‘Weet je het zeker over deze jasmijn?’ vroeg mijn stiefbroer Ezra. 

Ik was eindelijk 16 en klaar. Als er iemand zou zijn aan wie ik mijn maagdelijkheid zou willen verliezen, dan zou het Ezra zijn, mijn stiefbroer. Het was een makkelijke beslissing. Onze ouders kwamen 6 jaar geleden samen en hij was een belangrijke figuur in mijn leven. 

Vanavond was mijn laatste nacht in het land en we worden gescheiden. In ieder geval de komende jaren. 

Ik haalde diep adem en zei ‘ja’, terwijl ik hem in de ogen keek, in de hoop dat het genoeg zou zijn om hem te overtuigen. ‘Ja, dat weet ik zeker’, verzekerde ik hem. 

** EZRA ** 

“Weet je dit zeker?” Ik heb gevraagd. Mijn hart klopte. Dit voelt zo verkeerd. Het is verkeerd. Heeft mijn stiefzus Jasmine me net gevraagd om haar te neuken? We waren niet bloedverwant, maar ik had haar altijd als een jongere zus behandeld. Een miljoen gedachten schoten door mijn hoofd. 

‘Ja’, antwoordde ze. ‘Ja, ik weet het zeker’, vervolgde ze. 

Jasmine wilde dat ik ‘de nacht doorbracht’ met haar. Ik begreep meteen wat ze probeerde te vragen. Dit was Jasmine’s eerste keer. Dat heeft ze me net verteld. Eerlijk gezegd had ik me die dag bijzonder geil gevoeld, maar dit was tenslotte mijn stiefzus. Hoe kan ik haar neuken? Ik verbleef voornamelijk in de universiteitsherberg, maar mijn stiefvader en moeder hadden me gezegd dat ik vanavond thuis moest komen, zodat ik Jasmine morgenochtend weg kon sturen. Ze zal zich bij stiefvader en moeder in Zuid-Korea voegen, aangezien ze besluiten daar de komende 4 jaar te verhuizen. Ik zou hier mijn universitaire studie voortzetten. 

Onze ouders kwamen samen toen ik vijftien was en zij tien. We waren in het begin hecht, maar Jasmine en ik hadden de afgelopen jaren minder tijd met elkaar doorgebracht. Ik had me niet gerealiseerd dat ze was uitgegroeid tot een mooie jonge vrouw. Een mooie 16-jarige jonge vrouw. Zou ik echt met haar kunnen ‘overnachten’? 

**JASMIJN** 

Hij zag er onzeker uit en ik was zo bang dat hij zou opstaan en weg zou gaan. Ik had hem nodig. Ik had hem nodig om me te vertrouwen. Het was mijn laatste nacht hier. Ik wist niet zeker hoe ik de moed had verzameld om het hem te vragen, maar dat deed ik. 

Ik zou morgen naar Zuid-Korea vliegen om daar bij onze ouders te zijn. Ezra zou hier zijn universitaire studie voortzetten in plaats van bij ons te komen. Ik was klaar voor mijn volgende avontuur in mijn leven. Ik was eindelijk 16 jaar oud. Ik wilde met iemand uitgaan, ik wilde seksuele ervaringen hebben. Maar ik was zeker van één ding: ik wilde mijn maagdelijkheid niet verliezen aan een willekeurige man. Ezra was een speciaal iemand in mijn leven. Hij zorgde oprecht voor me tijdens sommige van mijn donkerste dagen toen ik jonger was. Ik wilde hem de eerste keer geven. Als dank misschien? Jongens houden van seks, toch? 

** EZRA ** 

Er viel een beetje ongemakkelijke stilte toen we allebei op de bank in de woonkamer zaten. Niemand van ons bewoog ook maar een klein beetje. Vervolgens verbrak ze de stilte. ‘Weet je nog dat ik zei dat ik altijd eerlijk tegen je zou zijn?’ 

Het was bijna 5 jaar geleden toen ze dat tegen mij zei. Ik herinner het me. Ik was toen 17. Dat vertelde ze me na een van onze zwemuitjes samen. 

‘Ik zou heel blij zijn als je dit met mij zou kunnen doen. Voor deze ene keer beloof ik je. Je kunt net doen alsof ik een van je vriendinnen ben ‘, zei ze. 

Doen alsof? Wacht even. Doen alsof. Misschien is dat een goed idee. Ik was de hele dag geil geweest door dit meisje op school dat Jaslyn heette. Ik had een eenvoudige nacht gepland: aftrekken op het toilet terwijl ik fantaseerde over Jaslyn, gaan slapen en wakker worden om mijn lieve stiefzuster morgen naar het vliegveld te sturen. 

Maar ik realiseerde me dat ik niets meer had gezegd sinds mijn vraag ‘weet je het zeker’ aan Jasmine. Ik wist niet wat ik moest zeggen. Als ze hier echter zeker van is, denk ik dat ik weet wat ik ga doen. Ik ga net doen alsof ze Jaslyn is. Dat is het! Ze leken enigszins op elkaar. Beiden waren zwemmers en hadden een vergelijkbare bouw. Als dat is wat Jasmine wilde, zal ik een goede stiefbroer zijn en het doen. 

‘Kun je je ogen sluiten, Jas?’ 

**JASMIJN** 

Ezra zei eindelijk: ‘Kun je je ogen sluiten, Jas?’ 

Jas? Hij had me nog nooit Jas genoemd. Het klopt, het klonk als een lieve bijnaam. Mijn hart klopte. Ik sloot mijn ogen en wachtte. 

Hij deed mijn shirt uit. Ik ademde nu zwaarder. 

‘Het is ok Jas, volg gewoon mijn voorbeeld, ok? Geloof me.” fluisterde hij in mijn oor. 

 Ik knikte. Het gebeurde echt. Ik was nog nooit zo nerveus geweest. Ik voelde me kwetsbaar. 

** EZRA ** 

Het glas rode wijn dat ik tijdens het eten heb gedronken, moet me hebben gesterkt. Jasmine luisterde naar me en sloot haar ogen. Ik heb haar nog eens nader bekeken. Wat was ze een mooi meisje. Ze leek een beetje op mijn geliefde Jaslyn. Pas vanmiddag fantaseerde ik over Jaslyn. Heb ik geluk of niet? 

Ik verwijderde Jasmine’s overhemd en een vleugje geur kwam in mijn neus. Ze rook zo lief. Ik wist dat ik vanavond speciaal voor haar moest maken. Plots voelde ik me een beetje gestrest. Ik had al die tijd zoveel razernij en ik wist dat ik snel zou komen. Ik was veel te opgewonden. Dat kon ik niet laten gebeuren. De nacht was nog jong. We hebben de hele nacht samen gehad. Kalmeer Ezra. Rustig aan. Ik haalde een paar keer diep adem. Ik wist dat ik het moest uitwrijven voordat ik verder ging met Jasmine. 

Ik legde haar op de bank. Ik had wat tijd nodig. ‘Jas, wacht even op me. Ik kom zo snel mogelijk terug. 

‘ 

Ik rende naar de badkamer, haalde mijn harde pik tevoorschijn en na een paar snelle slagen kwam ik zo hard. Shit, dat was snel, maar het voelde zo goed. Ik was nu meer ontspannen. De nacht was nog maar net begonnen. Ik ruimde mezelf snel op en ging naar de keuken, schonk mezelf nog een glas wijn in en dronk het zo snel mogelijk op. Dat was mijn 2e glas wijn voor de nacht. 

**JASMIJN** 

Oh nee, dacht ik bij mezelf. Waar ging Ezra heen? Heeft hij niet gewoon mijn shirt uitgetrokken en me neergelegd? Had hij twijfels? Ik werd gegrepen door zowel angst als anticipatie. Ik had me nog nooit zo gevoeld. Een miljoen gedachten schoten door mijn hoofd. 

Toen ik hem de woonkamer hoorde verlaten, gluurde ik door de ogen en zag ik hem naar de badkamer gaan. Ik had geen idee wat hij aan het doen was. Al die tijd bonkte mijn hart en was mijn mond droog. Er stond een glas water op tafel. Ik nam snel een paar slokjes. Ik ging snel liggen toen ik de deur van de wasruimte hoorde opengaan. 

** EZRA ** 

Ik keerde terug naar de woonkamer en we keken elkaar allebei aan. 

‘Sorry dat ik een beetje dorst had’, flapte ik eruit. Shit, waarom klink ik als een idioot? 

“Het is ok. Wees niet nerveus ‘, glimlachte ze naar me. 

Nerveus? Is ze net? Mijn lieve stiefzus wist echt hoe ze me aan moest praten. Nu was ik opgewonden en klaar. “Nerveus? Laten we eens kijken wie de nerveuze is? ‘ Ik grapte. Shit, het was maar een grapje, maar ik hoop dat dat haar niet bang maakte. 

**JASMIJN** 

‘Laten we eens kijken wie de nerveuze is’, zei Ezra tegen me. Zijn antwoord maakte me enthousiast. Ik had zijn vertrouwen altijd leuk gevonden. 

Ezra klom snel op de bank en begon mijn borsten door mijn beha te strelen. Ik sloot mijn ogen terwijl hij mijn beha losmaakte. Ik begon harder te ademen terwijl mijn hart sneller klopte. 

Ik voelde zijn vingers om mijn tepels cirkelen. Het voelde netelig maar het voelde goed. Ik had eerder geprobeerd mezelf aan te raken, maar dit gevoel was nieuw voor mij. Toen voelde ik iets warms en nats. Ik gluurde en zag hem mijn tepel likken, terwijl hij met zijn vingers mijn andere tepel bleef strelen. Stop niet, stop alsjeblieft niet. Waarom voelde het zo goed? Ik zei niets, maar ik liet een zacht gekreun van “mmms” en “ahhhs” horen. Ik begon me hieronder ook grappig te voelen. Het was mijn vagina. Ik wist niet zeker wat er aan de hand was, maar mijn hieronder begon te tintelen. Het was weer een nieuwe sensatie. 

Ik gluurde weer. Ezra raakte me daar beneden nog niet aan. Hij ging rechtop zitten en ik hielp hem zijn shirt uit te doen. Zijn lichaam voelde zo warm aan. Ik wilde hem meer aanraken. Hij kwam van de bank af en deed zijn korte broek uit. Nu zijn het alleen hij en zijn zwarte slip. Ik had hem zo vaak in zijn zwembroek gezien. Maar ik was nog nooit zo opgewonden als vanavond. 

** EZRA ** 

Het begon warm te worden. Ik trok snel mijn shirt en korte broek uit. Ik wilde op Jas gaan zitten, maar de bank was een beetje klein. Ik heb Jas begeleid om rechtop te gaan zitten. 

‘Ontspan en leun achterover’, zei ik tegen haar, terwijl ik haar rok uitdeed en haar witte slipje onthulde. Ik kon de vorm van haar kutje zien. Ik ging op de grond zitten en kreeg mijn gezicht zo dicht mogelijk bij haar kutje. ‘Ontspan’ herhaalde ik. 

Ik begon haar kutje door haar slipje te wrijven. Ik was verrast dat ik zo geduldig kon zijn. Elke andere keer en ik zou zo graag mijn pik in het poesje steken en beginnen weg te pompen. Ik trok haar slipje naar beneden. Shit, ze was zo glad en had geen haar. Ze moet een Braziliaanse wax hebben gedaan omdat het glad was. Dat wekte me meteen op; Ik hield van gladde poesjes. 

Ik streelde zachtjes haar kutje en begon te spelen met haar clit. Probeer zo voorzichtig mogelijk te zijn, zodat ze zich ontspannen voelt. Was ze opgewonden zoals ik was? Ik stak mijn vinger een beetje in haar. Ze was zo nat. Ik wilde echt mijn pik eruit halen en mijn pik in haar glijden. Ik kon niet wachten! Ik leek haar juiste plek te vinden terwijl ik doorging met haar clit wrijven. Ik versnelde geleidelijk de snelheid en het uiterlijk van pure extase op haar gezicht maakte me gek. Ik slaagde erin een snelheid te bereiken waar ze van hield, en ik bleef haar clit wrijven. Ze kreunde harder. Ik zag haar haar greep op de bank verstevigen toen ze haar climax naderde. 

‘Oh mijn god, ja’ mompelde ze zachtjes toen ze kwam. 

**JASMIJN** 

Mijn ogen waren gesloten en ik greep de bank zo stevig vast. Er ontstond een spanning in mijn lichaam. Ik kon bijna niet ademen en ik kon alleen maar kreunen. Ezra wreef steeds sneller over zijn vingers. Oh ja, ga door met deze snelheid Ezra. Dat hoefde ik hem niet te vertellen; hij leek te weten wat hij deed. Oh, wat gebeurt er met mij, wat is dit gevoel? Plots leek de opgebouwde spanning een kantelpunt te bereiken. 

“Oh mijn god ja!” Ik kreunde toen de spanning in golven van mijn lichaam werd losgelaten. Het voelde als golven. Golven van tevredenheid en opluchting. Ik was nog steeds buiten adem. Ik had het gevoel dat ik wat rust nodig had. Wat was dat? 

Ik opende mijn ogen en zag Ezra naar me opkijken. ‘Ben ik net … gekomen?’ Ik giechelde toen ik het zei. Ik schaamde me om dat woord te gebruiken. Ezra knikte met een glimlach. ‘Dat was zo’, zei ik. ‘Dat was zo’, herhaalde ik. Ik kon geen woord bedenken; mijn geest was leeg. Ezra wachtte gretig op mij om mijn zin af te maken. 

“Wauw”, zei ik uiteindelijk. ‘Dat was zo goed Ezra. Dank je.” 

** EZRA ** 

Het voelde goed om haar te laten komen. Ik was verrast toen ik ontdekte dat ze zichzelf nog niet had geprobeerd te masturberen. Dat was haar allereerste orgasme. ‘Wow’ was hoe ze het omschreef. Ik was trots. Het was fijn om haar gelukkig te zien. 

Ik stond op. Ik had de neiging haar op haar lippen te kussen, maar ik weerstond die drang. Ik kon het gewoon niet doen. Het zou te persoonlijk zijn. Ik kuste haar in plaats daarvan op haar voorhoofd. 

De bank was te klein. We moesten dit op het bed voortzetten. Mijn bed. 

‘Laten we naar mijn kamer gaan, zullen we?’ Daarmee droeg ik haar naar mijn kamer en legde haar op mijn bed. 

**JASMIJN** 

Ik kwam nog steeds op adem. Ezra kuste me op het voorhoofd en een warme wazigheid vulde mijn hart. Ik had het gevoel dat ik daarna iets moest doen. Ik wist echter niet wat ik moest doen. Ik wilde hem aanraken zoals hij me aanraakte. Ik wilde met zijn tepels spelen zoals hij met de mijne 

speelde. Waar en hoe begin ik? Ter voorbereiding op vanavond had ik een willekeurige pornovideo online gevonden en een paar minuten bekeken. Plots kon ik me niets meer herinneren. 

Voor ik het wist, droeg hij me naar zijn kamer. Het voelde zo goed toen onze huiden elkaar raakten. Warm, het was zo warm. 

Ik staarde naar Ezra en wachtte op de toekomst. Ik was nieuwsgierig en ik was bereid hem te plezieren. Volg zijn voorbeeld, zei hij eerder. Hij stond naast zijn bed terwijl ik bewoog en ging aan de rand van het bed zitten. Hij stond gewoon recht voor me met deze grote bobbel in zijn slip. Ik had hem eerder in zwembroek gezien. Maar ik had nog nooit zo’n dikke bult gezien. Ik was zenuwachtig. 

Het leek alsof hij wachtte tot ik mijn hand uitstak om hem aan te raken. Ik keek naar hem op en hij leek me een ‘kijk maar’ te kijken. Ik begon zijn penis door zijn slip te voelen, zoals hoe hij voor het eerst mijn borsten en vagina door de onderkleding streelde. Deze keer kreunde hij een beetje terwijl ik zijn bobbel bleef strelen. 

** EZRA ** 

Shit, kijkend naar haar die voor me zit, topless, met haar witte slipje aan en zie haar kleine vingers mijn bobbel strelen. Ik zweer dat ik zou zijn gekomen als ik het niet eerder was gaan afwrijven. Ik wilde bijna mijn onderbroek wegtrekken zodat ze me kon aaien. Ik had een van de grootste problemen in mijn leven. Het begon ongemakkelijk te worden terwijl mijn pik stikte in mijn strakke slipje. Ik moest iets doen. 

Ik nam haar handen in de mijne en samen schoven we mijn onderbroek naar beneden. Mijn pik sprong recht voor haar uit. Ze zag er eerst een beetje bang uit, maar ze begon mijn pik te aaien. Het voelde zo goed in haar handen. 

**JASMIJN** 

Ik hielp hem zijn slipje uit te trekken en plotseling staarde ik naar zijn penis recht voor me. Ik was eerst een beetje nerveus. Het zag er groot uit. Wat zou ik vervolgens doen? Plots herinnerde ik me de pornovideo die ik zag. Oh ja, aai gewoon zachtjes over zijn penis. Ik heb dit. 

Mijn hart klopte toen ik zijn penis aanraakte. Het was warm en hard. Echt heel moeilijk. Ik wist dat hij het later in me zou steken en ik was een beetje bang. Zal het pijn doen? Ontspan Jasmine denk niet zo ver vooruit. Concentreer je gewoon op het geven van Ezra plezier. Ik sloeg mijn vingers om zijn penis en begon te imiteren wat ik in de pornovideo zag. Ik begon mijn vingers over zijn penis te strijken. Ik keek op naar Ezra. Zijn ogen waren gesloten en hij leek hiervan te genieten. 

Ik was benieuwd naar de mannelijke penis. Dit was de eerste keer dat ik er een zag. Hij had geen haar bij zich, net als de mannelijke acteur in de video. Ik denk dat ik het mooi vond. 

Een tijdje later herinnerde ik me dat de man in de video het geweldig vond toen het meisje aan zijn penis zoog. Ezra zou het ook geweldig vinden, dacht ik. Ik nam zijn penis en wikkelde mijn mond eromheen. 

** EZRA ** 

Ja, het voelde zo goed. Ze deed geweldig werk. Ik sloot mijn ogen en ademde dieper terwijl ze over mijn pik streek. Net toen ik klaar was om mijn ogen te openen en bij haar op bed te komen, voelde ik haar mond op mijn pik. Ik deed mijn ogen open en zag mijn pik in Jas ‘mond. Ik was ongelovig. Ik had dit totaal niet verwacht! 

Het. Was. Fucking. Geweldig. Het was een verbluffend geweldig gevoel. 

Shit, dit was de eerste keer dat ik aan mijn pik werd gezogen. Mijn eerste pijpbeurt. Helaas wilden mijn vorige 2 vriendinnen niet aan mijn pik zuigen. We neukten vaak, maar ze zouden me altijd afwijzen als ik wilde dat ze me zouden pijpen. 

Ik kon dit niet geloven. Ik wist niet dat een blowjob zo goed kon voelen. Ik kon niet eens beschrijven hoe goed het voelde om haar warme mond om mijn pik te hebben. Verdomme, ik zat op wolk negen. 

**JASMIJN** 

Ik wist niet zeker hoe dit peniszuigende ding werkte, maar ik deed mijn best en hij leek het erg leuk te vinden. Het voelde goed om hem gelukkig te kunnen maken. Ik was nog nooit in een positie geweest waarin ik iets zo gelukkig kon maken. Ik voelde me in controle. Dat gaf me ook een goed gevoel over mezelf. 

Ik bleef mijn hoofd dobberen en zijn penis in en uit mijn mond laten glijden. Het deed me een beetje denken aan het eten van een pushpop-snoepje. Maar dit was groter en licht gezouten, niet zoet. Ik zorgde ervoor dat zijn penis niet te diep naar binnen gleed. Er waren een paar korte scheerbeurten en ik kokhalsde bijna. Ik begon het onder de knie te krijgen. 

Ezra’s gekreun vulde de stilte in de kamer. Zijn gekreun werd harder toen ik sneller ging. Ik werd opgewonden toen ik hem hoorde kreunen. Is dat wat ze een seksuele opwinding noemen? Ik was zeker opgewonden. En dat deed mijn onderstaande weer tintelen. 

** EZRA ** 

Ik wilde zo graag in haar mond komen. Ik had zoveel porno gekeken en daar talloze keren over gefantaseerd. Na die geweldige paar minuten wist ik dat ik Jas moest stoppen. Ze ging sneller en ik kreunde harder toen ik voelde dat ik steeds dichterbij kwam. Ik kon nu niet komen! 

Het was genoeg. Die paar minuten waren genoeg. Ze gaf me een voorproefje van iets dat ik nooit had. Eerlijk gezegd zou ik haar die avond nooit vragen om aan mijn pik te zuigen. Het was niet iets dat ik iemand zou dwingen om het te doen. Maar Jas deed het en jongen deed het goed. Ik kon mijn geluk echt niet geloven. 

Ik hield haar tegen, klom op het bed en bovenop haar. Ze sloot haar ogen. Ik begon kussen op haar gezicht en hals te planten. Ze rook echt goed. Ik was opgewonden. Ik drukte mijn pik tegen haar slipje en begon mijn pik op en neer te wrijven. Haar slipje voelde zo glad aan. Mijn pik leek harder te worden terwijl ik mijn pik tegen haar bleef wrijven. Ik wilde zo zacht mogelijk zijn. **JASMIJN** 

Ezra klom bovenop me. Ik voelde zijn harde penis tegen mijn slipje wrijven. 

Ik hield van zijn zachte kussen in mijn nek. Ik hield van de geur van zijn nek. Ik vond het fijn dat hij zijn penis tegen me drukte. Ik vroeg me af hoe het zou voelen als hij zijn penis tegen mijn vagina schuift. Alleen onze blote huid raakt elkaar. Ik was benieuwd hoe dat zou voelen. 

Ezra liep langzaam langs mijn lichaam. Hij kuste mijn nek, toen mijn borst en toen mijn borsten. Hij kneep speels in mijn borsten terwijl hij verder naar beneden bewoog, totdat hij mijn slipje bereikte. 

Toen kwam het moment: hij trok mijn slipje naar beneden en gleed het van me af. Ik was eindelijk helemaal naakt voor hem en ik lag nu bloot voor hem. Ik was nog nooit naakt voor iemand geweest. Het was een heel rauw moment voor mij. 

Ik keek verlegen naar Ezra en onze ogen ontmoetten elkaar. 

** EZRA ** 

Ik heb eindelijk haar slipje uitgetrokken en daar was ze. Naakt recht voor me. Mijn hart klopte. Ze zag er lief uit. Maar ze zag er ook sexy uit. Een goede mix van beide. Ik kon niet geloven dat ze nu helemaal volwassen was. Ik was de afgelopen jaren echt niet nauw met haar samen geweest. 

Ik keek op en onze ogen ontmoetten elkaar. Ik kon mezelf niet beheersen. Ik liep naar Jas. En ik kuste haar. Ik kuste haar op de lippen. Haar lippen voelden zo zacht aan. 

Ik klom weer bovenop haar en we bleven kussen. We omhelsden elkaar zo nauw. Onze armen waren om elkaar heen geslagen. En mijn pik drukte tegen haar gladde kutje. Ons kussen leek een eeuwigheid. 

Ezra, wat heb je gedaan? Ik mocht haar niet kussen! Ik wilde haar niet kussen omdat ik niet wilde dat dit emotioneel was. Maar ik kon mezelf niet beheersen en wat er is gedaan, is gedaan. Haar lippen smaakten zo zoet. Ik had er geen spijt van. Ik kon niet helder denken, maar ik wist wat ik hierna moest doen. 

Ik moest haar nu neuken. Mijn pik woedde hard. 

**JASMIJN** 

We hebben gekust. Weer een primeur voor mij. Het gaf me een warm, wazig gevoel. En ik voelde mijn gezicht blozen. Nadat ik me vreemd voelde om volledig naakt te zijn voor Ezra, voelde ik een vreemde mix van kalmte en opwinding nadat hij me kuste. 

Mijn hart bonkte nog steeds terwijl we bleven kussen. Voor ik het wist, omhelsden we elkaar zo stevig. Ik lag op mijn rug en mijn armen en benen waren om hem heen gewikkeld. Het voelde zo goed om hem dicht bij me te houden. 

Ik had me gerealiseerd dat ik de tijd uit het oog was verloren. Het voelde alsof de tijd bevroren was. Ik wist niet hoe lang we kusten, maar ik wilde niet dat het zou eindigen. 

Toen we eindelijk stopten, keek hij me recht in de ogen. Ik denk dat ik wist wat er ging komen. 

‘Ik ben klaar Ezra.’ 

Hij kuste me nog een keer op de lippen. 

** EZRA ** 

‘Laat me wat dingen klaarmaken. Ik zal snel zijn ‘, zei ik. 

Ik pakte een handdoek, legde die op een kussen en legde ze onder Jas om haar overeind te houden. 

‘Het doet toch pijn?’ vroeg ze terwijl ik door de la snuffelde om mijn flesje smeermiddel te vinden. 

‘Ah, dit is smeermiddel. Het zal het makkelijker maken ‘, legde ik uit. 

Ik klom op het bed en ging tussen haar benen zitten. Ik deed wat glijmiddel op mijn pik en ik was klaar. 

‘Als het op enig moment te veel pijn doet, vertel het me dan en we stoppen, oké?’ Ik zei. 

‘Ik zal zachtaardig zijn en langzaam gaan, dat beloof ik. Ik zal je geen pijn doen. ‘ Ik stelde haar gerust. “Ben je klaar?” Vroeg ik, terwijl ik mijn pik op haar kutje positioneerde. 

**JASMIJN** 

“Ben je klaar?” hij vroeg. Ik knikte en sloot mijn ogen. 

‘Hier gaan we’, zei hij. ‘Ik schuif hem langzaam naar binnen.’ 

Hij leidde zijn penis langzaam in mijn vagina. Ik voelde hem in me. Aanvankelijk was het ok, maar toen hij dieper ging, was het niet super pijnlijk, maar het begon een beetje ongemakkelijk te voelen. Ik voelde dat ik een beetje gespannen was. Ik beet op mijn onderlip en greep hem harder vast terwijl ik verveelde van de pijn. Ik wilde hem niet tegenhouden. 

Vervolgens zweeg Ezra. ‘Voel je je goed Jas? Moet ik doorgaan? ‘ hij vroeg. 

‘Ik voel me goed. En jij?” Ik vroeg hem terug. 

Hij leek verrast door mijn vraag. “Me?” Hij glimlachte. Hij kuste mijn voorhoofd. ‘Je weet niet hoe goed je me Jas laat voelen’, vervolgde hij. 

Hij bewoog zijn lippen naar de mijne en deze keer, na een paar kussen op de lippen, gebruikte hij zijn tong en kwam in mijn mond. We waren tongzoenen. Ik had altijd gedacht dat het walgelijk zou zijn. Maar nee. Ik vond het leuk. Ik voelde me alsof ik gezocht werd. Het was een moeilijke emotie om uit te leggen. Maar het voelde zo gepassioneerd en sexy. Ik werd opgewonden door zijn plotselinge gedwongen Franse kus op mij. Mijn ademhaling verdiepte en mijn hart kon niet sneller kloppen. Het leek me van het ongemak af te leiden. 

En ik denk dat ik wat rode wijn in zijn mond heb geproefd. Hij had net een beetje gedronken. Zo smaakte rode wijn dus. 

** EZRA ** 

Jas was zo strak. Haar kutje was zo strak. En het was ook zo nat. Ik dacht niet dat ik mijn glijmiddel nodig had toen ik mijn harde pik in haar gleed. Shit, alles voelde zo goed. Het was warm, nat en strak. Mijn gedachten waren overdrive. Voordat ik het wist, zat mijn pik halverwege in haar. 

Oh ja, Ezra! Vraag of ze in orde is. Mijn geest was zo overweldigd door de intense sensaties dat ik was vergeten contact met haar op te nemen als ze in orde was! 

Ze zei dat ze in orde was. Opluchting. En toen vroeg ze naar mij. Me? Ik was absoluut ok! Als ze de waarheid nodig had, was ik in de hemel Jas. Ze maakte me gek van de vreemde mix van haar zelfvertrouwen en onschuld. Vertrouwen om te weten wat ze wilde. En onschuld om een man tijdens seks te vragen of hij oké was. Maak je nooit zorgen over een man tijdens seks, ik wilde haar adviseren! 

Ik was zo opgewonden. Ik voelde de drang om haar weer te kussen. En ik ging ervoor. Ik besloot nu hoe het gebeurde, maar het gebeurde. We zijn begonnen met Frenching en het was zo heet. Van niet kussen op de lippen tot tongzoenen. Ezra, jij huichelaar! Maar als Jas het leuk vindt, waarom niet? Mijn gedachten keerden heen en weer. Jas smaakte letterlijk zo zoet. Onze mond was nat en mijn pik zat in haar natte poesje. 

Terwijl we Frenched, bleef ik mijn pik dieper en dieper in haar duwen. Tot ik helemaal in haar was. Ik zat eindelijk helemaal in haar. Toen ik eenmaal bij haar was, sloeg ze haar armen stevig om me heen en sloeg ze haar benen om mijn kont. Ze leek me heel graag te kussen. We bleven in die strakke omhelzing en bleven elkaar speels kussen. 

**JASMIJN** 

Het voelde goed om Ezra in me te hebben. Het was weer een gevoel dat ik niet kon beschrijven. In eenvoudige woorden, het voelde alsof we één waren. Zoals we verbonden waren. Ik dacht aan niemand anders of iets anders. Ik had hem en dat was alles wat ik nodig had. Hij was de belangrijkste man in mijn leven en ik was zo blij dat we dit moment samen konden delen. Ook al is het misschien maar één keer. Het was genoeg. Het zou genoeg zijn. 

‘Ik ga je nu neuken’ Ezra stopte abrupt met kussen en zei tegen me. Het was grappig om het F-woord van hem te horen. Ik vloek niet. Maar hij praatte vies tegen me en zette me aan. Misschien was er geen ander woord voor. 

Zijn gezicht was zo dichtbij het mijne. Ik heb hem goed bekeken. Hij was altijd knap geweest, maar waarom zag hij er vanavond plotseling knapper uit? Was dat zelfs mogelijk? Zijn ogen, zijn neus en zijn pruilende lippen. Hij zag er zo aantrekkelijk uit. Ik denk dat ik afstand heb genomen. 

‘Hé Jas, gaat het? Ik zei dat ik zou beginnen … ‘ 

“Fuck me Ezra … Ik wil dat je me neukt”, vloekte ik voor het eerst in mijn leven. 

Ik sloot mijn ogen zodat ik me kon concentreren op de sensaties van hoe het zou voelen. 

** EZRA ** 

Na een paar minuten van mijn pik geparkeerd in Jas ‘natte kut, was het eindelijk tijd. 

Nadat ik haar vies had horen praten en zei: “fuck me”, had ik geen 2e uitnodiging nodig. Het F-woord uit haar mond horen was iets dat ik niet verwachtte. Het moedigde me aan en ik neukte haar. Ze sloot haar ogen toen ik haar begon te duwen. Ik begon langzaam, met korte halen. Ik wilde langzaam beginnen. 

Haar kutje was zo strak. Jas liet in het begin wat gejammer horen. Ik vermoedde dat ze misschien wat ongemak had gevoeld. Het was tenslotte haar eerste keer. Maar het ging beter dan ik had verwacht. Ze had niet veel geklaagd en leek zich te vermaken. Na een paar minuten opwarmen leek ze in orde en begon zachtjes te kreunen. Dus begon ik langere en diepere stoten. 

Bij elke stoot moest ik oppassen dat ik mijn eikel niet naar buiten liet glijden omdat het zo nat van binnen was. En elke keer dat ik mijn pik weer naar binnen duwde, voelde het zo goed. Het voelde zo goed om haar poesje zo stevig op mijn pik te hebben. Het voelde zo goed dat Jas mijn kont streelde terwijl ik haar bleef stoten. 

**JASMIJN** 

Dit ging beter dan ik had verwacht. Al mijn aanvankelijke zorgen over mogelijke ondraaglijke pijn waren ongegrond. De aanvankelijke pijn en ongemak vervaagden langzaam en ik realiseerde me dat hoe meer ontspannen ik was, hoe leuker ik me voelde. Het begon goed te voelen terwijl Ezra me bleef stoten. Het voelde anders dan het tintelende gevoel dat ik eerder voelde, maar het voelde goed. Het was een ander soort goed. 

Ik voelde me nu goed. Maar ik begon meer te willen. Waarom wilde ik dat Ezra sneller ging? Een stem in mij leek te willen dat Ezra me sneller duwde. 

“Sneller graag. Sneller ”de woorden verlieten mijn mond. 

Ezra hoorde me en versnelde geleidelijk de snelheid. 

Mijn ogen waren nog steeds gesloten, maar ik voelde Ezra dichter naar me toe komen. Hij kuste een paar keer mijn nek en hij lag nu bovenop me. Zijn hoofd zat naast mijn linkeroor. Ik hoorde hem kreunen in mijn oor. Het was zo opwindend om hem te horen kreunen. Ik voelde me goed dat hij zich vermaakte. 

Al die tijd, terwijl hij me stak, lagen mijn handen op zijn kont. Ik hield van strelen en in zijn kont knijpen. Ik had altijd een zwak gehad voor de kont van jongens. Ik raakte er nu eindelijk een aan. Het kan zo zacht aanvoelen en toch stevig aanvoelen. Fascinerend. 

** EZRA ** 

Ze zei dat ik sneller moest gaan en ik begon weg te pompen. Ik sloot mijn ogen terwijl ik sneller ging. Een beeld van Jas in haar witte slipje kwam plotseling in me op en dat maakte me zo geil. Ze zag er nu zo lief uit in haar witte slipje. Misschien zal ik haar vragen haar slipje te dragen en zal ik haar neuken terwijl ze het draagt. 

Shit! De gedachte haar in haar witte slipje te neuken maakte me zo geil dat ik voelde dat ik altijd kon komen. Ik moest nu langzamer rijden. Ik kon haar niet gewoon 5 minuten neuken en ermee klaar zijn. Ik was haar geliefde stiefbroer en ze had me zo veel vertrouwd om haar maagdelijkheid aan mij op te geven. Ik voelde een bepaald niveau van verantwoordelijkheid. Om haar in ieder geval wat langer te neuken, en haar zo mogelijk terug te laten komen. Ook al wilde ik zo graag komen. 

Ik vertraagde mijn tempo en kwam tot stilstand. Ik gleed mijn pik uit haar. Eindelijk kon mijn pik een tijdje ademen. Ik had een korte pauze nodig. Ik kende mijn grenzen en ik deed mijn best om er een speciale avond voor haar van te maken. Ik was vastbesloten haar te plezieren. 

**JASMIJN** 

Ezra ging een paar minuten op een goede snelheid door voordat hij uiteindelijk vertraagde. Hij deed echt veel werk door zijn heupen te stoten en ik was onder de indruk van zijn 

uithoudingsvermogen. Hij verdiende een pauze. Ezra haalde zijn pik van me af en ging naast me op het bed liggen. We zeiden niets terwijl hij probeerde op adem te komen. 

Nadat ik zijn kont had gestreeld, werd ik een beetje brutaler en was ik niet bang om hem aan te raken. Ik draaide me om naar Ezra en legde mijn handen op zijn borst. Ik begon zijn borstspieren te voelen en hem te strelen. Deze keer was het zijn beurt om achterover te leunen en van het moment te genieten. 

Ik begon met zijn tepels te spelen en na een tijdje ging ik naar beneden en begon mijn tong te gebruiken om zijn borstgebied en zijn tepels te likken. Het voelde een beetje grappig. De tepel likken voelde aan als het likken van een enorm puistje. Maar Ezra genoot ervan en ik bleef hem likken. Ik heb geëxperimenteerd. Ik probeerde het puntje van mijn tong rond zijn tepel te cirkelen. Ik probeerde mijn tong op en neer te bewegen op zijn rechtopstaande tepels. 

Na een tijdje te hebben gespeeld, ging Ezra rechtop zitten en zei dat ik op zijn schoot moest gaan zitten en hem aan moest kijken. 

** EZRA ** 

Oh ja, ik wilde met haar borsten spelen. Ik ging rechtop op bed zitten met mijn benen gestrekt. Ik begeleidde Jas om voor me te gaan zitten. We stonden allebei tegenover elkaar en haar benen gingen over mijn schoot. Het was een goede positie om te zijn zoals ik haar wilde kussen en haar tieten streelde. 

We begonnen elkaar te zoenen en aan te raken. Mijn handen waren helemaal over haar borsten terwijl haar handen aan het spelen waren met mijn pik en mijn ballen. Het voelde zo goed om haar handen met mijn ballen te laten spelen. Het voelde nog beter als ze de basis van mijn ballen raakte. Ik hield van die plek. 

Ik plantte mijn gezicht op haar borsten en begon een borsten te likken terwijl ze de andere streelde. Haar borst rook zo lekker. Ik hield van haar tieten. Ze hadden de juiste maat. Ze gooide haar hoofd achterover en kreunde terwijl ik doorging met het liefhebben van haar borsten. Er waren een paar keer dat ze niet wist wat ze met haar handen moest doen, maar uiteindelijk streek ze met haar vingers door mijn haar. Het voelde goed. Net toen ik dacht dat ik klaar was met het spelen van mijn borsten, voelde ik haar vingers op mijn beide oren. Het voelde een beetje kriebelig, maar ik vond het leuk. Dus besloot ik om nog een tijdje met haar borsten te blijven spelen. Ik genoot ook van haar aanraking. Vervolgens verraste ze me door haar vinger een paar keer licht in en uit mijn oren te steken. Wauw, dat voelde raar leuk. Daar werd ik opgewonden van. 

**JASMIJN** 

Het was zo intiem om tegenover Ezra te zitten. Het voelde zo goed om hem mijn borsten te laten masseren en mijn tepels te likken. Ik genoot van elk moment. 

Een paar minuten later deed Ezra plotseling een raar verzoek. ‘Jas, kun je je slipje weer aantrekken?’ 

Was dat het einde? Waren we klaar? Wat gebeurde er? Heb ik iets verkeerd gedaan? 

Voordat ik kon vragen waarom. Hij legde zichzelf uit. 

‘Je zag er zo goed uit in je slipje. Ik wil je er gewoon weer in zien. Kun je dat alsjeblieft voor me doen? 

‘ 

Ik gehoorzaamde hem. 

** EZRA ** 

Ze pakte haar witte slipje op van de vloer, trok ze aan en ging voor het bed staan. Ze zag er zo goed uit. Ik was die avond serieus zo geil. Alles leek me op te winden. Mijn erectie was sterker dan ooit. 

Ik vroeg haar om weer bij me op bed te gaan zitten en positioneerde haar in doggy style. Ik moest haar lieve kont neuken. 

Het zien van de vorm van haar kont in haar witte slipje gaf me een verstikkend gevoel in mijn keel. Ik was zo opgewonden, maar heb me nog nooit zo gevoeld. Het was alsof ik geen moment kon ademen. Ik streelde haar kont en het gebeurde opnieuw. Hetzelfde verstikkende en ademloze gevoel. Ezra, ontspan. Ademen. 

‘Ik ga weer naar binnen. Weet je nog dat je me moet vertellen om te stoppen als je je ongemakkelijk voelt? ‘ 

Ik deed wat glijmiddel op mijn pik, trok haar slipje opzij en duwde mijn pik van achteren recht in haar poesje. Shit, het voelde nog strakker dan voorheen. 

Na een paar centimeter erin vroeg ik of ze in orde was. Ze zei ja. Haar gekreun werd luider terwijl ik mijn pik verder naar binnen duwde. Ik keek naar beneden en alles wat ik zag was haar kont en haar slipje. Ik had mijn hele pik in haar begraven. ‘Shit’ mompelde ik ongelovig zachtjes. Haar kont zag er zo goed uit. 

**JASMIJN** 

Ik zat op handen en voeten op het bed. Ezra stak van achteren zijn penis in mij. Het voelde een beetje dieper dan voorheen. 

Hij begon me van achteren te beuken. Hij wisselde af tussen strelen en in mijn kont knijpen terwijl hij me bleef beuken. Het voelde in het begin raar omdat ik hem niet kon zien of aanraken. Maar terwijl hij me van achteren bleef stoten, begon ik het gevoel ervan te waarderen. Iets aan deze functie voelde goed. Ik vond het leuk hoe het leek alsof Ezra alle macht over mij had. 

Ik sloot mijn ogen en genoot van het moment. Een tijdje later begon ik mijn heupen een beetje te wiegen. Het voelde natuurlijk aan. Ezra leek het leuk te vinden. ‘Ja Jas, ja’ kreunde Ezra. ‘Dat is het’ herhaalde hij een paar keer. We leken een goed ritme te hebben gekregen van hem stoten en mijn rocken. Het voelde goed. 

Ik kreunde harder toen de spanning in mij begon op te bouwen. Het voelde anders dan wat ik eerder in de nacht voelde toen Ezra me naar beneden wreef. Een ander deel van mij werd gestimuleerd. Dit voelde goed, maar er was een zekere mate van pijn bij betrokken. Een goede pijn. Ik wilde niet dat Ezra ophield. Mijn gekreun werd nu steeds luider. Mijn lichaam voelde zo gespannen aan. Ik bewoog mijn benen dichterbij en kneep mijn benen zo strak mogelijk tegen elkaar. 

‘Ezra.’ ‘Ezra.’ ‘Ezra.’ Ik begon zijn naam hardop te kreunen. Ik voelde me alsof ik op het punt stond van iets. Stop alsjeblieft Ezra niet. 

** EZRA ** 

Ik kneep in haar kont terwijl ik haar bleef stoten. Shit, ik hield van doggy style. Haar neuken en mijn pik in en uit haar kont zien gaan was veel te veel voor mij om te hanteren. Zeker op zo’n avond. Ik was blij dat ik niet meteen kwam. Het voelde zo goed om met haar kont te bonzen. 

Terwijl ik doorging met mijn heupen, begon Jas haar heupen te wiegen om aan mijn stoten te voldoen. Oh Jas. Oh ja. Ze was zo natuurlijk. Ik wist dat ik snel zou komen. 

Ik hoorde Jas steeds luider kreunen. Ze leek ervan te genieten. 

Toen ik op het punt stond te komen, kneep ze haar benen samen. Nu was ze zo strak. Zo verdomd strak. Ik ging sneller toen ik de climax naderde. Ik hoorde haar mijn naam herhalen terwijl ik sneller ging. Ik was zo opgewonden. Ik raakte buiten adem. 

Shit, dat is het. Ik kwam. Ik kwam. 

**JASMIJN** 

‘Oh Jas, ik kom eraan’ kreunde Ezra. 

Precies voor het moment had ik het gevoel dat mijn lichaam buiten mijn controle was. Mijn hart klopte snel, mijn spieren samentrokken. En toen voelde ik mijn onderlichaam trillen. Ik wist niet wat er met me gebeurde. Ik kon het bijna niet beschrijven. 

Ik kon me Ezra vaag herinneren dat hij zei dat hij zou komen en toen trok hij zijn penis van mij terug. Wat er daarna gebeurde, was een waas toen mijn onderlichaam nog trilde. 

Het was opeens stil in de kamer. Wij 2 waren uitgeput. 

Ik zakte in elkaar op het bed naar beneden. Ezra stortte bovenop me in. Hij omhelsde me van achteren en streelde mijn schouders. Ik voel me zo getroost dat ik geen woorden nodig had. Ik kreeg een gevoel van euforie. Wat een avond was het.