Voorbij het punt van zorg, zou ze hem vernietigen met het gebouw van gesmolten warmte in zich. In haar zwarte stringbikini en sarong voelde ze een kracht door haar ledematen stromen die ze nog nooit eerder had gevoeld. Ze voelde zich vitaal en sterk, en levendiger dan ze in maanden had gevoeld. En het was allemaal Diego’s schuld, van de veelbetekenende trilling in haar handen tot de zeurende pols van verlangen diep in de kern van haar lichaam. Het was zijn schuld dat hij een kamer binnenliep – voor de manier waarop hij ogen als natte obsidiaan op haar richtte – voor de manier waarop zijn mondhoek omhoog trok in die wrange, halve glimlach toen hij deed alsof hij de lucht niet opmerkte altijd geprikt met elektriciteit als ze binnen handbereik van elkaar waren. 

En nu ze alleen waren in de flat die het bedrijf van haar vader bezat, zou ze hem verwoesten met alle brandende lekkernijen die haar lichaam te bieden had. 

De tintelingen waren vier dagen eerder begonnen toen hij haar ophaalde op het vliegveld. Hij was niet wat ze verwachtte van de manager van het kantoor van haar vader in Malaga. Ze kon zich ook niet voorstellen wat hij had verwacht toen hij wachtte tot de dochter van de baas door de douane zou lopen, maar er was een onmiskenbare glimp van verbazing in zijn ogen. 

Ze was daar voor een broodnodige vakantie. Na de breuk met Michael had haar vader haar praktisch gedwongen te gaan. Hij had haar kaartje gekocht, het bedrijf gereserveerd en ervoor gezorgd dat Diego haar zou ophalen en haar rond zou leiden. Ze was een opdracht van de baas, maar ze kon niet zo uit de praktijk zijn dat ze de blik in zijn ogen niet kon verwarren. Toch was hij zo pijnlijk voorzichtig om haar heen geweest alsof ze verboden terrein had. 

Maar hoe meer tijd ze samen doorbrachten – zittend in cafés en restaurants – terwijl Diego haar meenam op wandelingen door eeuwenoude pleinen – hoe meer ze vastbesloten was zijn voorzichtigheid uit te wissen. Er stond iets op het spel. Iets tussen hen dik genoeg om te snijden, en het was groter dan hun omstandigheden. 

Op het moment dat hij veertig minuten eerder het café was binnengelopen in zijn strandshort en dat krampachtige overhemd, wist ze dat het nu of nooit was. Ze zouden een wandeling naar het strand maken, maar zonder een woord uit te wisselen over de richting die ze op gingen, gingen ze regelrecht terug naar de flat. 

Op het moment dat de deur achter hen dichtging, versterkte de koelte van de kamer met airconditioning het gevoel van warmte die uit Lena’s huid steeg. Op het moment dat ze haar rug naar hem toe draaide en luisterde naar de geluiden van hem die ze binnen opsloot, zocht ze haar draaiende geest naar de juiste woorden. Ze wist dat hij de waarheid zag van de smeulende chemie tussen hen. Het was te sterk. Maar woorden faalden haar alsof ze waren verspreid naar de vier uithoeken van de wereld door de zinderende storm van haar hamerpuls. 

Hij raakte haar schouder van achteren aan en ze draaide zich om in de ruimte tussen zijn stevige, stevige armen. Voorbij het punt van zorgen meer, boog ze zich voorover om hem te kussen. 

Diego leunde al om haar te kussen en hun lippen versmolten in een vochtige botsing. Ontkenning brokkelde af onder de kracht van hun wederzijdse behoefte. Ze jankte in zijn open mond terwijl haar handen over de strak gespierde vorm onder zijn vastklevende hemd schoven. 

Grote handen zwierven over het zijden oppervlak van haar armen en schouders, uiteindelijk over haar rug en langs haar romp, bloot maar voor de schaarse onderbreking van het 

bikinibandje. God. Hij raakte haar eindelijk aan zoals ze nodig had. De manier waarop ze wist dat hij het even hard nodig had. 

Toen de kus brak, was het alleen voor hun wederzijdse behoefte om te ademen, maar die ogen die haar dromen de afgelopen paar nachten hadden geplaagd, waren maar een paar centimeter verwijderd. Hij staarde haar strak aan, terwijl de lichte puls van zijn adem langs haar lippen streek. Zijn handen gleden over haar ribbenkast totdat hij haar borsten aanraakte door de magere stof van haar bikini, waarbij de kussentjes van zijn grote duimen heen en weer wreven over de stijve punten van haar tepels. 

‘Ik breng je, Diego,’ zei ze ten slotte. ‘Je kunt je Mr Manners-spel niet meer met mij spelen. Ik neem je alsof ik er recht op heb, of ik het nu ben of niet, en je kunt er niets aan doen. ‘ 

“Is dat zo?” antwoordde hij in zijn sterk geaccentueerde Engels. 

“Oh ja. Je hebt me lang genoeg gepest. Het is tijd om je te laten boeten voor je arrogante kleine zonden. ‘ 

Haar tepels werden harder en klopten onder de gestage kwast van zijn duimen, maar er was nog steeds een aarzeling in zijn aanraking. Zijn vingers bewogen nooit om onder haar bikini te duwen, maar dienden alleen om die vlam die in haar kern brandde hoger dan ooit te laten branden. 

Hij grinnikte. ‘Ik denk het niet,’ zei hij, terwijl hij haar tepels tussen zijn duimen en wijsvingers pincet. ‘Bovendien zou het andersom moeten zijn. De man neemt de vrouw. ‘ 

‘Niet vandaag,’ zei ze, haar handen omhullend met de strakke borstspieren die door zijn hemd puilden. ‘Vandaag moet je al die macho-ideeën opzij zetten. Ik weet dat je me wilt, maar je zult met mij te maken krijgen omdat ik je claim, anders krijg je nooit meer een kans. ‘ 

Zo had Lena nog nooit met een man gesproken, en uiteindelijk meende ze het niet eens. Michael zou naar haar hebben gekeken alsof ze gek was geworden. Maar Diego keek haar aan alsof hij net een stuk aardbeientaartje ter grootte van een vrouw had gekregen, druipend van room. 

‘Je praat als een verwend rijk meisje dat geslagen moet worden.’ 

Lena voelde haar ogen tranen en haar gezicht werd rood van de hitte. Ze wist niet of ze hem een klap moest geven of zijn korte broek moest uittrekken. Hij kneep harder in haar tepels en haar kutje bloosde van de pijnlijke hitte. 

‘Misschien wel, en misschien wel.’ Ze pakte zijn pols vast, trok hem naar de bank en duwde hem achteruit. ‘Maar er is maar één manier om erachter te komen … en dit is het.’ 

Met een behendige beweging van haar pols maakte ze haar sarong los en liet hem vallen. Daarna klom ze op de bank, schrijlings op zijn heupen. Ze boog zich voorover om hem weer te kussen terwijl ze naar achteren reikte om de bovenkant van haar bikini los te maken, waarbij ze haar pijnlijke borsten blootlegde terwijl ze haar kutje tegen de prominente bult in Diego’s korte broek sloeg. 

Ze dacht dat het niet mogelijk was om genoeg van zijn mond te proeven of genoeg te krijgen van het gevoel van hun tongen die dansten tussen hun gescheiden lippen. Zijn handen grepen naar haar heupen en genoten van het gevoel van haar huid terwijl ze bewogen om de welgevormde bollen van haar kont vast te pakken. Toen ze eindelijk van haar topje af was, stak ze zich rechtop en liet de stijve, puntige theekopjes van haar blote borsten in zijn gezicht zweven. 

Een keelgeluid steeg op uit zijn keel terwijl zijn handen van haar kont naar de beker gleden en in haar borsten kneep. Hij bleef maar lang genoeg achterover liggen om haar zijn hemd los te laten knopen voordat hij opstond om haar borsten te proeven. Ze voelde de pijnlijke spanning van zijn pik in zijn korte broek terwijl hij met zijn gezicht en handen aan haar lichaam beet en zijn tong haar tepels nat maakte. 

Op de een of andere manier, zelfs gevangen onder de klem van haar dijen en kut, rammelde de kracht van zijn verlangen de façade van haar vermeende controle. Zijn handen waren sterk en streelden haar stevig, en de aanhoudende druk van zijn pik door het kruisje van haar bikini deed haar door de stof weken. 

Ze trok zijn hemd van zijn schouders en duwde hem weer tegen de zachte kussens. Ze liep verder langs zijn benen, maakte zijn korte broek los en trok ze lager terwijl hij zijn kont optilde. Haar hart klopte toen ze de prachtige dikke, stevige pik tegen zijn strakke buik zag klikken. 

Ze drukte hem met haar ogen vast terwijl ze voorover leunde en nam zijn onmogelijk harde vlees in haar hand en trok hem rechtop om haar mond naar zijn druipende koepel te laten zakken. Hij kreunde zodra haar adem hem raakte. Ze had nog nooit zoiets diks in haar mond gehad, maar het keelgeluid dat hij losliet toen haar lippen het hoofd omsloten, gaf haar het gevoel dat ze niets kon doen. 

Plotseling zat haar mond vol rijk, pittig vlees. Met haar hand om de basis gewikkeld, hield ze haar ogen op zijn huiverende gezicht gericht terwijl ze met haar vochtige lippen over de bovenste helft van zijn pik streek. Hij kreunde dieper, harder, reikte naar haar gezicht en streek haar donkere, luxueuze haar opzij terwijl hij naar haar staarde terwijl hij aan zijn pik zoog. 

Door zijn ogen op haar te voelen terwijl ze met haar mond over zijn schacht streek, werd haar hartslag alleen maar harder en sneller. De grillige leegte van haar kutje klauwde tegen de muren van haar bewustzijn. Ze had hem misschien gezogen totdat hij haar mond met zijn crème vulde, maar ze besefte dat zij degene was die maar zoveel meer kon verdragen. 

Ze haalde eindelijk zijn pulserende pik uit haar mond, trok zijn korte broek helemaal uit en rukte haar bikinibroekje uit. Zijn ogen waren constant op haar gericht terwijl ze zich over hem heen bewoog om schrijlings op zijn heupen te zitten. Terwijl hij zijn pik op zijn plaats hield, liet ze eindelijk haar soepel gewaxte poesje op zijn stijve schacht zakken. 

Ze kreunden tegelijkertijd en hij trok haar naar voren om haar te kussen terwijl ze zijn lengte begon te rijden met de schommelende aandrijving van haar heupen. Hij klemde haar kont stevig vast en trok haar open terwijl hij met zijn duwende lul de rots van haar heupen ontmoette. 

Ze voelde de kracht in zijn heupen, in het niet-aflatende duwen en trekken van zijn onmogelijk dikke lul terwijl hij haar kuste met een honger die haar hoofd deed zwemmen. Ze begon te klaarkomen, maar hij hield vol en hield zijn explosie tegen terwijl hij dieper en sneller in haar reed. 

Uiteindelijk rolde hij en nam haar mee, totdat ze merkte dat hij onder hem lag. Zijn pik zat nog steeds diep in haar kutje terwijl hij naar haar keek. Ze was niet langer de dochter van de baas. Niet langer enige verplichting om te worden nagekomen. Ze was van hem. De essentie van wie ze was en alles wat ze verlangde, was van hem toen hij zijn kloppende stengel diep in haar lichaam drong. 

De gladde wipwrijving van zijn stevige singel veranderde haar in een rauw, kronkelend ding. Een hulpeloos organisme voedde zich met zijn eigen behoeften en verlangens. Net toen ze de veelbetekenende golven van een nieuwe climax voelde, rees hij rechtop en trok zijn pik uit haar lichaam, waardoor hijgend en ontstoken bleef. 

‘Ik wil je van achteren’, zei hij eenvoudig. 

Tussen zijn grommende toon en wilde behoefte kon ze niet praten. Ze wierp er een, met aanhoudende blik naar zijn pik terwijl hij opstond, glinsterend van haar honing, daarna rolde ze zich om, stak haar knieën onder haar lichaam en hief haar kont voor hem op. 

Hij klemde zich vast en kneep in haar wangen, terwijl zijn natte pik weer in de schede tussen haar gezwollen sekslipjes terechtkwam. 

“Oh, fuck, Diego … ja,” pruttelde ze terwijl hij hard en diep in haar poesje stak. 

‘Laat me zien hoe je van je door velgen aangeraakte, vuile kleine rijke meisje houdt,’ gromde hij. 

Lena’s ogen tranen. Haar kutje bleef maar van binnenuit kabbelen terwijl hij haar hard naar de rand reed. Haar hart bonkte toen ze tussen haar eigen wangen haar vinger over haar rand streek. Ondanks zijn vervelende woorden voelde ze zich allesbehalve vies. Ze voelde zich mooi en de verschrikkelijke kracht van zijn noodzakelijke stoten bewees hoe begeerd ze was boven alles wat ze ooit had gekend. 

Terwijl ze begon te klaarkomen, greep Diego haar heupen vast en stootte met een kracht die haar hele lichaam schudde. Zijn dikke schacht explodeerde met bloesems van natte hitte in haar terwijl hij kreunde en snakte naar kostbare lucht. 

Toen het voorbij was, trok hij langzaam zijn pik uit haar kutje en ze lagen samen op de bank. Het duurde lang voordat een van beide kon spreken, maar de zachtheid van zijn lippen in haar nek vertelde haar alles wat ze moest weten. 

‘Ik denk dat ik had moeten vragen of je iemand hebt’, zei ze ten slotte. ‘Een vriendin … of …’ 

‘Niemand’, antwoordde hij. En toen glimlachte hij. ‘Maar ik heb iemand in de gaten en zij is het meest verbazingwekkende dat ik ooit heb gezien.’