Kort nadat we met mijn mooie jonge vrouw, Kari, waren getrouwd, waren we aan het drinken bij een plaatselijke club toen ze klaagde over een man die naar haar staarde. Ik moest hier grinniken toen ik er niet één zag, maar verschillende jongens in de club probeerden haar subtiel te bekijken. 

 ‘Hij is niet de enige’, zei ik, ‘en bovendien, wie kan het ze kwalijk nemen? Ik zou je zelf controleren als ik niet bij je was.’ 

 ‘O, dat verzin je gewoon, ze kijken me alleen maar aan omdat ik huiselijk ben.’ 

 Ik verslikte me bijna in mijn drankje. Hoe komt het dat zelfs de mooiste meisjes altijd lijken te denken dat er een onvolkomenheid is waardoor ze ongewenst zijn. In het geval van Kari vindt ze haar borsten van bescheiden omvang te klein. Aan de andere kant vind ik kleinere, stevige borsten een enorme opwinding en ik heb haar dat vaak gezegd. Trouwens, sommige jongens houden misschien van grote tieten, maar de prijs is om de hete, natte kut van een mooi meisje te neuken. 

 ‘Ze kijken allemaal naar je omdat ze allemaal niets liever willen dan je te neuken, zelfs degenen met afspraakjes.’ Ik antwoordde. 

 Nou, ze kocht het nog steeds niet of zou het tenminste niet erkennen, maar later die avond merkte ik dat ik ongelooflijk opgewonden was door de gedachten die door de hoofden van al die jongens moeten zijn gegaan en ik nam mijn geilheid op Kari . 

Terwijl ik haar neukte, fluisterde ze in haar oor: ‘Stel je voor dat al die jongens vanavond degene zijn die je hete poesje nu neuken, de een na de ander.’ 

Dit veroorzaakte een onmiddellijk orgasme voor haar terwijl ik doorging met haar hard te neuken en te fluisteren hoeveel het haar opwekte om na te denken over vreemden die haar keer op keer neukten. 

 “Ummm, fuck me hard klootzakken,” schreeuwde ze en ze verraste me hoeveel ze dit lekker vond. 

 Ze had een tweede orgasme, een zeldzaamheid tussen ons, en haar denken aan andere jongens die haar om de een of andere reden neukten, zette me over de rand en ik gooide wat voelde als liters cum diep in haar. 

 We spraken over hoe opgewonden dat ons in de dagen daarna maakte en nog een paar hete periodes van puur neuken hadden. Ik probeerde haar ervan te overtuigen nog sexyer te kleden toen we erop uit gingen om jongens meer van haar te laten zien, zodat we er, als we naar huis gingen, tijdens het vrijen over konden fantaseren. Ze kwam langzaam langs en herinnerde zich hoe heet het de eerste keer was. 

 Die vrijdagavond hadden we plannen om naar dezelfde club te gaan en ik was stomverbaasd toen ik haar gekleed zag om te doden. Ze had een doorknoopblouse met misschien een meer dan fatsoenlijke knoop ongedaan gemaakt, geen beha (mijn idee!) En een rok die tot halverwege de dij kwam, niets te onthullend daar. 

 Onnodig te zeggen dat er die avond veel oogbollen op haar zaten en tot mijn verbazing waren het niet allemaal mannelijke oogbollen waardoor mijn fantasie de vrije loop ging met de mogelijkheden. 

 Kari merkte alle aandacht op en was best tevreden met zichzelf. Ik moedigde haar natuurlijk aan om een show te geven zonder dat het leek alsof ze een show gaf. Ik was bang om haar met rust te laten, maar ik moest de menigte bevechten tot aan de bar om onze drankjes te halen. Terwijl ik op onze drankjes wachtte, kreeg ik af en toe een glimp van de menigte naar onze tafel en ik veronderstel dat het me niet verbaasde dat iemand daar stond te staan praten met haar. Toen ik wist hoe ze gekleed was, merkte ik hoe ze zich omdraaide om met hem te praten en dacht aan de show die hij vast naar haar had moeten kijken 

 Nadat de drankjes waren gekomen, besloot ik een tijdje aan de bar te blijven om te zien wat er zou gebeuren. Op een gegeven moment scheidde de menigte zich van elkaar en het leek alsof ze hem haar trouwring liet zien en naar de bar wees. Ze liet toen een servet vallen en deed er alles aan om zich voorover te buigen, waardoor haar blouse meer openging, wat haar nieuwe vriendin niet opviel. 

De volgende blik die ik kreeg was dat hij ongetwijfeld erg teleurgesteld wegliep, dus liep ik terug naar de tafel. 

 ‘Dat was nogal een show die je je nieuwe vriend hebt gegeven,’ zei ik. 

 ‘Hij is mijn vriend niet, maar ik denk dat hij gelukkig wegging’, zei ze met een sluwe grijns op haar gezicht. 

 Na nog een paar drankjes en een paar subtiele flitsen van Kari gingen we naar huis voor weer een super hete neuksessie. 

We hadden waarschijnlijk ons spelletje moeten stoppen, maar zoals deze dingen gewoonlijk gaan, bleven we Kari’s exhibitionisme escaleren. Wat een ommekeer na die eerste nacht in de club. Hoe verder het ging, hoe meer ze ervan leek te houden en ons seksleven was niet een beetje vertraagd. Het leek alsof ze niet genoeg aandacht van jongens kon krijgen, ook al deden ze niets voor haar. 

 Omdat we dachten dat jongens te terughoudend waren toen ik daar was, besloten we dat we afzonderlijk naar een bar aan de andere kant van de stad zouden gaan, zodat ik, toen ze binnenliep met haar kortste rokje en sexy blouse ongeknoopt losgeknoopt, daar al was kijken naar de reactie van de andere barbezoekers (meestal mannen). Ze bestelde nauwelijks een drankje toen er een man naast haar stond om ervoor te betalen. ‘Hmmm dit is best goed’ dacht ik. 

 Het toeval wilde dat ze de barkruk naast me had genomen, dus ik had een goed zicht en kon het grootste deel van hun gesprek horen, dat haar meestal vertelde hoe heet ze was en probeerde haar ertoe te brengen met hem naar buiten te gaan. Ik begon te denken dat dit een vergissing zou kunnen zijn, maar tegelijkertijd vocht ik om te voorkomen dat ik een volwaardige erectie zou krijgen bij de gedachte dat ze met hem uit zou gaan. Wat was er verdomme met mij aan de hand? 

Ze liet hem meerdere keren haar ring zien en legde uit dat ze haar man niet bedroog (‘vooral als hij naast haar zit’, dacht ik). Dat weerhield hem er niet van om zijn hand op haar been te leggen en er vervolgens over te strijken, met elke slag steeds hoger. Kari leek het niet erg te vinden, ik dacht zelfs dat ik merkte dat haar ademhaling zwaarder werd en ik kon me alleen maar voorstellen hoe onze vrijen die avond zou zijn! 

 Uiteindelijk dwong ze hem te stoppen, ook al vertelde ze me later dat ze niet wilde dat hij stopte, maar ze kon hem nauwelijks aan de bar laten spelen met haar poesje. Na wat meer tijd haar vriendin te hebben opgewonden, vertrok ze snel, gevolgd door mij om naar huis te gaan en die langverwachte seksronde te hebben die tot ver in de volgende ochtend duurde. 

We zijn een tijdje zo doorgegaan, nooit een keer zonder dat iemand haar benaderde. Op één plek was een dansvloer en natuurlijk wilden jongens met haar dansen. Ze vertelde me dat ze bijna allemaal met hun harde pikken tegen haar aan wreven, wat haar als niets eerder opwond. Een andere keer was in een pub met een L-vormige bar, de korte poot van de bar met een muur erachter waardoor dat deel zo privé als een bar kan worden en natuurlijk zat ze daar. 

 Ik was te ver weg om te horen wat haar vriendin vanavond zei, maar ik was er vrij zeker van dat het meer van hetzelfde was. Ik kon ook niet zien wat zijn hand die een tijdje geleden uit het zicht was verdwenen aan het doen was, maar ik had een goed idee wat dat zou kunnen zijn. Kari’s hand ontbrak ook een tijdje en ze leken allebei semi-gecomponeerd te blijven zonder veel succes. 

 Dit werd de beste avond tot nu toe. Kari legde uit dat hij zijn hand over haar been had gestoken en haar kutje door haar slipje wreef. Daarna schoof hij ze opzij en stak een paar vingers in haar en begon haar met de vingers te neuken terwijl ze tegelijkertijd haar hand op zijn harde pik legde. Ze kon niet geloven hoe goed het allemaal voelde toen hij haar steeds dichter bij een orgasme in de bar bracht. Vervolgens ritste hij zijn gulp open, zodat Kari haar hand in zijn broek en uiteindelijk in zijn ondergoed kon steken, zodat ze zijn harde pik kon aaien! 

 Ik was op dit punt klaar om te barsten, maar ze was nog niet klaar. Hij kreeg haar eindelijk af, wat ik dacht dat er zou kunnen zijn gebeurd, maar ze rukte hem ook recht in zijn broek af. 

 “Het was zo heet dat zijn kloppende pik zijn lading daar in de bar schoot. Ik kwam voor de tweede keer. We probeerden allebei niet weg te geven wat er daar aan de rest van de bar gebeurde, maar ik kon me niet meer druk maken. En nu was ik moet je me de hele nacht hard neuken !!! ” 

 Meer hoefde ik niet te horen. Wat een avond was het. 

Dit klinkt allemaal alsof we elke avond uit waren, maar we hebben waarschijnlijk elke paar weken gemiddeld, soms een maand of langer, wanneer de stemming ons opviel, denk ik. Na de laatste keer hebben we even de tijd genomen om te praten over wat we aan het doen waren. Ik vertelde haar dat ik medelijden met deze jongens kreeg omdat ze ze allemaal opgewonden maakte, alleen om ze in de steek te laten. 

 ‘Wil je stoppen?’ vroeg ze, enigszins bezorgd over wat mijn antwoord zou kunnen zijn. 

 ‘Nou, door de blik op je gezicht denk ik niet dat je het doet en het is ook voor mij allemaal een enorme wending. Ik denk dat dat betekent dat we moeten bedenken hoe we jongens kunnen ontlasten zonder hen een handjob te geven in een bar.’ 

 Ik kreeg een erectie en dacht na over waar dit gesprek naartoe ging. Wilde ik echt dat ze seks had met andere jongens? Ze zag er opgelucht uit dat ik niet wilde stoppen. 

 ‘Wil je dat ze me neuken? Ik word echt geil als we dit doen, maar ik weet niet of ik dat kan.’ 

 Ik had een ander idee. Kari is een klootzak van wereldklasse en ze lijkt er dol op te zijn, dus zei ik tegen haar: “Je houdt van pijpen, misschien is dat het beste antwoord. Een recente Amerikaanse president zei immers ooit dat het niet echt seks is. Stel je voor hoeveel plezier we daarna zouden hebben! ” 

 ‘Mmmmmm, dat klinkt heet, maar wil je echt zien hoe ik aan de pikken van vreemden zuig?’ 

 Daarmee haalde ik mijn nu keiharde pik tevoorschijn en zei: “Wat denk je ervan?” 

 Dat lachte en nog een hete neuksessie. 

 Ik ging naar verschillende plaatsen waar we eerder waren geweest, op zoek naar de beste plek om die volgende stap te zetten. Ik herinnerde me de plek waar Kari met een paar jongens had 

gedanst. Er was een zijdeur van wat passeerde voor een dansvloer, dus ik liep rond het gebouw en vond een soort tuin met een kort pad naar een tuinhuis dat, behalve het pad, volledig omringd was door hoge struiken. Perfect! 

 Ik informeerde Kari en toen gingen we. Ik was een beetje nerveus en vroeg me af of dit echt was wat ik wilde, maar opgewonden bij het vooruitzicht om te zien hoe Kari de pik van een vreemdeling zoog. Kari leek gewoon opgewonden. Wat was begonnen als min of meer een game, werd nu een serieuzere game. Hoeveel jongens zouden hun vrouw een vreemde laten afzuigen? Natuurlijk, hoeveel jongens hebben een vrouw die ze afzuigt? 

Toen we eenmaal aan de bar waren, duurde het zoals gewoonlijk niet lang voordat iemand zich bij haar voegde en haar vroeg om te dansen. Ze zou me een duimpje geven als ze voor iemand koos. Ik kon niet nalaten te bedenken hoe ver ze was gekomen van het onzekere meisje dat ze ooit was, nu ze wist dat ze zo ongeveer iedereen kon kiezen die met haar mee zou gaan. 

 Met haar nieuwe liefde om zichzelf te laten zien, was ik niet verbaasd dat ze geen genoegen nam met de eerste man, ze wilde eerst wat plezier hebben. Uiteindelijk werd ze gewoon te geil met al die harde pikken die tijdens het dansen tegen haar aan drukten en gaf ze me de duimen omhoog. 

Zoals afgesproken verliet ik de bar, liep naar de zijkant en verstopte me in de struiken rondom het tuinhuis. Het was een kille nacht, dus niemand leek geïnteresseerd te zijn om naar buiten te komen. Perfect! 

 Al snel hoorde ik de zijdeur opengaan en stemmen toen ze het pad naar het tuinhuis naderden. Toen zag ik ze het kleine gebied binnengaan en het prieel beklimmen waar haar vriend (of is het nu een minnaar?) Haar omhelsde en begon haar hartstochtelijk te kussen. Ik had me voorgesteld dat ze naar buiten zouden komen en dat Kari hem gewoon zou afzuigen, maar natuurlijk zouden ze het eerst zoenen, maar ik merkte dat de intimiteit van het kussen en het kijken naar haar die hem kuste net zo hartstochtelijk een beetje verontrustend was. 

Terwijl ik toekeek zag ik hem de rest van haar knopen losmaken en had nu vrije toegang tot haar tieten waar hij optimaal gebruik van maakte, terwijl hij kuste en zoog op de tepels van de ene en vervolgens van de andere. Ik voelde me alsof ik een steen in mijn buik had toen ik naar Kari keek en zag hoeveel ze hierin geïnteresseerd was, een blik die ze alleen maar had wanneer we de liefde bedrijven. 

 Toen ik terugkeek naar haar geliefde duwde hij haar op de bank en daarna duwde hij haar rok omhoog, trok haar slipje naar beneden en at haar poesje op. Wauw, ik had absoluut niet verwacht dat zoiets zou gebeuren! Ze was zo opgewonden dat het niet lang duurde voordat ze op zijn gezicht klaarkwam. Ik had het gevoel dat iemand een mes in mijn buik had gestoken. Nou ja, ze stapte uit met de laatste man met wie ze was, maar dit was anders, dit leek meer alsof ze eigenlijk geliefden waren. 

Hij stond nu op en leek zich klaar te maken om haar te neuken en ze zag eruit alsof ze hem wilde, maar op het laatste moment, met zijn pik recht in haar poesje, stond ze op en verleidde hem om op de bank te gaan zitten en ging tussen zijn benen en nam zijn keiharde pik in haar mond. Dit was misschien niet zijn oorspronkelijke plan, maar hij was evengoed een gelukkig mens en ik wist hoe hij zich voelde. 

 Ik was uit de struiken gekomen en stond naast het tuinhuisje, maar uit zijn gezichtsveld, dus met het omgevingslicht kon ik heel goed zien terwijl ze die pik werkte. Soms kwam ze eraf en likte en zoog aan zijn ballen, zodat ik een perfect zicht had op wat me verraste om te beschouwen als een perfecte lul. Nooit iemand die dacht dat ik homo was, vroeg me toch af hoe het zou zijn om in Kari’s positie aan die pik te zuigen. 

 Al snel werden haar deskundige pijpen vaardigheden hem te veel en hij duwde zijn pik in haar mond en begon duidelijk zijn lading te schieten, daarna trok hij zich terug en duwde terug om nog meer sperma in de hongerige mond van mijn mooie vrouw te dumpen. Daarna nam ze de controle weer over en zoog elke druppel die ze kon krijgen uit de pik van deze vreemde totdat hij het niet meer kon nemen en duwde haar weg. 

Vervolgens stond hij op, trok zijn broek omhoog en zei: ‘Je man heeft geluk gehad.’ en draaide zich om en liet Kari daar op haar knieën. 

 Toen ik het totale plezier zag dat Kari aan het zuigen aan deze lul van deze man voelde, verliet ik me niet echt bijzonder gelukkig, maar het liet me achter met een superharde pik die ik gebruikte toen ik Kari daar op het prieel neukte en er niet om gaf als iemand ons zag of niet. 

 Nou, die aflevering leidde tot meer discussies, voornamelijk omdat ik haar vertelde hoe ik me voelde hoe ze met die man naar hem keek, hoe het allemaal te intiem leek, maar nu ze het had gedaan, vertelde ze me dat ze niet wilde stoppen. 

 ‘Het is zo verdomd heet om dat te doen terwijl je kijkt, of misschien doe ik het gewoon, ik kan er nu niet mee ophouden’, zei ze. ‘Bovendien vond je het ook leuk te oordelen naar wat je deed om daar te zijn!’ 

Daar kon ik niets tegenin brengen, terwijl ik me herinnerde hoe hard ik werd toen ik zag hoe ze aan de pik van een vreemdeling zoog. Ze ging door met het ophalen van jongens om af te zuigen. 

Het was verrassend hoeveel plaatsen in of rond een bar je discreet kunt pijpen. Een in het bijzonder was een oud hotel dat op weg naar de toiletten een zijbeuk was met verschillende telefooncellen in oude stijl. Alle telefoonapparatuur was natuurlijk verwijderd, maar de cabines waren van massief hout, van binnen was er een kleine stoel en tegenover was een plank die onder de telefoon zou hebben gezeten. 

 Ik liet Kari me ontmoeten in het verste hokje om te zien of twee mensen erin konden komen. Dus terwijl ik mijn kont op de plank leunde, ging ze op de stoel zitten en zag dat het zou werken, ze begon op te staan. 

 ‘Waar denk je dat je heen gaat’, zei ik terwijl ik mijn verhardende pik tevoorschijn haalde. ‘We moeten ervoor zorgen dat het goed werkt.’ 

 Daar lachte ze om en nam toen mijn pik in haar prachtige, getalenteerde mond en gaf me een van haar deskundige, adembenemende pijpen. 

Later die avond verstopte ik me in de voorlaatste stand. Ik had een stuk karton gevonden om het glas in de vouwdeur gedeeltelijk te bedekken, zodat ik uit het zicht kon blijven als haar volgende slachtoffer arriveerde. 

Nogmaals, ze vermaakte zich met plagen en pronken met de jongens in de bar, dus ik moest geruime tijd wachten. Ik begon me zorgen te maken (fantaseren?) Dat ze iemand mee naar buiten had genomen en op dat moment zijn hersens neukte. Verbazingwekkend genoeg werd mijn pik hard toen mijn verbeelding de vrije loop ging, nu ik dacht dat het te lang was geweest, er moeten veel jongens haar buiten neuken op de parkeerplaats. Net toen ik dacht dat ik mijn lading zou opblazen, hoorde ik stemmen naderen, dus ik zakte in mijn cabine weg uit het zicht terwijl ze voorbij liepen en ging toen de laatste cabine in. 

Helaas kon ik niet in hun hokje kijken, maar de geluiden van vrijen kwamen luid en duidelijk door. Ik kon ze horen zoenen en toen de man commentaar gaf op haar perfecte tieten en Kari kreunde terwijl hij ongetwijfeld kuste en haar tepels zoog. 

 “Ummm, je poesje is lekker nat”, hoorde ik hem zeggen, “Waarom ga je niet op de plank zitten zodat ik je het verdomde kan geven dat je verdient.” 

 ‘Oh, ik zou je heel graag willen neuken, maar ik ben getrouwd en kan dat niet’, antwoordde ze. 

 ‘braaf meisje’, dacht ik, hoewel ze echt wilde dat hij haar neukte? 

 ‘Nou, wat gaan we hiermee doen?’ vroeg hij, een duidelijke verwijzing naar ongetwijfeld zijn harde pik. 

‘Laten we dit doen,’ zei Kari toen ik ze in de krappe ruimte hoorde schuifelen en toen diep inademde, want Kari moet zijn harde pik in haar mond hebben genomen. 

Het geluid van een pijpbeurt is bijna net zo heet als het daadwerkelijk bekijken, haar af en toe een grapje, zijn gekreun van genot en bemoedigende woorden, alsof ze er een nodig had. 

Op een keer haalde ze zijn pik tevoorschijn en zei ademloos: “Ik wil je sperma in mijn mond, schiet het allemaal neer, mmmmmm ik hou van sperma.” 

 “Oh, schatje, je krijgt het allemaal, verdomme, ik ben er bijna !!!” 

 Toen hoorde ik het voor de hand liggende geknor en gekreun van het orgasme van een man en ik wist dat hij de mond van mijn “lieve” vrouw vulde met zijn hete sperma, en, ook al kende ze haar, slikte ze elke druppel in. 

 Toen hij eindelijk klaar was, hoorde ik ze weer zoenen, wauw, gaf ze hem een voorproefje van zijn eigen sperma? Toen hoorde ik het geluid van hoe hij zich kleedde en wegging. 

 ‘Bedankt voor die schat, je bent echt een geweldige klootzak’, en toen ging de deur open en dicht en was hij weg. 

Ik zag hem boven mijn kartonnen blokker vertrekken, maar hij stopte om daar met iemand anders te praten en hij wees terug naar de hokjes. ‘Uh oh’ dacht ik. 

 Ik fluisterde door de muur van mijn hokje: ‘Als je er nog een wilt, lijkt het alsof je vriend er eentje stuurt. Ja, hier komt hij.’ 

 ‘Oh, verdomme, dit is heet, kan ik hem doen, schat, ik wil meer, we zullen een geweldige avond later hebben.’ 

 ‘Ga je gang, geniet ervan, dat ben ik zeker!’ 

 ‘Dank je lieverd, je bent de beste!’ 

 Ik denk dat deze jongens zouden zeggen dat Kari de beste is. 

 Toen de nieuwe man naderde, merkte ik dat hij een man van middelbare leeftijd was met grijs haar en een beetje een buik. Ik hoop dat ze alleen om een harde pik gaf, want het zou oneerlijk zijn hem nu weg te sturen. 

Toen hem werd verteld wat hij kon verwachten, liet hij alle voorbereidingen achterwege en liet hij blijkbaar gewoon zijn broek zakken en zei hij haar aan zijn pik te zuigen. 

 ‘Hebben we haast?’ Ik hoorde Kari zeggen gevolgd door de gebruikelijke geluiden van een pijpbeurt. 

Dit was me te veel, dus ik verliet stilletjes mijn stand, hoewel ik me waarschijnlijk geen zorgen hoefde te maken over lawaai, gezien wat er in hun stand gaande was. Ik liep naar de hoofdgang naar de toiletten op het moment dat iemand het herentoilet verliet en een duister idee in me opkwam. 

 ‘Hé vriend, er zit een hete kut in de laatste telefooncel die pikken zuigt, waarom wacht je niet tot de man daar binnenkomt en ga dan aan de beurt.’ 

 ‘Ja, juist,’ antwoordde hij, ‘verwacht je dat ik dat geloof? Dat geluk heb ik nooit.’ 

 ‘Ga naar beneden en kijk eens, ik schijt je niet en ze is superheet.’ 

 Hij keek me twijfelend aan en dacht duidelijk dat ik hem snel aan het trekken was totdat hij bij de stand kwam waar hij het einde van een ongelooflijke pijpbeurt zag en hoorde. 

 ‘Geef me op’, zei hij toen de man in de cabine naar buiten kwam en daar naar binnen gleed, zijn broek liet zakken en zijn pik aan mijn vrouw aanbood. Ze keek me aan met een enorme grijns op haar gezicht en een blik van totale lust die ik zelden zie als ze zich buigt voor de taak die voorhanden is. 

 Nadat ik haar een tijdje aan deze lul had zien zuigen, was het duidelijk dat hij het niet lang zou duren, dus ging ik terug naar de hal om meer rekruten te vinden. Ik stuurde nog drie gelukkige jongens terug naar haar voordat ze een teken gaf dat ze er genoeg van had. Nadat ze zes vreemden eerder had afgezogen, vertelde ze me later dat het haar heetste nacht tot nu toe was en ze wilde het me bewijzen met misschien wel onze beste nacht van pure fucking ooit. 

 We bleven dit ruim een jaar af en toe doen. Vrijwel elke man die ze oppikte, had verwacht dat ze seks zou krijgen, maar ze gingen allemaal gelukkig weg, toch geen verrassing. Terwijl ze hun best deden om haar te neuken, vertelde ze hen vaak dat ze wenste dat ze het hen kon toestaan en ik begon te geloven dat ze echt door ze wilde worden geneukt, dus ik vroeg haar er uiteindelijk naar. 

‘Sorry,’ zei ze, ‘maar ik word zo geil als ik met een man ben, wetende wat ik ga doen, dat ik gewoon die harde pik in me wil. Maar ik weet dat je eruit bent daar kijken en ik denk na over wat we later zullen doen en tot dusver heeft dat me doorstaan zonder verder te gaan. ” 

We bespraken dit vrij vaak na haar laatste ontmoeting en leken te besluiten dat dat te ver zou gaan. Verrassend genoeg was ik ermee akkoord gegaan dat ze orale seks had met andere jongens, geen pijn meer in mijn onderbuik voelde als ze de harde pik van een man in haar mond nam, hoewel de intimiteit van haar hartstochtelijk zoenen jongens en laat ze doen wat ze willen haar behalve fuck haar stoort me nog steeds wat. Ik kan er niet achter komen waarom het lijkt alsof ze haar zoende ziet terwijl een jongen intiem lijkt, maar zijn pik zuigen doet niets anders dan me opwinden. 

Uiteindelijk gingen we terug naar de bar met de dansvloer en het prieel buiten in de hoop dat dezelfde man er niet zou zijn. Het was een soort onuitgesproken regel om meer dan één ontmoeting met dezelfde man te vermijden. Het toeval wilde dat hij er niet was, maar er waren veel meer gewillige deelnemers en ze danste in de loop van een paar uur met velen van hen. Ik kon me alleen maar voorstellen hoe geil ze werd, ik weet het zeker. 

 Uiteindelijk kreeg ik de duimen omhoog en ging ik mijn positie in de struiken innemen. Net toen ik aan het settelen was, kwamen ze hand in hand op het prieel en begonnen meteen te vrijen. Ze moet zichzelf echt in een toestand hebben gebracht met al die jongens die hun harde pikken tegen haar aan duwden, haar kont voelen en al het andere waarmee ze weg konden komen, omdat het niveau van passie dat ik zag veel meer leek dan normaal. 

Ik had deze jongens haar minnaars genoemd omdat dat passender en decadenter leek dan haar vriend. Deze specifieke minnaar leek agressiever dan de meesten en was al snel aan het likken en zuigen, zelfs bijt lichtjes in haar tepels terwijl een hand haar korte rok tot aan haar afval trok en haar blote pantiless kutje blootlegde. Wanneer gebeurde dat, vroeg ik me af: was dit allemaal gepland? 

 Hij had nu één en de twee vingers in haar poesje en was haar agressief met de vingers aan het neuken, waardoor ze gek werd. Meestal had haar minnaar van het moment zijn pik er nu wel uit, maar deze man had hem er nog niet uitgehaald. Kari was blijkbaar te ongeduldig om te wachten en nam het op zich om zijn broek los te maken en ze zowel als zijn ondergoed naar beneden te trekken en een vrij grote dikke harde pik bloot te leggen die ze onmiddellijk in de hand nam en hem in haar mond bracht. 

 Hij genoot er een beetje van, duh, en duwde haar toen van hem af, legde haar terug in de stoel en bereidde zich voor om haar te spietsen met zijn grote pik. Ik was, zoals eerder, naar de rand van het tuinhuis gekropen, waar ik een fantastisch uitzicht op dit alles had en nu zat mijn hart in mijn keel en vroeg me af wat Kari zou doen. Ik vroeg me ook af wat ik wilde dat ze deed. 

 Ze maakte de gebruikelijke, zij het minder oprechte, protesten van het hebben van een echtgenoot en ze probeerde een beetje op te staan om hem haar gebruikelijke pijpbeurt te geven. Hij was vastbesloten om haar te neuken naar het scheen en ze vocht niet zo hard als gewoonlijk, wilde ze dat hij haar neukte? Hij had zijn pik vlak bij de ingang van haar kutje toen ze me met een vragende en wellustige blik op haar gezicht aankeek. Wilde ze dat ik mijn keurmerk hierop zette? Dit was allemaal zo ongelooflijk en zo opwindend, maar hoe kan ik zien hoe mijn vrouw wordt geneukt door een andere man? Ik moest snel antwoorden omdat zijn pik haar kutlippen aanraakte en het zou snel een betwistbaar punt zijn. 

Ik keek haar recht in de ogen en knikte ja. 

 De blik op haar gezicht zei het allemaal. Opluchting, lust, ze zou eindelijk geneukt worden door een vreemde. Helaas was het nogal onhandig met haar op de bank, dus hij liet haar opstaan en op dat moment keek ze me weer vragend aan. Wilde ze dat ik dit stopte of wilde ze geneukt worden door deze man. Ik was gescheurd over welke kant ik op moest en uiteindelijk stond ik daar gewoon als een standbeeld terwijl ze zich omdraaide, zich over de stoel boog om de reling vast te pakken en haar benen zoveel mogelijk spreidde terwijl hij achter haar aan kwam en, zonder inleiding , reed zijn pik tot het handvat van het kutje van mijn vrouw. 

 Dus daar was het. Ik veronderstel dat het vanaf het begin onvermijdelijk was dat uiteindelijk een of andere kerel die ze oppikte haar zou neuken, ze werd zo geil dat ze ons spelletje speelde. En neuk haar dat deed hij! Hij had waarschijnlijk niet meer uithoudingsvermogen dan de volgende man (ik?), Maar hij neukte haar gedurende tien minuten woedend en bracht haar onderweg tot een enorm orgasme. Dat was het moeilijkste voor mij, het kijken naar de pik van een vreemde die haar deed klaarkomen. Het werd nog erger toen die zeldzaamheid van een tweede orgasme haar trof, net toen hij zijn lading diep in haar begon te schieten, waarna mijn eigen pik over de hele zijkant van het tuinhuis uitbarstte. Dat moet een hele aanblik zijn geweest, want we kwamen alle drie tegelijk, alleen ik was de enige die het wist. 

Het was allemaal een beetje vernederend toen ik erover nadacht. Hier was een man, een vreemde daarin, die zijn zaad in het poesje van mijn vrouw schoot terwijl ik me aan de zijkant van het prieel moest aftrekken. 

Toen het eindelijk voorbij was en hij zijn kleren herschikte, zei hij: ‘Zeg je man dat je bedankt, ervan uitgaande dat hij zich in de struiken verstopt.’ 

 Mijn gezicht moet daarbij twintig tinten rood zijn geworden en toen draaide hij zich om, salueerde in mijn richting en vertrok. 

 Als ik niet alleen was klaargekomen, zou ik haar daar hebben gesprongen, om een of andere irrationele reden wilde ik haar neuken terwijl haar poesje vol was met het zaad van een andere man, maar tegen de tijd dat we thuiskwamen, was ik er weer klaar voor en ze was erin geslaagd om te houden zijn sperma in haar op mijn verzoek. Wat een gevoel is het om een vers geneukt poesje te neuken, zo glibberig en heet, we vertelden de nachten “hoge” punten terwijl we neukten en ze was zo heet dat ik haar drie keer ongehoord kreeg, de laatste keer dat ik klaarkwam in haar. 

 Na afloop spraken we over hoe de dingen gingen zoals ze gingen en ze vertelde me dat ze zo opgewonden was tegen de tijd dat zijn pik haar poesjeslippen aanraakte en wat een lul het was, dat als er tien mannen waren geweest, ze elke keer had geneukt een van hen. Als ik op het laatste moment mijn hoofd had geschud, dacht ze niet dat ze toch had kunnen stoppen. 

 Later gingen we nog een keer seks terwijl ik in haar oor fluisterde waar we die tien jongens konden vinden om haar te neuken. Waarschijnlijk nadat de tiende man klaar was, zou de eerste man weer klaar zijn om te gaan. Al dit gepraat zorgde ervoor dat ze meer opgewonden raakte en nadat ik die avond al twee keer was uitgeladen, was ik goed om een tijdje te gaan en haar naar nog drie ongelooflijke orgasmes te brengen, een soort record voor één nacht! 

Ik kon me niet afvragen hoe lang die plaat zou blijven staan gezien onze daaropvolgende gesprekken over een grote gangbang.