn. Ik zal jaloers zijn op iedereen op het schip. ‘ 

Ik ging naar hem toe en gaf hem een dikke bedankkus die veel van de zelfingenomen hypocrieten zou hebben beledigd die ik normaal gesproken ten koste van alles zou vermijden. Maar ze wisten niet wat deze jongeman voor mij zou doen. Roy zou me helpen mijn droom te vervullen, mijn droom om op een cruiseschip over zee te zeilen. Dus kuste ik hem opnieuw. 

 We hebben veel geoefend als stel. Hij was geweldig in het onthouden dat hij me ‘Anna’ noemde, en ik werd er goed in hem niet zoon te noemen. En als ik het vergeten was, zou ik het als “Sonny Roy” laten klinken. 

Bij mij thuis liet ik de sloten vervangen en ook drie beveiligingscamera’s installeren. Een beveiligingsbedrijf zou de camera’s bewaken terwijl we op de cruise waren. 

Eric had echtscheiding aangevraagd en na het lezen van de scheidingsdocumenten heb ik ze ondertekend en zonder klachten teruggestuurd naar de rechtbank. De schikking stelde voor dat ik het huis en ons spaargeld zou houden. Eric, ik weet zeker, bedroog ons uit enkele duizenden dollars, maar ik was gewoon blij dat het voorbij was. 

Hoofdstuk drie: Cruisedatum komt aan 

De dag van het vertrek van de cruise arriveerde uiteindelijk. Eindelijk gingen we aan boord van ons schip en ik voelde tranen in mijn ogen terwijl ik de loopplank opliep met de arm van mijn date. Ik trok hem naar me toe en hield hem stevig vast. 

We waren bij een van de landingen, gewoon aan het rondkijken, toen een van de andere passagiers zei. ‘Is dit je huwelijksreis? Je ziet eruit als een geweldig stel. ‘ Ik was plotseling met een tong gebonden en kon niets bedenken om te zeggen toen Roy het zei. ‘Dit is mijn verloofde’, zei hij met een trotse stem. ‘We gaan op het schip trouwen. Wanneer is onze bruiloft Anna ??? ” 

Ik was sprakeloos. Ten eerste leefde ik een droom van de cruise die ik zo lang had gewild, ten tweede, mijn zoon heeft me net gered, ten derde gingen we trouwen ???? 

“Oh … Oh … Ohhh … Ik denk dat het morgen is. Middag om de…. Schiet, ik ben blij dat ik het heb opgeschreven. ‘ Ik huiverde. 

‘Dat is toch een nerveuze bruid, nietwaar?’ merkte Joy op, het vrouwtje van het stel met wie we aan het chatten waren. ‘Nou, laat het ons weten als je getuigen nodig hebt’, zei de glimlachende heer. ‘We zijn hier voor onze tweede huwelijksreis. Ik hoop dat we net zoveel plezier hebben als jij. ‘ 

Toen kwam Joy naar me toe en fluisterde zachtjes: ‘Hij is een knappe jongeman. Als hij te veel voor je is, bel me dan. Bill pakt tegenwoordig behoorlijk snel uit. ‘ 

Mijn wangen werden rood, maar haar glimlach en giechel braken plotseling door mijn schaamte en ik begon te lachen. Roy sloeg zijn armen om me heen en lachte ook met ons mee. 

We vonden onze passagiershut en het eerste dat me opviel was dat het maar één bed had. Het tweede wat me opviel was dat het niet eens een queensize bed was. Het was een 

tweepersoonsbed. “OHHHH shit”, dacht ik bij mezelf toen ik voelde dat Roy zijn armen van achteren om me heen sloeg. ‘Het komt wel goed mam … Anna. We kunnen dit.” Hij hield me stevig vast. 

Terwijl hij me vasthield, gaf ik voor het eerst aan mezelf toe dat hij niet begreep hoe ik over hem dacht. Een week geleden had ik niet met hem kunnen slapen, ik had niet met hem kunnen trouwen, ik had zelfs geen huwelijksnacht met hem kunnen hebben. 

Maar nu was er iets veranderd. Ik voelde iets in mij dat ik niet had gevoeld sinds misschien drie jaar nadat Eric en ik getrouwd waren. En ik voelde het bij mijn zoon. 

Hoofdstuk vier: Honeymoon Surprise Wedding 

Roy: 

Ik wilde de klootzak vermoorden. Verdomme. Ik wilde hem dood hebben. En ik wilde zijn bloed dweilen met het haar van zijn vriendin. Hoe durfde hij mijn moeder pijn te doen zoals hij deed !! Nadat ik hem en zijn hoer de voordeur van ons huis had uitgegooid, vertelde ik hem ronduit dat hij nooit meer zou kunnen lopen als hij in het huis zou verschijnen als ik of mijn moeder in de buurt waren. Toen vertelde ik hem dat ik hem zou achtervolgen als hij iets uit het huis zou halen dat niet van hem was. 

Nadat ik had gezegd dat hij me wilde slaan, stopte ik zijn hand, greep hem bij de keel en legde zachtjes uit: ‘Pap, je hebt het verknald. Ik ga nu voor mama zorgen en als je het met mij wilt verwarren, geloof me, ik vecht vies en je zult verschillende gebroken botten hebben. ‘ 

Zijn gevecht verliet hem plotseling. Hij had de afgelopen twaalf jaar voor mij betaald om naar kickbokslessen te gaan. De laatste twaalf maanden was ik ongeslagen na tien gevechten voordat ik stopte. Het was gewoon niet voor mij. Daarna vertrok mijn vader zonder nog een woord te zeggen. 

Ik kende mijn moeder beter dan wie dan ook. Ze was tenslotte mijn moeder. Ik wist wat deze cruise voor haar betekende; het was haar levenslange droom. Ik hield het grootste deel van de nacht mijn moeder vast. Het was na drie uur ‘s nachts voordat ze in slaap viel. Ik heb de eetkamer en keuken schoongemaakt. Ik heb al het eten naar de vuilnisbakken gebracht. Ik wist dat als ze het had gezien, ze weer zou gaan huilen. 

Nadat ik alles had opgeruimd, ging ik terug naar boven en knuffelde mijn moeder weer. Ik sloeg mijn armen om haar heen om haar vast te houden. Ik wilde dat ze wist dat ik haar terug had en dat ik er altijd voor haar zou zijn. 

Toen ik in slaap viel, begon er een plan in mijn hoofd te vormen en ik wist dat ik met mijn moeder op cruise wilde gaan. Ja. Ik zou dat kunnen doen. Ik kneep mijn moeder strakker terwijl ik in slaap viel. 

De week voor de cruise ging het verrassend snel. Elke dag zag ik de opwinding en waardering van mijn moeder voor wat ik voor haar deed. 

Uiteindelijk liepen we aan boord van het schip en ik voelde me een koning omdat mijn moeder mijn arm had. Meerdere mensen keken ons aan en glimlachten. Verschillende mannen, jong en oud, lonken naar mijn verloofde moeder. Ik was zo trots om met haar te wandelen. 

Meteen ontmoetten we een stel dat op hun tweede huwelijksreis was en vijf jaar getrouwd was. Ik schudde zijn hand en feliciteerde haar. Ze feliciteerden mij en mijn verloofde allebei voor onze verloving. 

Ze boden aan om getuige te zijn van onze bruiloft. Op dat moment kwam er een ander idee bij me op. Het was maandag en de bruiloft zou op woensdag zijn, waardoor ik net genoeg tijd had om alles klaar te maken voor de speciale dag van moeder. 

Woensdagochtend precies om middernacht heeft de organisator van de bruiloft de moeder ‘ontvoerd’. Een bruidegom mag de bruid niet zien voor de bruiloft. Ik wist waar ze haar en de andere bruiden heen brachten, maar mama, nou, ze zou iets speciaals krijgen. 

Ik wachtte een tijdje in de passagiershut en deed daarna wat boodschappen in de scheepswinkel. Ik had tot 11:00 uur voordat ik bij het altaar verwacht zou worden. Eerlijk gezegd keek ik uit naar de ceremonie. Ik had mijn moeder nog niet in haar trouwjurk gezien, maar ik wist dat ze mooi zou worden. Ik heb extra regelingen getroffen om haar een complete make-over te geven en ik zei dat ze niet te zwaar moesten zijn voor de make-up, omdat mijn verloofde al mooi was en er geen nodig had. Ashly, de kapper, beloofde haar dat ze haar mooier zou maken. Ik vertelde haar dat dat het gemakkelijkste werk zou zijn dat ze ooit heeft gedaan. Ik kreeg een paar “Ahhhhs …” van de vrouwen in de buurt, maar ze hadden mijn moeder-verloofde nog nooit gezien … 

Ik at ontbijt in het buffet en dronk cafeïnevrije koffie. Van daaruit ging ik naar de cadeauwinkel van het schip en vond een heel mooi pak en een nieuw paar loafers. Ik hield niet van de instappers, ik ben een cowboy en ik geef de voorkeur aan laarzen, maar die hadden ze niet. Ik betaalde mijn aankopen met de creditcard van mijn vader. Hij gaf het aan mij nadat ik hem met fysiek geweld had bedreigd als hij niet voor een deel van de cruise had betaald, omdat hij het zo volledig voor haar had verpest. 

Toen ik wachtte op het grote moment van mijn moeder, deed ik niets anders dan bidden dat ik het speciaal voor haar kon maken. 

Hoofdstuk vijf: Speciale dagen voor mama 

Anna: 

Ik was zo opgewonden toen ze me ‘ontvoerden’. Ik denk dat ze ervoor zorgden dat mijn bruidegom me niet zag voor de bruiloft. Ze brachten me naar de voorkant van het schip en ik kreeg een slaapplaats. Ze ‘ontvoerden’ me met een kamerjas en ze lieten me mijn jurk meenemen, maar geen make-up. Ze lieten me niet eens mijn borstels meenemen. Ik nam mijn ‘Louboutin’s die ik speciaal voor deze gelegenheid had gekocht. Ik was mijn kousen vergeten, maar ze hadden er een paar op voorraad in de scheepswinkel. 

Ik sliep tot bijna negen uur ‘s ochtends. 

Ik kon niet geloven dat ik zo nerveus was, gewoon een nepbruiloft had, maar ik was het. 

De andere bruiden waren net zo nerveus. 

Ik bleef glimlachen en giechelde bij mezelf dat ik met mijn zoon trouwde. De situatie was zo raar. 

Toen kwamen de verrassingen opdagen. Eerst stuurde Roy een boeket bloemen voor mij om te dragen. Vervolgens liet hij me een ketting zien, die zijn grootmoeder hem had gegeven, die ik kon dragen. Op het briefje stond: ‘Iets geleend’. 

Er kwam weer een levering met een briefje waarop stond: “Iets nieuws”. Het was een prachtige gouden ketting met een hanger van twee karaats robijn. 

Net zoals ik dacht dat het niet beter kon, kwam er een nieuwe levering met een briefje waarop stond: “Iets ouds”. Het was een antieke spit die ik bij een juwelier had gezien en waar ik verliefd op was geworden. Het was zo belachelijk duur dat ik wist dat ik het nooit zou kunnen krijgen, maar nu was het van mij. Ik voelde de tranen beginnen te stromen. Ik was zo blij. 

Dan, alsof iemand me beter kende dan ik mezelf kende, tikte een laatste bezorger me op de schouder en bood me een blauwe zakdoek aan. Op het briefje stond: ‘We mogen’ iets blauws ‘niet vergeten … ik hou van je mam … Anna … 

Ik lachte en huilde allebei om de poging van mijn zoon om humor uit te halen, en om de manier waarop hij me probeerde na te jagen. Ik voelde me alsof ik bovenop de wereld was. 

Ik vond het geweldig. Mijn wangen gloeiden en mijn glimlach verlichtte de kamer. Maar de verrassingen waren nog niet voorbij. 

Ik werd naar de schoonheidssalon van het schip gebracht. Daar vertelde een vrouw, Ashly genaamd, me dat ze de opdracht had om me mooi te maken. Ik lachte en zei: “Dat zal wat werk vergen.” 

‘Dat is niet wat je verloofde zei.’ 

Ik keek haar aandachtig aan. 

‘Ik zei hem dat ik je mooi zou maken’, vervolgde Ashly, ‘en je verloofde zei:’ Dat zal de gemakkelijkste klus zijn die je ooit hebt gedaan; ze is al mooi. ” 

Ik staarde haar lange tijd aan. Uiteindelijk zei ik: ‘Hij niet.’ 

‘Ja, dat deed hij’, zeiden alle vier de stylisten, samen met twee van de andere bruiden. Ik was met stomheid geslagen. 

‘Hij gaf me ook de opdracht om niet te veel make-up te gebruiken … hij zei dat je het niet nodig had.’ Ik voelde tranen uit mijn ogen druppelen. Eric zou nooit zoiets tegen mij hebben gezegd. 

‘Oké, laten we de waterdichte mascara voor deze halen’, plaagde Ashly, terwijl ze een traan van mijn wang veegde. 

Het was alsof er een wervelwind was die me oppakte en me hier en daar plaatste. Het leek in niets op mijn huwelijk met Eric. Hier was alles zo aangenaam en onverwacht. Ik kon het niet geloven. Ik was nog nooit zo gelukkig en ontroerd geweest. Hoe zou ik Roy in vredesnaam terugbetalen voor wat hij me deze dag had gegeven? 

Ik zat met de andere bruiden in een kleine kamer. Drankjes en snacks werden voor ons klaargemaakt, maar geen alcohol. Ze lieten ons niet eerst dronken worden. Terwijl ik zat te kletsen met de andere vier bruiden, leken we het goed met elkaar te vinden. Met de leveringen en de opmerkingen die Roy aan de stylisten maakte, was ik absoluut jaloers op ze allemaal. 

Een van de bruiden was Roy’s leeftijd, en ik probeerde me met hem voor te stellen, maar werd onverwacht extreem jaloers toen ik dacht dat ze MIJN verloofde aanraakte. Ik kon het niet geloven. 

Ten slotte riepen ze ons één voor één naar de scheepskapel, waarbij elke bruid door het gangpad liep naar de traditionele ‘trouwmars’. Hun toekomstige echtgenoot wachtte met de kapitein en elk paar kreeg een snelle ceremonie. Elk paar liep vervolgens arm-in-arm terug door het gangpad. We glimlachten allemaal en feliciteerden ons toen ze voorbij kwamen. 

Ik was de vijfde bruid in de rij en toen ze mijn naam riepen, kreeg ik weer een verrassing. 

“Mvr. Bruin?” vroeg de man van het stel dat we voor het eerst ontmoetten. Ik keek hem aan. 

‘Je verloofde heeft me gevraagd je door het gangpad te leiden, als je wilt.’ 

Ik had gevoeld dat mijn knieën bijna bezweken toen ze me belden en nogmaals, mijn zoon kende me beter dan ik mezelf kende. Roy had deze man gevraagd om voor me te zorgen en ik nam dankbaar zijn arm. 

“Dank je wel”, mompelde ik heel zacht. 

Ik ging de kapel binnen en keek op naar de knapste man die ik ooit had gezien. My, hij was zo knap, sterk, slim, zorgzaam en romantisch. Ik had hem nodig. 

‘Shit, heb ik net gezegd dat ik mijn zoon nodig had?’ Ik glimlachte tegen mezelf. ‘Ja, dat heb ik gedaan, want ja, dat doe ik.’ 

Ik bereikte het altaar en Roy stak zijn hand uit. Ik nam zenuwachtig mijn plaats naast hem in, en we stonden op en legden onze ‘nephuwelijk’ geloften af. De kapitein voerde dezelfde ceremonie uit als hij deed voor de andere koppels en we zeiden onze nep “ik doe”. 

Ik was erg zenuwachtig en vroeg me af hoe mijn zoon me zou kussen. Ik was vastbesloten hem het te laten doen zoals hij wilde. Toen de kapitein zei: ‘Je mag de bruid kussen’, draaide Roy zich naar me toe, reikte naar mijn nek, bracht me bij hem en legde zijn lippen op de mijne. Hij rolde zijn tong over mijn lippen en ik scheidde ze, zodat hij mijn tong kon proeven. Ik voelde toen mijn hele wereld veranderen, omdat ik nu ‘nep getrouwd’ was met mijn zoon. Maar het voelde niet nep, het voelde echt. Vervolgens keerden we terug naar de kapitein en hij besloot met: ‘Laat me meneer en mevrouw Roy Brown voorstellen.’ 

We verlieten de kapel en gingen naar de receptie die het schip had geregeld. 

We feestten en aten een lekkere brunch, daarna gingen we naar een van de lounges en dansten. Roy liet me alleen met hem dansen. Hij hield me voor bijna elk nummer op de dansvloer en gaf me alleen korte pauzes voor een drankje. 

Ik had zo’n geweldige tijd dat ik niet kon stoppen met glimlachen. We gingen uiteindelijk naar de kombuis voor het avondeten. Ik wilde de lounge niet verlaten, omdat ik wilde pronken met mijn trouwjurk en het pak dat Roy droeg. 

We zaten bij het stel dat we voor het eerst ontmoetten. Vreugde was een glimlach. Bill bleek een mensenrechtenadvocaat te zijn. 

‘Nou, we hebben geen advocaat nodig als ons huwelijk niet lukt, aangezien het een’ nephuwelijk ‘is…’, zong ik nadat Bill had aangekondigd dat hij advocaat was. 

‘Wie heeft je verteld dat het nep was?’ Vroeg Bill. 

‘Is het niet?’ Vroeg ik met toenemende bezorgdheid. Roy zat met een langzaam verdwijnende glimlach. 

‘Alle staten in het land erkennen internationale huwelijken. Er zijn een paar staten die een bloedtest vereisen, maar u kunt dat na de bruiloft doen. Ze sturen u een brief als ze de test nodig hebben. Tegenwoordig trouwt de kapitein van het schip met veel mensen. Hoeveel mededeling heb je gedaan voor de cruise? ‘ 

‘Nog maar een week’, antwoordde ik met angst die steeds verder over mijn ruggengraat kroop. 

‘O, dat is geweldig, dan heeft de cruisemaatschappij uw huwelijkslicentie aangevraagd. Dat kunnen ze doen met je paspoort. ‘ 

Ik had geen woorden. Ik kon het niet geloven. Ik was eigenlijk getrouwd met mijn zoon…. 

Hoofdstuk zes: The Wedding Night 

Na het eten hielp Roy me naar onze kamer. Hij had de hele weg een ondeugende grijns op zijn gezicht. 

Ik had de mooiste dag van mijn leven gehad. 

Roy had het perfect gemaakt. De hele dag dacht hij aan niets anders dan aan mij. We zouden kunnen scheiden als we thuis kwamen. Het was een vergissing en ik wist zeker dat ik de autoriteiten kon overtuigen om het zo te zien. 

Ik zat op het bed en Roy zat op de stoel tegenover me. 

‘Mam, ik heb gewoon …’ 

‘Nee, Roy. Het is ok. Je hebt dit niet gemaakt, we hebben het gedaan, en we zullen er doorheen komen. Maar Roy, ik moet je iets vertellen … ‘ 

Roy keek me aan alsof ik hem een standje zou geven. Maar in plaats daarvan stond ik op, ging naar hem toe, ging op zijn schoot zitten en kuste hem. Ik kuste hem met een gesloten mond, maar ik hield mijn lippen op de zijne totdat het voelde alsof ik meer wilde. Toen trok ik me terug en zei: ‘Bedankt, Roy, bedankt voor wat de mooiste dag van mijn leven moet zijn geweest. Bedankt voor alles. Voor de bloemen, voor het spit, de halskettingen en vooral voor de zakdoek. Je moest vandaag veel tijd en aandacht besteden, en daar hou ik van. Bedankt, het was de mooiste dag van mijn leven. ‘ 

Roy keek me aan en zijn ogen begonnen te stralen. ‘Mam, ik wilde je iets speciaals geven. je verdient het en meer. Je bent altijd mijn moeder en mijn vriend geweest, om nog maar te zwijgen van mijn rolmodel. Jij bent de persoon naar wie ik kijk als ik leiding nodig heb. Ik weet niet wat ik zou zijn als je er niet voor mij was. Ik wilde er voor je zijn. Ik ben blij dat ik je een geweldige dag heb kunnen bezorgen. Ik hou van je moeder … Anna. ‘ Vervolgens glimlachte hij. 

Wat kan ik doen? Ik kuste hem opnieuw en hield hem vast met alles wat ik had. 

‘Anna, ik ga douchen. Vanaf daar denk ik dat ik het hooi ga slaan ”, glimlachte hij naar me. 

Ik glimlachte terug en zei: ‘Klinkt goed, Roy. Ik zal je volgen.” 

De douche in de passagiershut was klein en je moest strippen voordat je erin kon komen. Terwijl Roy zich uitkleedde, keek ik hem in een ander licht aan. “Verdomme, hij is een knappe, sexy jongeman”, dacht ik. 

Nadat hij onder de douche was gekomen, kleedde ik me helemaal uit en wachtte tot hij tevoorschijn kwam. Toen hij er zelf naakt uitkwam, probeerde ik zijn grote pik niet op te merken. Hij wierp een blik op mijn naakte lichaam en zijn pik sprong op en sloeg bijna op zijn buik. Ik moest de glimlach bedekken die ik op mijn gezicht had, omdat ik wist dat ik zijn erectie had veroorzaakt. Ik bleef naar beneden kijken en nadat hij uit de douche was gelopen, stapte ik in en daarna liet ik mijn glimlach en opwinding los. 

Ik douchte snel en net als Roy stapte ik uit voordat ik mezelf droogde. Er was gewoon niet genoeg ruimte onder de douche om het te doen. Ik keek naar Roy terwijl hij wanhopig probeerde niet naar mijn naaktheid te staren. Ik kleedde me langzamer aan dan normaal, maar probeerde er niet uit te zien alsof ik de tijd nam. Ik draaide me om, in de hoop dat hij naar mijn kont en benen zou staren. 

Ik trok een flanellen nachthemd aan, wat de enige nachtkleding was die ik had meegebracht, omdat ik niet dacht dat ik nog iets anders nodig zou hebben. Ik sliep tenslotte met mijn zoon en de bruiloft zou nep zijn. 

Roy had zijn boksers net doen alsof ze televisie keken, maar ik kon zien dat hij me steeds stiekem aankeek. Ik kwam eindelijk naar bed, draaide me om en kuste hem nog een keer. 

“Welterusten Roy”, zei ik. 

“Goede nacht…. ahh… Anna… ”, keerde hij terug. 

Ik probeerde in slaap te vallen. Het was een geweldige dag vol geweldige dingen en ik vond het geweldig. Morgen zou het schip aanmeren in Cozumel, Mexico en ik keek er naar uit om iets speciaals voor Roy te vinden. Ik luisterde naar hoe hij ademde en terwijl ik dat deed, merkte ik dat zijn ademhaling veranderde en ik wist dat hij sliep. 

Net toen ik begon in te dommelen, rolde hij om en voelde ik zijn harde lid zachtjes tegen mijn kont drukken. Hij had zijn arm onder mijn nek en zijn hand vormde voorzichtig mijn linkerborst. Ik voelde plotseling natheid en spanning van mijn poesje toen ik me realiseerde hoe erotisch dit voor mij was. Ik wilde het mezelf niet toegeven, maar ik wilde hem echt. 

Ik voelde hem langzaam zijn pik tegen me aan bewegen en toen gleed het tussen mijn billen. Ik kneep ze samen en voelde zijn reactie, terwijl hij zijn pik met een klein gekreun in mijn spleet sloeg. 

‘Roy?’ Ik fluisterde. In zijn slaap bleef hij in me knarsen. ‘Roy?’ Fluisterde ik weer. Ik voelde hoe hij me zachtjes naar zich toe trok en ik slaakte een onverwacht groot gekreun. Onmiddellijk voelde ik hem stoppen. ‘Verdomme,’ dacht ik bij mezelf. Ik wilde dat hij me meenam. Ik wilde dat hij mijn nachthemd en slipje zou aftrekken en zou nemen wat nu van hem was. Terwijl ik dit alles dacht, antwoordde hij zachtjes: ‘Mam, het spijt me, ik sliep.’ 

‘Mijn naam is Anna, Roy. Noem me niets anders dan Anna in ons bed. Ik ben je vrouw in ons bed, alleen je vrouw. ‘ Ik zei het rustig, hopelijk en nerveus. Ik hield heel stil in de hoop dat hij door zou gaan. Hij zou zijn keuze moeten maken; Ik had mijn keuze al gemaakt. Nu moest Roy beslissen of hij wilde dat ik zowel zijn geliefde als zijn moeder was. 

Hoofdstuk zeven: Keuzes gemaakt 

Roy: 

Na de manier waarop vader mijn moeder behandelde, liet ik hem zijn creditcard geven en beloofde hij alle kosten voor de cruise te betalen. 

Ik ontdekte dat hij zijn secretaresse zwanger had gemaakt en daarom was ze daar die dag. Ik had toen veel invloed. Ik nam de creditcard van mijn vader en kocht een antieke broche die mijn moeder al heel lang bewonderde. Het was een speciaal stuk dat we hadden gevonden en ik dacht dat het perfect zou zijn voor de nepbruiloft. Dezelfde juwelier verkocht me een hele mooie gouden ketting met een twee-karaats robijn hanger. 

Een paar jaar geleden had mijn oma van mijn moeder me een oude ketting gegeven. Mam wist hoeveel het voor mij betekende, dus ik liet haar het alleen lenen. Ze had tenslotte iets geleend nodig. Ik had ook een set mooie blauwe zakdoeken. Iets blauws. Een genereuze fooi voor een lid van de bemanning van het schip en ze waren blij om de speciale leveringen aan mijn moeder af te handelen. 

Ik hoopte zo erg dat ik het juiste had gedaan. Eindelijk had ik Bill, de man die ik ontmoette toen we voor het eerst aan boord kwamen, met mijn moeder door het gangpad lopen omdat ik dacht dat moeder misschien een beetje nerveus was, ook al was het een ‘nephuwelijk’. Ik dacht dat ze alleen aan vader zou denken, dus ik wilde dat iemand haar hand vasthield. 

Vanaf het eerste moment dat ik mama zag, wist ik dat ze een geweldige dag had gehad. Haar ogen glommen van vreugde toen ze de mijne ontmoetten. Ik zag haar langzaam door het gangpad lopen, Bill liet haar het tempo bepalen. “Verdomme, ze is mooi”, was mijn eerste gedachte. ‘Ik wou dat dit niet nep was’, was mijn tweede gedachte. 

Ik vroeg me af waarom ik dit zou denken, maar niet lang. Terwijl ze naar me toe liep, stak ik mijn hand uit en ze pakte hem. Ik voelde haar trillen toen ik haar naar me toe bracht. Ik glimlachte en wendde me tot de kapitein van het schip. 

Ik kan me niet herinneren wat we bij het altaar zeiden, of de woorden die de kapitein gebruikte, maar we zeiden onze “ik doe” en we liepen door het gangpad terug naar de aankondiging: “Mag ik meneer en mevrouw Roy Brown voorstellen. ”   

Ik was een trotse man die met deze mooie vrouw wandelde. Ze was precies het type vrouw waarmee ik wilde trouwen. 

We gingen naar de receptie en ik danste elke dans met haar. Ik wilde haar met niemand delen. Ze was van mij vanavond. Ze zag er zo mooi uit in haar bruidsjurk. Zo heet. Verdomme, ik had die gedachten niet mogen hebben. Ze was mijn moeder in godsnaam. 

We dronken wat, dansten en aten heerlijk met Bill en zijn vrouw Joy. We hadden een geweldige tijd. Bill vertelde ons dat hij mensenrechtenadvocaat was. Toen veranderden de dingen. Mam zei: ‘We hebben geen scheidingsadvocaat nodig omdat de bruiloft nep was.’ Hij vertelde ons allebei dat het niet nep was en dat we inderdaad man en vrouw waren.   

Ik had ongeveer een stoelgang. 

We gingen terug naar de passagiershut. ‘Ik moet douchen’, zei ik tegen mijn moeder. Ze knikte en ik begon te strippen. Ik moest buiten de badkamer strippen omdat er gewoon niet genoeg ruimte binnen was. Ik deed alles uit en merkte dat mama naar mijn lichaam staarde. Ik nam een lange, warme douche. 

Toen ik uitstapte, pakte ik een handdoek en opende de badkamerdeur. Mam was daar, naakt op de dag dat ze werd geboren. Ik had moeite om te voorkomen dat mijn ogen over haar lichaam dwaalden. Ze glimlachte naar me en zei: ‘Mijn beurt?’ Ik knikte met mijn hoofd en ze stapte onder de douche. 

Het was een lange dag geweest en we hadden een geweldige tijd. 

Ik lag in bed en begon bijna onmiddellijk in slaap te vallen. 

Ik werd wakker met het lepelen van mijn moeder, met mijn rechterarm om haar nek en mijn linkerhand over haar bekken, en duwde haar onbewust in mij. Mijn rechterhand was de linkerborst van mijn moeder aan het cuppen. Maar dat maakte me niet het meest zorgen. Mijn lul was zo hard als een steen en tussen de billen van mijn moeder. Mijn eerste reactie was om met mijn pik harder op haar te drukken en mijn linkerhand te gebruiken om het gevoel te vergroten. Toen ik daarmee begon, realiseerde ik me dat ik op mijn moeder zat te grinden. 

‘Roy?’ fluisterde mijn moeder. 

‘Mam? Het spijt me dat ik sliep ”, zei ik bezorgd en probeerde te rechtvaardigen dat ik haar wakker voelde en op haar knarste. 

‘Mijn naam is Anna, Roy. Noem me niets anders dan Anna in ons bed. Ik ben je vrouw in ons bed, alleen je vrouw. ‘ 

Ik heb haar gehoord, maar heb ik haar echt gehoord? Bood ze zichzelf aan mij aan? Wilde ze me? Wat moet ik doen? Ik wilde het vragen, wilde in haar ogen kijken, maar de kamer was donker. Alleen het licht van de gedempte televisie verlichtte de kamer. Ik moest weten of mijn moeder me seksueel wilde hebben. Ik wist dat ik haar wilde, jongen wist ik het. 

Ik ging een beetje weg zodat ik haar op haar rug kon rollen. Ik zweefde over haar heen, liet mijn lippen op haar zachte lippen zakken en begon haar te kussen. Ik bewoog mijn tong over haar lippen, die ze opende en ik begon met mijn tong haar mond te plunderen. Toen begonnen onze tongen een sonnet van liefde en lust met elkaar te dansen dat alleen mama en ik konden begrijpen. Met die kus wist ik dat mijn moeder mij wilde. 

Ik verwijderde haar flanellen nachthemd en stak het haar uit. ‘Anna, als we hiermee verder gaan, ga ik dit aan flarden scheuren en verbranden.’ Na twee nachten met haar in dat nachthemd te hebben geslapen, had ik besloten dat ik het echt niet leuk vond. We zouden morgen iets beters kopen in Mexico. 

Anna giechelde en zei toen: ‘Oké Roy, ik zal je iets laten uitkiezen om aan ons bed te dragen. Maar het kan maar beter comfortabel zijn. ‘ 

Ik glimlachte als de grinch die Kerstmis stal: ‘Absoluut comfortabel.’ 

Ik liet me op haar zakken en kuste haar nog een keer. Ik streelde haar lichaam met mijn linkerhand terwijl ik haar lippen bleef aanvallen met de mijne. Ze reageerde op elke aanraking, elke kus, elke sensatie die ik haar gaf. Ik boog mijn hoofd en begon haar tepels te zuigen die perfect voor mij waren. Haar gekreun vulde de cabine en ik hoopte dat de geluidsisolatie effectief was. Ik bewoog eindelijk mijn hand naar haar kutje en raakte haar aan. Haar gekreun werd een zucht van opwinding. Toen ik met mijn vingers over haar zeer natte clit begon te wrijven, greep ze me plotseling vast en kreunde van haar eerste orgasme van de nacht. 

Toen ik haar eerste orgasme hoorde, wist ik dat ik wilde dat ze meer kreeg. Ik bewoog mijn mond van haar tepels, over haar buik naar haar kutje. Ik spreidde haar benen uit elkaar en begon haar poesje op te eten. 

Ze begon het ene orgasme na het andere te krijgen, elk sterker dan het vorige. Eindelijk trok ze me weg van haar meest privéplek om de aanval van orgasmes te stoppen.         

Even later zei ze buiten adem: ‘Het is jouw beurt Roy.’ 

Ik bewoog me om, ging tussen haar benen zitten en stelde haar zo in dat ze me zou ontvangen. Ik wilde de liefde bedrijven met mijn moeder, mijn vrouw. 

“Weet je het zeker?” Ik heb gevraagd. Ik zou me de rest van mijn leven het antwoord van mijn moeder herinneren: ‘Vraag me dat nooit meer, Roy, neem wat van jou is, vraag het niet. nemen…” 

Dus ik deed. Ik legde mijn eikel tegen haar poesje en drukte mezelf in haar. Ze voelde aan als zijde op mijn pik terwijl deze tot aan haar baarmoederhals in haar gleed. De ogen van mijn moeder gingen wijd open terwijl ik haar zo vol spietste. Ik verspilde geen tijd voordat ik in en uit haar natte fluwelen tunnel begon te neuken. Strelen in en uit hetzelfde gat waar ik uit kwam, was onwerkelijk. Ik kon niet geloven hoe strak ze was. Ik voelde dat ik zo graag in haar wilde klaarkomen, maar ik wilde dat ze minstens twee of drie orgasmes kreeg voordat ik het toeliet. 

Toen mijn bekken bij elke slag tegen haar botste, riep mijn moeder ‘ROY, ROY, oh god ROY’. 

Ik wist dat ze een paar keer was gekomen, dus toen de drang weer kwam om in haar te komen, liet ik los. “AAAWWWAWAAA”, gromde ik terwijl ik mijn ballen in het natte, strakke kutje van mijn moeder leegde. Het feit dat ik net in hetzelfde gat was gekomen waar ik bij mijn geboorte uitkwam, was een paradox die me opwond boven alles wat ik ooit eerder had gevoeld. 

Het duurde even voordat we ons allebei voldoende settelden om te praten. 

‘Roy…. waar heb je dat geleerd ??? ” 

Ik moest glimlachen, eigenlijk lachte ik bijna. ‘Anna, ik weet het niet. Ik denk dat je het net uit me hebt gehaald. ‘ 

Ze giechelde terwijl ze me vasthield. ‘Dat zou ik graag willen denken, maar ik weet wel beter.’ 

‘Anna. Ik ben maar met twee vrouwen geweest. Een keer met Denise en twee keer met Tammie. Dat is de enige ervaring die ik met seks heb gehad. ‘ 

‘Roy, ik verzeker je dat je dat aan het einde van deze cruise niet meer kunt zeggen.’ Ze draaide zich om en keek me aan: ‘Roy, ik ben nu je vrouw en je kunt me krijgen wanneer je maar wilt …’ 

“Wauw”, dacht ik, “ik ben net gestorven en naar de hemel gegaan”. 

“Nu bijvoorbeeld?” Vroeg ik met een hoopvolle glimlach op mijn lippen. Mam knikte en zei: ‘Altijd.’ 

Dus kuste ik haar opnieuw, hard en hartstochtelijk. We hebben die nacht niet veel geslapen en misten het uitstappen in Cozumel, Mexico. Maar ik vond iets leuks in de scheepswinkel dat mama vanaf dat moment aan ons bed kon dragen. 

Laat het me weten als je hier meer van wilt. Laat een reactie achter…