Guy was blij dat zijn vrouw op zakenreis met hem was meegekomen. Weg van haar zijn was moeilijk, vooral omdat het pasgetrouwden waren. ‘S Morgens wakker worden, elk deel van hen verstrikt, inclusief hun tenen, maakte hem nog moeilijker dan hij al was toen hij wakker werd. Hij kuste haar mond, omdat hij aan het fladderen van haar ogen kon zien dat ze deed alsof ze sliep. Ze werd wakker als Doornroosje toen hij haar harde tepels kuste, en haar natte schaamhaar … maar toen hij haar kleine teen kuste en op de gekrulde knol zoog alsof het haar clit was, hapte Annette luid naar adem. Hij wist dat ze ervan hield dat hij haar tenen zoog. Hij trok haar been op zijn schouder en hij zag de plotselinge zwaai van haar schaamlippen toen ze kwam. 

Met de intentie om zijn vrouw weer te laten komen, trok Guy haar aan haar been omdat hij in haar wilde zijn. Hij wilde in haar zijn voordat hij een hele dag in en uit vergaderingen moest doorbrengen en de suggestie van Parijs zou zien die hij zou gaan zien. Annette zou er veel meer van zien, maar nu 

… 

‘Excusez-moi, mon cheri,’ zei ze, haar sexy benen zwaaiden van zijn schouder, over het bed en op de grond. Annette stond op en keek hem aan, liggend op het bed. Ze legde haar vinger op haar lippen en stak hem langzaam in alsof hij het was. Zijn erectie trilde samen met de beweging van haar vinger in en uit haar mond. 

Ze draaide zich om, al bekend met het appartement dat ze hadden gehuurd alsof ze er al meer dan een nacht waren. Alsof ze in een andere kamer dan de slaapkamer waren geweest. Hij keek naar haar welgevormde reet terwijl ze de gang binnenliep. 

Guy kon haar op de lakens ruiken, niet haar heerlijke Franse parfum dat hij praktisch van haar af likte, maar haar natuurlijke geur. Haar slipje zat bij zijn hoofd. Hij griste ze en drukte zijn neus erop. Hij kon haar hun gemengde seksgeur aan het kruis ruiken, omdat hij haar had besprongen voordat ze zelfs maar het appartement binnenkwamen. Hij reikte naar haar, tussen haar benen, zo glad als haar kwam en hief haar handen boven haar hoofd voordat ze haar natte holte in de gang vingerde. Hij ritste zijn broek open en trok zichzelf eruit, maar stak eerst alleen zijn hoofd in haar. Ze sloot haar ogen. Hij liet haar hem daar gewoon vasthouden, voelde haar hebberig als ze wilde meer van hem. Maar hij plaagde haar … zoals ze hem nu plaagde. Ze liet haar wachten voordat hij mezelf ballen diep in haar duwde. Ze kronkelde omdat ze de wortel van hem graag aanraakte als ze neukten, met haar handen. Guy stak haar in, volgde haar kronkelende en kronkelende lichaam tot ze stil was, drukte zich om hem heen en kwam. Ze drukte haar handen op zijn kont, waardoor hij een orgasme kreeg. 

Nu lag hij in bed en keek uit de slaapkamer, in de hoop dat haar schaduw terugkeerde. Zijn hand bewoog met extatische coördinatie over zijn hoofd en schacht. Toen hij voelde dat pre-come subtiel uit het puntje van zijn hoofd sijpelde, liet hij zijn hand naar zijn ballen zakken. Hij speelde met ze, trok en trok en gebruikte haar slipje om het loskomen van zichzelf af te vegen. Haar slipje dat rook naar de seks die ze hadden moeten hebben … 

Annette kwam terug naar bed en droeg nog steeds haar BH, een kleine cami en een slipje. Hij keek haar aan, alsof zijn handen in de koektrommel vastzaten, maar bleef over zijn schacht wrijven. Zijn vrouw ging op bed liggen en kroop roofdier op hem af. Hij keek naar haar verwoest door lustuitdrukking en sexy lichaam, maar kon niet stoppen met spelen met zichzelf. Tot ze zijn hand bewoog. Ze legde haar lippen op zijn hoofd en liet de punt van haar tong hem raken. 

‘Payback is a bitch’, spinde ze. Het puntje van haar tong schoot eruit als een cobra en ze plaagde hem hard. Haar verlangen was bijna giftig, maar hij wilde haar vergif heel graag. 

Hij wist dat Annette hem graag zoog en dat hij te veel hedonist was om het te lang vol te houden. Ze stak zijn hoofd in haar mond, sloot haar ogen en zoog erop totdat zijn heupen ruw onder haar doorboorden. Hij zou komen als ze zo met hem bleef spelen. Alleen maar naar haar kijken met zijn hoofd in haar mond, maakte dat hij wilde komen. Toen hij op het punt stond te barsten, zoog ze hem serieus weg. Hij streek met zijn handen door de mooie golven van haar haar en gebruikte haar haar als geïmproviseerde teugels, zodat hij haar van zich af kon trekken. Haar tong schoot nog steeds cobra-achtig langs zijn schacht. 

Maar hij wilde in haar komen, dus hief hij haar hoofd op en ging zitten. Een reeks nietgechoreografeerde, maar niettemin soepele manoeuvres had hem bovenop haar en gleed uit haar slipje. Al snel zaten Annette’s handen in zijn haar, zoals die van hem in de hare. Hij had lang genoeg gewacht om in zijn vrouw te zijn. En het overvloedige kwam tussen haar benen, laat hem weten dat ze er meer dan klaar voor was om in haar te zijn. Hij kuste haar binnenste dijen en haar heupen smeekten hem om meer. Hij likte haar clit en ze probeerde hem met haar dijen tussen haar benen te vergrendelen … maar hij ontsnapte. 

“Vent!” ze huilde. 

Hij likte zijn vochtige lippen en genoot van de smaak van haar. Ze gingen naast haar liggen en kusten elkaar. Annette hield van de smaak van zichzelf, vooral vermengd met de zijne, toen ze allebei de andere ondergingen. Ze kroop weer over hem heen. 

Het was tijd voor betaaldag. 

Annette ging naast hem zitten en ze keken elkaar lange tijd in de ogen. Op hetzelfde moment dat hij probeerde in haar te komen, pakte ze hem. Toen hij in haar was, gleed ze hem verleidelijk langzaam naar beneden voor het plezier, niet om te plagen. Ze reed hem, haar hand streek door haar haar alsof ze op een mechanische stier reed. De beweging tussen hun lichamen was helemaal niet ongemakkelijk, het was vreselijk vertrouwd en gemakkelijk zoals altijd. Ze wisten hoe ze elkaar tot gelukzaligheid moesten brengen. Ze stopte en keek hem aan, voordat hij met een plof uit haar glipte. Ze gleed weer op hem neer, haar rug naar hem toe. Hij streelde haar kont, zijn vinger gleed in haar anus omdat hij wist dat ze dat geweldig vond. Annette hield van alles wat hij haar aandeed. Door haar kont te vingeren, reikte hij naar haar borsten. Ze legde haar handen op de zijne en ze streelden haar borsten tegen elkaar. Annette ging op en neer op hem, voordat zijn handen van haar borsten terug naar haar reet bewogen. Guy stond op het punt te komen, toen hij zijn vrouw van hem af tilde. Bovenop haar komend, herrees hij hun positie van eerder. Hij kuste Annette’s voet, likte aan elke teen en legde haar voet op zijn schouder. Hij zakte terug in haar en stak haar snel en woedend in en uit. Annette plaagde hem door in het Frans te praten, waardoor hij haar nog ruwer berijdde. Zorgde ervoor dat hij haar hele lichaam moest zien, zodat hij niet meer in haar stak om de rest van haar ondergoed af te trekken. Zijn handpalmen bedekten haar borsten terwijl hij weer bij haar kwam. En opnieuw. En opnieuw. likken elke teen alvorens haar voet op zijn schouder te plaatsen. Hij zakte terug in haar en stak haar snel en woedend in en uit. Annette plaagde hem door in het Frans te praten, waardoor hij haar nog ruwer berijdde. Zorgde ervoor dat hij haar hele lichaam moest zien, zodat hij niet meer in haar stak om de rest van haar ondergoed af te trekken. Zijn handpalmen bedekten haar borsten terwijl hij weer bij haar kwam. En opnieuw. En opnieuw. likken elke teen alvorens haar voet op zijn schouder te plaatsen. Hij zakte terug in haar en stak haar snel en woedend in en uit. Annette plaagde hem door in het Frans te praten, waardoor hij haar nog ruwer berijdde. Zorgde ervoor dat hij haar hele lichaam moest zien, zodat hij niet meer in haar stak om de rest van haar ondergoed af te trekken. Zijn handpalmen bedekten haar borsten terwijl hij weer bij haar kwam. En opnieuw. En opnieuw. 

Hij wist dat toen hij op zijn vergadering was, het toilet op Annette’s kantoor toen ze kwam. Die blik van de rust voor de storm, en dan het plezier dat haar vernietigde en herstelde, bleef bij hem totdat hij bij haar kon zijn.