Susan zorgde ervoor dat Josh het grootste deel van de dag bezig was, ze hadden seks in elke kamer van het huis, maar waar ze het meest van hield was Josh tussen haar dijen met zijn tong en vingers. 

Na de laatste aanval lagen ze samen in bed, Josh lepelde zijn moeder. 

‘Vertel eens over je moeder, hoe heb je haar ontmoet?’ 

Jean legde uit hoe ze elkaar hebben ontmoet en hoe ze zijn behandeling hebben gepland. 

Josh legde uit dat hij geschokt was toen hij Jean voor het eerst zag dat ze er bijna zo oud uitzag, hij gaf zelfs toe dat hij ervan hield gedwongen te worden om haar poesje te likken. 

‘Nou, je krijgt ook een kans om haar te dienen, ik heb haar beloofd dat ze je alles kan aandoen, haar moeder en vader hebben haar opgevoed in een liefdevolle relatie.’ 

‘Bedoel je dat ze seks met haar hebben?’ 

“Ja, ze is hier weggegaan om bij haar vader te zijn, maar ze zei dat ze van je pik hield, ik bel haar zo meteen om iets te proberen te plannen, maar eerst wordt mijn poesje nat, maak me schoon.” 

Josh deed wat hem werd gezegd, zijn mond en tong maakten haar poesje schoon, Susan hapte naar adem toen zijn tong ontdekte dat het haar gerimpelde rozenknop was. Ze draaide zich op handen en voeten en presenteerde haar kont aan hem, onmiddellijk trok hij haar wangen open en legde het kleine gaatje bloot. Terwijl zijn tong het gebied baadde, voelde ze het puntje van zijn tong bij haar binnenkomen, een rilling liep alleen over haar ruggengraat, haar eigen zoon deed wat zijn vader weigerde te doen, met haar kont spelen. 

Josh hield van de scherpe smaak van de kont van zijn moeder, hij deponeerde wat speeksel bij de ingang en gebruikte zijn vinger om het gat voorzichtig te onderzoeken. Susan huiverde toen ze voelde dat zijn vinger zachtjes haar kont sondeerde, Josh gebruikte zijn andere hand om drie vingers in haar poesje te steken met een afwisselende slag. Hij stak zijn vinger diep in haar kont en voelde de sluitspier strakker worden terwijl hij naar voren duwde. 

‘Ja Josh, steek die vinger erin,’ hijgde Susan. 

Josh spuugde nog een keer op haar kont en stak een tweede vinger in, langzaam aan werkend, en hij had al snel allebei binnenin dat hij haar kont een beetje kon ontspannen terwijl ze aan de inbraak gewend raakte. 

“Oh mijn god, plaag me niet meer, ik wil je pik erin, haal de gel uit mijn la en neuk me, ik wil je zaad in elk gaatje.” 

Josh rende naar de la, trok hem open en zag dat zijn moeder een vibrator en wat gel had, hij nam beide mee naar bed. Toen hij de gel opendeed, legde hij wat op zijn vinger, duwde zachtjes en voelde zijn vinger naar binnen zakken, en wat op zijn pik legde hij de punt tegen haar kontgat. 

‘Maak er geen ruzie van, ram het nu gewoon in me.’ Susan voelde haar lichaam trillen terwijl ze op het gevoel anticipeerde. 

Josh boog zich naar voren, voelde de punt gemakkelijk naar binnen zakken en Susan kreunde toen ze voelde dat de dikte van zijn pik voor het eerst haar reet opende. Josh leende harder, hij voelde de hele lengte langzaam naar binnen komen. Al snel raakten zijn ballen haar schaamlippen, ze had het allemaal genomen. 

Hij pakte de heupen van zijn moeder vast en zakte langzaam weg. 

Susan voelde de hardheid van zijn pik tot zijn volle lengte doordringen, 

“Sneller Josh, neuk me gewoon hard, ik wil je cum diep in mijn kont voelen.” 

Josh deed wat hem gezegd werd, stevig tegen haar heupen geklemd stak hij woest diep in haar kont. Hij wist dat het niet lang meer zou duren, de strakheid die zijn pik vasthield, was het zaad van zijn strakke ballen melken. 

Susan voelde hoe haar eigen orgasme opbouwde toen Josh op haar kont bonkte, ze werd hard in het bed geduwd, er was geen ontsnapping mogelijk. 

Josh reikte naar de vibrator, draaide hem aan en stak hem diep in haar kutje, hij voelde de trillingen door de dunne huid die de twee gaten scheidde. 

Susan schreeuwde toen de harde pik in haar kont en de gewelddadige trillingen uit haar kutje haar hard klaarkwamen. “Oh fuck, ja zoon, vul me op, spuit diep in mijn kont, laat me klaarkomen.” 

Josh spoot wat leek op een gallon sperma uit zijn ballen diep in de kont van zijn moeder, hij had de vibrator diep in haar kutje gehouden, ze had een vaginale en anale climax en het voelde alsof zijn pik in een bankschroef zat. 

Susan liet zich op het bed zakken en hapte naar adem. ‘Haal het er niet uit, laat het daar blijven, het is zo’n fantastisch gevoel.’ 

Josh lag bovenop zijn moeder, zijn handen bewogen en omhulden haar borsten terwijl ze daar lagen, hij voelde de harde tepels en kneep ze zachtjes. 

Het duurde ongeveer tien minuten voordat Susan de kracht had om te bewegen, ze rolde op haar zij en voelde de verzachtende pik uit haar kont glijden, ze legde haar hand achter haar en voelde haar gapende kontgaatje, ze voelde zijn sperma druipend haar vinger naar binnen duwen ze voelde dat het langzaam dichtging met haar vinger. 

Ze wendde zich tot Josh en kuste hem diep. ‘Ik hou van je zoon, nooit meer zal je ooit masturberen tenzij ik jou ook beveel, begrijp je dat?’ 

‘Ja meesteres.’ Josh antwoordde. 

‘Ga douchen en doe de kleren aan die ik voor je heb gekocht, als we alleen thuis zijn, draag je ze altijd.’ 

Josh ging naar de douche, zijn pik deed pijn, maar hij had zich nog nooit zo gelukkig gevoeld. 

Susan ging in haar eigen douche, haar benen voelden aan als rubber, maar ze liet het warme water over haar lichaam stromen, terwijl ze zich droogde, herinnerde ze zich dat ze Jean moest bellen. 

Josh keek naar de kleren die zijn moeder hem had gekocht, er was een heel klein slipje van rubber, en toen hij ze oppakte, zag hij dat er een gat in de voorkant zat met een ritssluiting. 

Terwijl hij ze opschoof realiseerde hij zich dat het gat voor zijn pik was, hij stak zachtjes zijn pik door het gat, omdat het van rubber was, zat het strak, hij maakte de ritssluiting los en realiseerde zich dat zijn ballen ook door het gat moesten komen , zachtjes zijn ballen door de opening manoeuvrerend, deed hij de rits omhoog, trok de broek goed omhoog en hield van de strakheid en de geur van het rubber. 

Susan liep naar de slaapkamer. ‘Ik zie dat je ze aan hebt, draai je om.’ 

Josh draaide zich om, zijn moeder merkte op hoe zijn kont stevig in het rubber werd vastgehouden, maar ze hield van de manier waarop zijn bal en pik klaar werden gehouden. 

Ze liep naar hem toe en legde zijn ballen in haar hand, ook al had hij net seks gehad, zijn pik was hard, ze opende een zakje en haalde er een leren riem uit. 

Ze bukte zich en schoof het over zijn pik, voerde het leer achter zijn ballen, deed de bovenste riem omhoog, scheidde voorzichtig zijn ballen, zodat ze aan elke kant van de riem lagen, ze aan de bovenste riem vastknipte, ze ging achteruit staan en keek . 

Zijn ballen zaten aan elke kant van de riem vast, ze merkte dat elke pruimachtige bal strak was en de riem strak langs zijn pik,, Jean had haar verteld dat dit helpt om de erectie langer te houden, Susan voelde haar kutje strakker worden, verdomme dat ze voelde weer geil. 

Ze hield de haan in haar hand en keek naar Josh. 

Dit wordt je huiskleding, je draagt de riem als ik het je vertel, als ik merk dat je aan het masturberen 

bent, word je gestraft. ‘ 

“Er zullen dingen veranderen in dit huis, we zullen opener zijn voor onszelf en speciale vrienden, daar zal ik je meer over vertellen als ik denk dat het tijd is.” 

Josh had niet geweten dat zijn moeder zo doorslaggevend was, maar hij wist dat zijn leven voor hem werd veranderd en hij had er geen controle over. 

Susan zei dat hij in de keuken moest wachten, ze moest een telefoontje plegen. 

Susan deed de voordeur dicht en pakte de telefoon op. 

Ze belde Jean’s nummer en hoorde aan de andere kant een mannenstem. 

‘Kan ik alsjeblieft met Jean praten.’ 

Jean hoorde de man praten: ‘Het is voor jou, meesteres.’ 

‘Hoi Jean, ik ben Susan.’ 

‘Hoi Jean, hoe gaat het?’ 

Jean vroeg of ze langs mocht komen om iemand mee te nemen. 

Susan zei dat ze langskwam en nam afscheid. 

Susan wist dat Jean Josh had willen neuken, maar ze had geen idee wie ze mee zou nemen, ze besloot dat het tijd werd om haar speciale kleren aan te trekken. 

Terwijl Susan in haar broek glipte, keek ze in de spiegel en zag ze haar kutje een perfecte kameelteen vormen. Ze boog zich voorover, gleed de beha op haar plaats en rolde haar borsten in haar handen om ze in de perfecte vorm te krijgen, haar tepels. verhardde terwijl ze ze door de gaten trok. 

Toen ze naar haar tas ging, herinnerde ze zich dat ze een speciaal item had dat perfect zou zijn voor vanavond. 

Ze riep Josh binnen en ze knielde voor haar neer. 

‘Deze halsband is om te laten zien dat je een minnares hebt, je zult hem altijd dragen, zelfs als je met me uitgaat.’ 

Susan deed de halsband om zijn nek en deed de gesp omhoog. Het was maar een dunne kraag, de meeste van de jongere set gebruiken dit soort dingen, maar Josh zou de betekenis ervan weten en dat is wat telde. 

De bel van de voordeur ging en Susan zei dat Josh hem moest beantwoorden. 

Josh zag er geschokt uit, zijn pik was zichtbaar en hij was bijna naakt. 

Susan sloeg op zijn gezicht. ‘Je doet altijd wat je de eerste keer wordt verteld, doe nu de deur open.’ 

Josh liep naar de deur, zijn hoofd gebogen, hij realiseerde zich dat het niet alleen seks was, maar een nieuwe manier van leven. 

Toen de deur openging, zag hij Jean daar, achter haar stond een oudere man. 

‘Het is goed om te zien dat hij de bevelen van Susan opvolgt’ 

‘Ik moest hem een klap geven toen hij me uitdaagde toen ik een bevel gaf.’ 

Jean wendde zich tot de man achter haar. ‘Trek je jas uit en hang hem op.’ 

De man bewoog snel en trok zijn jas uit, hij deed zijn jas aan de kapstok en stond naast Jean. 

Susan keek verbaasd, de man was naakt, met uitzondering van een Arabische riem om zijn pik en tepelklemmen. 

Jean veranderde Susan. ‘Dit is mijn vader, hij heeft zijn plaats in het gezin geleerd, hij is blij dat hij mijn moeder en mijzelf kan dienen. We lenen hem ook uit voor speciale gelegenheden aan goede vrienden.’ 

Susan keek naar de man, hij was ongeveer 45, een stevig lichaam, maar het meest indrukwekkend waren zijn pik en ballen, het was de dikste die ik ooit had gezien. 

Jean zag waar Susan naar keek. “Ja hij heeft wel een lekkere dikke lul, we gebruiken hem dagelijks een penispomp, we vinden de extra singel meer stimulerend.” 

Jean liep naar Josh toe en legde zijn ballen en pik in haar hand. ‘Ik weet zeker dat Josh, ook al heeft hij indrukwekkende uitrusting, er baat bij zou hebben als hij wordt gepompt.’ 

Susan stuurde de mannen naar de keuken terwijl ze praatten. 

Toen Jean haar jas uittrok, hapte Susan naar adem. Jean had de spintanga aan, haar schaamlippen waren opgeblazen, afgezien van dat ze naakt was. 

Jean voelde haar eigen poesje lekken toen ze naar Jean keek, haar linkertepel had er een staaf doorheen, Susan liep naar haar toe, nam een borst en keek naar de bar. 

‘Ik vind het heerlijk als mijn vader de bar in zijn mond zuigt en er met zijn tong op slaat, het maakt me zo nat.’ zei Jean. 

“Je bedoelt zo?” 

Susan boog zich voorover en zoog de tepel in haar mond, Jean hapte naar adem en hield haar hoofd op zijn plaats, ze voelde dat Susan de bar omdraaide en haar kutje begon nat te worden. 

‘Oh Susan ja, zomaar.’ 

Susan legde haar hand op Jeans kutje, ze voelde de vochtigheid, terwijl ze haar hand naar haar mond bracht, proefde ze 

de plakkerige vloeistof. 

‘Oh mijn god Jean, je weet niet hoe mijn leven is veranderd sinds ik je heb ontmoet, ik ben nog nooit zo gelukkig geweest.’ 

Jean trok Susan dichter naar zich toe, haar lippen bedekten Susan en ze stonden daar te kussen. 

‘Vanavond wordt het beter, ik beloof je, laten we naar de slaapkamer gaan.’ 

Jean kleedde Susan uit en trok toen haar eigen string uit. 

Jean riep de twee mannen naar boven. 

‘Je taak vandaag is om Meesteres Susan een plezier te doen, je stopt pas als ze het je vertelt. Als je haar niet tevreden stelt, word je gestraft.’ 

Jean legde Susan op het bed, ze gaf haar vader de opdracht op één voet te beginnen en Josh op de andere. 

Beide mannen knielden en namen elk een voet, ze zoog aan de tenen en daarna aan de hele voet, terwijl Jean zich gebogen en kuste Susan op haar lippen, Susan tastte naar Jeans kutje, terwijl haar vingers het vocht op de lippen voelden, ze prees ze open en zonk Met haar vingers erin voelde ze hoe nat Jean in Susans mond kreunde. Ze hield van de manier waarop de vingers haar vulden. 

Susan hapte naar adem van verbazing toen ze voelde dat een mond haar eigen kutje bedekte, ze keek op en zag de vader van Jeans likken en zuigen aan haar open natte lippen. 

‘Josh, kom hier en geniet nu van Meesteres Jean.’ 

Josh trok zich terug van de benen van zijn moeder, knielde voor Jean, hij opende haar schaamlippen en boog zijn hoofd, haar kut was anders dan zijn moeders, maar hij hield van de geur en smaak, Jean hield zijn hoofd stevig vast en leidde zijn mond naar haar clit , toen hij de klit in zijn mond nam en hard zoog, kwam ze, zijn mond vol met haar sappen, Josh duwde twee vingers in het hete gat, ze was strak, zag zijn vingers naar binnen en naar buiten en draaide ze hij voelde haar sappen naar beneden stromen zijn arm. 

Jean pakte zijn haar en trok hem weg van haar kutje. Haal je pik nu in me, en waag het niet om klaar te komen totdat ik het je vertel. ” 

Josh stond op, zijn pik keihard in de riemen die hij droeg, en liet zijn eikel zijn open lippen raken, hij duwde zachtjes naar binnen, hij voelde hoe ze hem stevig vastgreep terwijl hij dieper inzonk, hij voelde zijn gevangen ballen haar kont raken, hij wilde om haar kutje hard te beuken en zijn zaad diep in haar te schieten, maar hij wist dat hij gestraft zou worden. 

Jean genoot van het gevoel van Josh’s lul diep in haar, ze wist dat ze snel zou klaarkomen, ze voelde zijn strakke ballen proberen zich een weg te banen in haar kutje, elke slag bracht haar dichterbij, ze duwde haar heupen naar voren toen hij haar weer binnenkwam, het had geen zin dat ze zijn pit in zich had. 

“Neuk me nu hard, ik wil dat je sperma me vult”, 

Josh bedankte de hemel hierboven, hij was zo dichtbij met schieten, hij hief zijn heupen weer op en sloeg in haar kut het effect van zijn strakke ballen die haar kont borstelden en hem sensaties gaven die hij nog nooit eerder had gevoeld. 

Jean klampte zich vast aan Josh toen ze haar orgasme begon, ze voelde zijn beukende pik haar baarmoeder raken en het maakte haar gek, terwijl haar vader dikker was, Josh bereikte delen die hij niet kon en ze vond het geweldig. 

Josh brulde terwijl hij zijn sperma in Jean schoot, zijn pik ging sneller met elke slag, hij voelde zijn eigen sperma naar buiten spuiten met haar sappen bij elke stoot die hij maakte. 

Josh was nog steeds hard toen hij klaar was met zijn sperma in haar te schieten, hij vertraagde elke slag maar stopte niet, hij ging langzamer en dieper, Jean opende haar benen breder, wilde meer van zijn pik, 

haar baarmoeder leefde en voelde dat ze elke keer dat ze erin ging haar baarmoeder trilde, wist dat ze weer zou klaarkomen. 

“Ga op de vloer liggen, ik wil bovenop zijn” 

Jean duwde hem eraf en terwijl hij op de vloer lag, duwde ze diep op zijn pik. 

Elke keer dat ze naar voren stak, trof zijn pik haar baarmoeder, ze voelde het diep van binnen, een klein knagend in haar buik leek bij elke stoot uit te zetten, al snel wist ze dat ze er klaar voor was. 

Ze viel hard op zijn pik en voelde het, het was alsof haar buik zou exploderen, en toen deed het dat, haar kutje spoot haar sappen uit terwijl haar climax haar lichaam schudde, haar tepels deden pijn toen elke trilling haar tot in haar kern schudde, ze zag sterren in haar hoofd terwijl ze langzamer ging rijden, maar Josh wilde net klaarkomen. Zijn heupen gingen omhoog en stoten harder, hij was doorweekt terwijl ze haar sperma over hem heen had gespoten, terwijl hij zijn eerste explosie in haar schoot, Jean schreeuwde, ze voelde het kokend hete sperma haar baarmoeder raken en ze viel flauw toen een ander orgasme door haar lichaam schoot, ze zakte in elkaar op Josh zijn pik nog steeds in haar maar verzachtend. 

Susan zag hoe Jean haar eigen poesje instortte, gekweld door de vader van Jeans, zijn mond had haar meerdere keren doen klaarkomen, ze wilde dat hij zijn harde pik in haar liet glijden, maar elke keer probeerde ze een ander orgasme te laten klinken. 

Ze duwde zijn hoofd weg en ging rechtop zitten. Ze ademde hard en boog zich voorover op handen en voeten. “neuk me hard alsof je je meesteres neukt.” 

Susan voelde dat haar lippen van elkaar werden gescheiden en toen voelde ze het, het was alsof er een blok in haar poesje werd geduwd. 

Susan bezwijmde toen de grote pik haar poesje binnendrong, hij was niet zo diep, maar ze hield van de manier waarop hij haar lippen uit elkaar strekte, hij bewoog langzaam, hij wist dat hij gestraft zou worden als hij te snel kwam, maar het poesje van deze vrouw was zo nat dat hij schuif gewoon in bij elke slag. 

Susan hield van het gevoel van de Arabische riem, elke keer dat hij naar voren duwde, streek het tegen haar clit, het tintelde bijna klaar om haar als een gek te laten klaarkomen. 

Nog twee slagen waren voldoende, ze voelde de trilling diep in haar poesje, Susan verwonderde zich over zijn uithoudingsvermogen terwijl hij haar regelmatig stak terwijl hij haar lichaam trilde terwijl ze hard kwam. 

‘Kom hier en laat me je pik proeven’, 

keek ze toe terwijl hij zich uit haar kutje trok, haar lippen waren zo strak om zijn pik dat het de lippen naar buiten bracht terwijl hij zich terugtrok. 

Susan deed haar mond wijd open, de dikke lul kwam dichterbij en ze likte aan het hoofd en proefde haar eigen sappen. 

Susan leidde het hoofd van zijn pik naar haar lippen, wijd openend nam ze het in haar mond, haar mond was gestrekt maar ze vond het heerlijk. 

Haar hand greep de dikke schacht vast en werkte die op en neer, haar mond zoog op het hoofd en wilde zijn sperma proeven. 

Ze hield van pikzuigen, ze voelde haar mond meer uitrekken terwijl hij haar mond begon te neuken. 

“Laat jezelf klaarkomen, ik wil dat je in mijn mond spuit en dan mijn tieten besproeit, doe het nu.” 

Susan zag hoe hij zichzelf afgetrokken had, ze zag hoe zijn borst omhoog en omlaag ging terwijl hij naar adem hapte. 

‘Ik ben klaar om meesteres te komen.’ 

‘Vul het mijn mond en bedek dan mijn tieten.’ 

Nog drie slagen en Susan voelde de stroom van zijn sperma haar mond vullen, ze hield het erin en liet haar tong de smaak proeven. 

Hij ging naar beneden en spoot haar tieten, ze voelde dat het over haar tepels liep en ze hief haar handen om het sperma over haar hele borsten te bedekken. 

Susan slikte het dikke, doordringende sperma in. 

“Ga naar beneden en maak me af met je tong” 

Ze voelde zijn tong en vingers aan haar kutje werken, plotseling raakte het haar, haar lichaam trilde terwijl hij zachtjes op haar clit beet, het in zijn mond zoog en met zijn tong flikkerde ze het orgasme over haar lichaam verspreidde, ze was gelukkig.