Denk eraan, Nikki, je bent niet ontrouw als je man toekijkt.’ 

Nikki zat op de rand van een vreemd bed, in een vreemde hotelkamer, in niets anders dan lingerie en een blouse terwijl ze wachtte op een vreemde man, maar even terwijl haar man voor haar neerknielde en in haar ogen staarde. voelde me op mijn gemak. Bijna. 

Nikki stak haar hand uit en raakte Carl’s gezicht aan en streek met haar vingers door zijn zachte, vertrouwde baard. Grijze vlekjes hadden er peper en zout van gemaakt, maar Nikki vond de look leuk. Deze man werd alleen maar mooier naarmate hij ouder werd. 

‘We doen dit echt, nietwaar?’ ze zei. Haar zenuwen waren terug, waardoor Nikki trillend en zenuwachtig werd terwijl de adrenaline door haar heen snelde. Ze haalde diep adem, terwijl haar man hetzelfde deed. 

Hij zei: “Alleen als je het nog steeds wilt.” 

Nikki’s lippen krulden zich op voordat ze zichzelf kon stoppen. Ze wilde. Ze wilde het echt. Het bezorgde haar een schuldgevoel en gaf haar het gevoel een vreselijke vrouw en moeder te zijn, maar ze wilde het echt

De blik van honger die over het gezicht van zijn vrouw ging, veroorzaakte opwinding in Carl’s buik. Alles over wat ze van plan waren te doen, kwam in een stroomversnelling – van haar te zien rollen met haar zwarte dij-hoge benen over haar benen, om haar te helpen haar kutje in een nette, geknipte wig te scheren, tot de laatste keer vrijen voordat ze gaf zichzelf voor een andere man – maar toen ze zag hoe het erin zat , werd Nikki dat allemaal beloond. Ze deed dit niet alleen omdat hij dat wilde. Ze vermaakte niet alleen zijn fantasie. Op een bepaald moment tijdens deze onwaarschijnlijke reis van vrouw naar hotwife, was zijn fantasie ook de hare geworden. 

‘Ik wil’, zei ze, terwijl haar kleur over haar wangen sprong. Ze sloeg haar ogen neer, klopte met haar lange wimpers terwijl ze op haar lip beet en keek verlegen naar hem terug. “Het spijt me.” 

“Waarom verontschuldig je je?” vroeg hij terwijl hij haar vasthield. 

‘Ik zou dit niet zo graag willen als ik …’ 

‘Ik vind het geweldig dat je dat doet.’ Hij was zo hard, zo opgewonden dat hij haar bijna weer op bed gooide en zijn zin met haar had. Hij kon Nikki’s lichaamstaal goed genoeg lezen om te weten dat ze dat ook wilde. Haar ademhaling was oppervlakkig, haar pupillen verwijdden en ze kon niet ophouden zenuwachtig over haar vingertoppen te wrijven. ‘Ik kom hier’, zei hij. “De hele tijd. Precies in die stoel. ‘ 

Nikki knikte en keek naar de sierlijke hotelstoel die ze in de hoek hadden opgesteld. Het troostte haar te weten dat hij zou kijken. 

‘Maar ik wil dat je doet alsof ik dat niet ben. Ik wil niet dat je je tegenhoudt. ‘ 

‘Ik weet niet zeker of ik dat probleem ga krijgen,’ zei ze blozend. 

Carl grinnikte. Hij stak zijn hand in de zak van zijn sportjas en trok een blinddoek uit – wit en bekleed met stroken kant. Nikki’s adem stokte. ‘Dit zou je moeten helpen mij te vergeten.’ 

‘Je hoeft niet …’ Haar stem stierf weg toen Carl verder ging en de blinddoek over de ogen van zijn vrouw gleed, haar blonde pony wegstopend. 

“Kan je iets zien?” hij vroeg. 

Nikki schudde haar hoofd, een rilling liep door haar heen. Ze kon het niet en daardoor voelde ze zich zo kwetsbaar. Ze voelde haar man staan, zijn warmte verliet haar zijde. Ze trok haar blouse om zich heen. Het was warm in de kamer, maar ze kreeg sowieso kippenvel over haar blote armen. Haar tepels drukten hard tegen de zwarte veter van haar beha. 

Het mechanische gejank van Carls oude Polaroid-camera veroorzaakte een schok door haar heen. Ze hadden er eerder mee gespeeld, vuile foto’s van elkaar gemaakt en ervan genoten in de wazige nagloei van seks. Maar dit was anders. Dit was documentatie van het kruisen van deze ultieme lijn. Ze huiverde. 

Even later voelde ze iets koels en glads in haar hand drukken. Een wijnglas. Ze tilde het op naar haar neus en rook aan het aardse aroma van de witte wijn. 

‘Om je zenuwen te kalmeren,’ legde Carl uit. 

‘Bedankt,’ zei Nikki terwijl ze over haar lippen likte. ‘Carl?’ 

‘Hm?’ Carl zweeg even, deed een stap achteruit en bekeek zijn vrouw. Ze zat op de rand van het prachtig opgemaakte bed en zag er stijf en nerveus en zo mooi uit – onschuldig op de meest sexy manier mogelijk. Die aanblik zou binnen een paar minuten een andere man begroeten. 

‘Ik hou van je’, zei ze. 

“Ik hou ook van jou schat. Wat er ook gebeurt. ‘ 

Ze glimlachte onder de blinddoek. ‘Ga onze man halen. Ik wacht hier. ‘ 

Carl glimlachte en de hitte vloog door zijn lichaam bij de bestelling. Hij knikte, keek haar nog een keer aan en vertrok. 

Nikki hoorde de deur klikken en even werd ze in paniek. Met de blinddoek om, voelde ze zich zo weerloos – klaar om een speeltje te zijn voor een vreemde man. Ze had die objectivering moeten haten. Ze voelde nog steeds de beroering van verontwaardiging en schaamte. Ze had haar seksualiteit altijd voor zichzelf gehouden, ommuurd, zelfs van Carl. Totdat Carl binnenkwam terwijl ze masturbeerde. 

Ze tilde het glas wijn op en dronk snel toen haar buik begon te kolken en haar gezicht brandde van schaamte. Ze had geprobeerd zichzelf te bedekken, maar het was te laat. Hij had gezien. Hij kende haar geheim. Zelfs nu, ondanks dat ze helemaal alleen was, wilde ze haar gezicht in haar handen begraven. Maar dat deed ze niet. Ze verzette zich tegen de golf van paniek, riep al die uren yoga op en kalmeerde haar ademhaling. Wat er was gedaan, was gedaan, en het bleek dat dat moment een van de gezondste was die ze ooit hadden gedeeld. 

Carls hart bonkte terwijl hij wachtte tot de lift arriveerde. Zijn adem hinkelde. Hij liet zichzelf lachen, maar het kwam uit een nerveuze titter. Toen de lift openging, was hij dankbaar dat hij alles voor zichzelf had. 

De lift viel en hij vocht om te voorkomen dat zijn maag ermee naar beneden viel. Hij kon zich nog steeds terugtrekken. In plaats van uit de lift te komen toen de deuren opengingen, kon hij hem weer naar haar toe rijden. Hij kon doen alsof hij de vreemdeling was en de blinddoek in zijn voordeel gebruiken. Zo hadden ze eerder gespeeld en het was leuk geweest. 

Maar toen de deuren naar de lobby van het hotel opengingen en hij hoorde het geroezemoes van gesprekken in de bar van het hotel, wist hij dat ze vanavond niet zouden doen alsof. 

Carl haalde diep adem, stapte naar buiten en liep naar de overvolle bar. Het was druk met zakenreizigers en congresgangers die na een lange dag tot rust kwamen, velen op zoek naar wat avondentertainment. De bar was niet zo druk dat Carl hem niet meteen kon uitkiezen – de man die zijn vrouw wilde neuken. 

Ridge zag er goed uit, maar heel anders dan Carl. Allereerst was hij jonger en atletischer op een manier die Carl nooit was geweest, met het kortgeknipte haar van een soldaat. Hij hield zijn brede schouders naar achteren en straalde zelfvertrouwen uit terwijl hij door zijn telefoon bladerde. Een drietal jonge vrouwen zweefde langs hem heen en bezorgde hem een lange tijd. Ridge negeerde hen, hoewel Carl met zijn geheime glimlach wist dat hun beoordeling niet werd gemist. 

Carl dook de bar in, zwevend door de zee van lichamen zonder ze te zien, nauwelijks te voelen. Hij kwam dichterbij voordat hij zijn lef verloor. 

‘Hé, man,’ zei Ridge, stond op en gaf Carl zijn hand voordat hij dichtbij genoeg was om hem aan te nemen. Het was het enige uiterlijke teken dat deze man net zo nerveus was als Carl. Zijn glimlach was helder en bezorgde zonder aarzeling. ‘Leuk je eindelijk eindelijk persoonlijk te ontmoeten.’ 

‘Ridge,’ zei Carl knikkend. Hij had nog steeds zin om in de vloer te smelten, maar het was nu iets gemakkelijker nu hij oog in oog stond met hun fantasiemaker. ‘Ik wil nog een drankje voor je halen.’ 

Ridge schudde zijn hoofd, pakte een glas whisky van de bar en gaf het aan Carl. ‘Ik heb je al gedekt.’ Hij tilde zijn bijpassende glas op in een toast. ‘Tegen je vrouw.’ 

Carls hart bonkte. ‘Tegen Nikki.’ 

Hij was er trots op dat zijn hand niet trilde toen hij zijn glas tegen Ridge sloeg, of toen hij het optilde en een slok nam. Het brandde tegen zijn keel. 

‘Waar is de dame van de avond?’ Vroeg Ridge. 

‘Boven in onze kamer.’ Carl reikte naar de Polaroid. Het was nog steeds filmachtig, niet helemaal ontwikkeld. Hij aarzelde maar een tel voordat hij het aan Ridge voorstelde. “Aan het wachten.” 

Ridge nam de foto, heel even in de war. Toen hij ernaar keek, gingen zijn ogen wijd open. ‘Geblinddoekt’, zei hij zonder zijn ogen van het beeld te halen terwijl het langzaam donker werd in sexy knapperigheid. ‘Leuk gebaar.’ 

Carl en Nikki hadden eerder vanavond foto’s naar Ridge gestuurd, waaronder een van haar volledig naakt, behalve kousen – ze waren voorzichtig genoeg geweest om haar gezicht te vervagen, maar de kwetsbaarheid was intens geweest. Dit was op een ander vlak. Carl keek naar Ridge die de foto bestudeerde, terwijl de geest van de andere man op een prettige plek afdwaalde, ergens die zijn glimlach in zijn ogen trok. 

Ridge knipperde met zijn ogen, leek zich te herinneren en stopte de foto in zijn eigen zak. Carl protesteerde niet. ‘Ze is erg heet,’ zei Ridge. ‘Weet je zeker dat je het goed vindt om haar te delen?’ 

Hij vroeg niet of Carl haar wilde delen – hij vroeg of het goed zou komen met Carl. Ridge was een man die eerder in deze situatie was geweest, een man die zichzelf aankondigde als een stier voor nieuwe stellen die in deze levensstijl stapten. Hij was door al hun e-mails een perfecte heer geweest, iemand die Nikki een goede tijd kon bezorgen zonder het te compliceren met emoties of praten over een relatie. En deze man wist de juiste vragen te stellen. 

Carl nam nog een slok van zijn whisky, echt nadenkend over de vraag. Hij koesterde deze fantasie al jaren. Hij had gezien hoe andere mannen altijd naar Nikki keken als ze niet dachten dat hij keek. Hij had ze met haar zien flirten toen hij bezig was iets anders te doen. De jaloezie was er, verstrikt in kleverige onzekerheid, maar meer dan dat was deze intense, diepe opwinding. 

Voordat hij zijn fantasie aan Nikki had bekend, wist hij het niet zeker. Maar sinds dat beangstigende moment brachten ze uren samen door met praten over hun emoties en de verwarrende en soms tegenstrijdige emoties die daarbij kwamen kijken. Door haar geruststelling was deze vraag gemakkelijk te beantwoorden. 

“Ik zal oke zijn.” 

Ridge draaide zijn Scotch rond zonder er een slok van te nemen en bestudeerde Carl met een blik die door hem heen leek te graven. ‘Komt het wel goed als je ziet hoe je vrouw mijn pik in haar mond neemt?’ 

Ridge’s woorden troffen hem als een bliksemschicht, knetterend en krachtig. Zijn mond werd droog; zijn broek spande zich. Hij verloor het vermogen om te spreken toen Ridge dichterbij kwam en hem nooit van die blik verloste. 

‘Komt het wel goed als ik mezelf in haar kutje laat zakken?’ 

Carl hapte naar adem toen hij het zag, terwijl hij zich zijn vrouw – zijn beste vriend – voorstelde met haar benen om deze man gespreid. 

Ridge zei: ‘Ik ga haar neuken totdat ze me smeekt haar harder te neuken. Tot ze schreeuwt, Carl. Gaat het dan goed met je? ‘ 

“Ja.” Hij dronk zijn drankje op. ‘Ik geloof van wel.’ 

Ridge grijnsde en dronk met evenveel enthousiasme zijn drankje op. ‘Oké dan,’ zei hij en hij keek naar de lobby. “Laten we gaan.” 

Nikki zat te friemelen in het donker achter haar blinddoek. Tijd verloor haar betekenis terwijl ze wachtte, nerveus en opgewonden en kwetsbaar. Haar gedachten dwaalden af naar Ridge, de vreemdeling die ze op het punt stonden in hun bed uit te nodigen. Hij was het soort man waarvan ze wist dat ze het niet zou moeten willen – de slechte jongen, daardoor wereldlijk en verhard aan de randen. 

Ze had hem bijna afgeschreven zodra ze zijn foto zag – een shirtloze foto van hem die in de sportschool was genomen. Dit was een man die te eigenwijs zou zijn voor zijn eigen bestwil. Op aandringen van Carl mailde ze hem toch. 

De echte verrassing was hoe nuchter hij leek. Ze hadden veel vragen over de regeling – heb je dit eerder gedaan? Is het oké als mijn man kijkt? Mogen we foto’s maken? Hij had ze allemaal oprecht beantwoord, tips gegeven uit zijn ervaringen uit het verleden en ze op hun gemak gesteld. 

Ze bloosde nog steeds als ze dacht aan de eerste keer dat ze hem een foto van zichzelf had gestuurd – een bikinifoto met haar gezicht uitgesneden. Ze was bang dat hij niet zou terugschrijven. In plaats daarvan had hij met één woord gereageerd – meer. 

Ze had het gevraagd en Carl gevraagd om steeds meer gewaagde foto’s te maken. Ze had haast elke keer dat ze ze stuurde, elke keer dat ze op zijn antwoord wachtte. Hij had nooit teleurgesteld. Je bent mooi , zou hij schrijven. Zo sexy , hij zou sms’en. En altijd, altijd, stuur me meer. 

Vanavond zou hij meer zien. Zo veel meer. 

Het wijnglas trilde in haar handen. Ze nam een slokje – het kleinste slokje – wetende dat het de rode vlek van haar lippenstift er langs liet. Zou Ridge dat sexy vinden? Ze stak haar hand uit en raakte de veter aan de bovenkant van haar kousen aan. Ze wist dat hij dat leuk zou vinden. Hij had erom gevraagd. 

Ik wil dat je kousen voor me draagt. Zwart en slecht, want vanavond word je slecht. Ze had nog steeds die sms op haar telefoon. Ze overwoog de blinddoek af te doen om hem te lezen. 

Voordat ze het kon, hoorde ze de klik en voelde ze de druk in de kamer veranderen. Haar oren gingen open en probeerden de blindheid te vullen. Was dat de voetstap van een andere man over het zachte tapijt? Was die stap langer, anders? 

En toen rook ze het – rook hem . Carl droeg zo geen eau de cologne. Carl droeg helemaal geen eau de cologne. Maar eronder rook ze de muskus van een andere man, hongerig naar haar. Hij rook precies zoals hij dacht dat Ridge zou ruiken. 

Zijn handen raakten haar vingers en streelden de ruggen van haar handen terwijl hij haar glas wijn pakte. Ze draaide haar hoofd in de richting van zijn gezicht en wenste dat ze de blinddoek weg kon scheuren – liefdevol dat ze dat niet had gedaan. 

Maar het was niet Ridge die de bedwelmende stilte verbrak. Het was Carl, die precies zei wat ze moest horen. 

“Ik ben hier schat. En vergeet niet dat je niet ontrouw bent als je man toekijkt. ‘ 

Ze glimlachte in zichzelf, op het moment dat Ridge zich voorover boog om haar te kussen. Ja, ze was hier klaar voor. Ze waren hier klaar voor.