Toen ik Sarita die avond heel hard neukte. Ze was helemaal mijn teef. Ik wist dat deze slet voortaan volledig onderdanig zal zijn en mij als een aardige slaaf zal gehoorzamen. We werden de volgende ochtend moe wakker, ik verfristte me snel en zei dat ze zich klaar moest maken voor de ochtendsessie. 

Ik had haar opgedragen het volgende uur klaar te maken, tot dan ging ik naar huis en moest ontbijten, pakte een riempje, wat klemmen en een touwtje. Na een uur rinkelde ik aan haar bel. Ze deed de deur open en knielde erachter. Zodra ik binnenkwam, was ik keihard. Ze had lekker gebaad, haar haar perfect geknoopt in een knot, een zwarte beha en een zwart slipje, lange sokken in haar benen. 

Ze had een lekker parfum, vochtinbrengende crème op haar hele lichaam aangebracht en had in het hele huis kamerverfrisser gespoten. Ik was blij met wat mijn slet had gedaan. Ik ging de kamer binnen, Ze deed de deur achter me dicht en kroop. Ik kon niet stoppen met het bewonderen van die wiebelende kont die wiegde toen ze voor me kroop. 

Ik pakte de stok die ik had. Het was net een zweep. Ik hief het op en sloeg recht op haar zwarte slipje. Het verraste haar en ze jammerde heel hard en misbruikt. Ik keek naar haar, ze wist dat ze nu in de problemen zat. Ik beval haar op het bed te kruipen en het slipje uit te trekken. Ze vouwde het slipje netjes op en klom van angst op het bed. 

Ik hield de stok op haar kont en vroeg haar: ‘Wil je nog een keer misbruiken?’ 

‘Geen meester,’ antwoordde ze. Ik sloeg hard op haar kont zodra ze antwoordde. Ik stelde dezelfde vraag opnieuw en sloeg haar heel hard. Ze kreunde en zei nee, meester, vergeef me. Ik sloeg haar nog een paar keer en maakte haar kont roze met een zweep, maar niet rood. Ik klom toen op het bed. 

Ik draaide haar om en gooide haar beha weg. Ik ging naar haar toe als een monster, ik hield haar mooie ronde borsten in mijn handpalmen en begon ze op te eten. Ik nam de hele boob in mijn mond en graveerde mijn tanden erin, ik begon ze in mijn mond te zuigen. Het zachte vlees van borsten was een traktatie om te zuigen en in te knijpen. 

Mijn tong omcirkelde haar stijve tepels en stimuleerde ze door ze te kietelen, ze kreunde heel hard vanwege mijn ruwe acties. De kamer was gevuld met gekreun. Ik besloot uiteindelijk om dit meisje voorlopig een orgasme te geven en haar daarna weer te laten gehoorzamen. Ik was nog helemaal gekleed en had mijn overhemd of broek niet uitgetrokken. Ik begon haar poesje te kussen. 

Ik likte haar kutje rond en stopte uiteindelijk mijn tong erin. Ze was totaal niet onder controle door plezier en kreunde haar stem. Haar kutje stroomde als een rivier door alle acties. Zodra ik haar clit streelde en het tempo van likken verhoogde, spoot ze een lading op mijn gezicht en bleef rillen voor een lang orgasme. 

Ik bleef likken tot de laatste druppel, ik stond eindelijk op en ging naast haar op het bed zitten, kammend door haar haren. Haar bezwete naakte lichaam glinsterde in het licht van de kamer, ik kuste haar voorhoofd en beval haar te gaan zitten. Haar telefoon rinkelde en haar kamergenoot belde. Ik vroeg haar om het te beantwoorden, ze weigerde en stond op. 

Ik begreep het niet en de oproep werd gemist. Ik hield haar vast en begon haar te knuffelen, ze was uitgeput door het orgasme, maar reageerde op de kus van haar meester door me netjes te laten knuffelen. Ik likte haar tong en pompte mijn speeksel in haar mond. Mijn handen verkenden haar sexy bezwete kont terwijl we knuffelden. 

Ik kneep er hard in, zodra ze probeerde te kreunen. Ik stak mijn tong dieper. We knuffelden een tijdje en toen ging ik op de bank zitten. Ze knielde voor me neer. Haar telefoon rinkelde opnieuw en dit keer was het weer een gemiste oproep. Ik dacht dat iets raar was en vroeg haar ernaar. Ze keek op en zei: ‘Meester, ik heb een verrassing voor u.’ 

Ik vroeg wat. Zodra ik wat zei, kroop haar kamergenoot van buiten de kamer. Ik was absoluut verrast. Vedika haar kamergenoot was een lange, blonde meid met kleine tieten, maar gewoon een geweldige kont. Ik was geschokt toen ik Vedika in haar beha en slipje zag kruipen in de buurt van Sarita. 

‘Wil je me als je slaaf nemen? Eigenlijk liet Sarita me al je chats zien en hielpen we elkaar na het lezen van elkaars vinger. Gisteren was ik opzettelijk vertrokken om jullie twee de tijd te geven. Vandaag wilden we u verrassen, zodat Sarita de deur niet op slot deed. Neem me alstublieft als uw slaaf en doof mijn dorst. ‘ Ze likte haar lippen terwijl ze dit zei. 

Ik keek naar Sarita, waar staar je naar kut. Geef ons sap totdat ik deze slet voel. Ze glimlachten allebei en Sarita kroop weg. Nu had ik twee engelen tot mijn dienst met een leeg huis. Ik luisterde naar Vedika van haar naar haar kont, ze was nog mooier dan Sarita. Ik trok aan haar haar en liet haar opstaan. 

Ik begon haar taille te voelen, ze had een zandloperfiguur en een zachte ronde taille. Ik kneep in haar kont en begon met mijn beide handen over haar hele lichaam te wrijven. Ik voelde haar nek en gleed toen over haar schouders en trok aan haar beha-bandje. Ik legde mijn handen in haar oksel en kneep erin, vanaf daar begon ik haar hele taille te voelen en daarna haar kont. 

Ik kneep en wreef over haar gevoelige gebieden, waardoor ik haar opwond. Ze had Sarita hard horen kreunen en was dus al nat. Ik legde mijn vingers op haar vochtige slipje en drukte hard op het liefdesgat, ze slaakte een luid gekreun. Ik begreep dat ze een gevoelige clit had en ik had het aangeraakt. Ik begon zachtjes op haar slipje te kloppen en gaf haar enorme pijn en plezier. 

Terwijl we dit deden, kwam Sarita binnen met glazen sap. Ik pakte een glas en beval Vedika om bij Sarita’s natte poesje te kruipen. Ik begon het sap op Sarita te gieten. Het druppelde naar haar kutje en Vedika likte het als een hond. Ze hield haar tong op Sarita’s poesje en slokte alle druppels zweet en cum gemengd sap op terwijl het naar beneden druppelde. 

Ik liet haar op deze manier al het sap drinken en beval haar uiteindelijk Sarita te laten liegen en haar schoon te likken. Ik begon aan mijn sap te nippen terwijl ik Vedika op Sarita zag liggen en haar naakte lichaam likte. De actie van meisje op meisje maakte me gek. Ik zat sap te drinken en keek naar de actie. 

Vedika legde haar tong op Sarita’s buik en begon te likken tot aan haar borsten. Ze kreeg elke centimeter in haar mond. Sarita kreunde van plezier toen Vedika haar tepels likte en begon te zuigen. Ik dronk mijn sap op en voegde me bij hen. Ik trok Vedika opzij en sloeg haar kont heel hard. Ik gooide haar toen op het bed. 

Ik werd naakt en klom op het bed. Ik vroeg Sarita om haar benen te spreiden en voor Vedika te gaan zitten. Nu zat Vedika tussen mij en Sarita in. Ik spuugde op haar kontgat en duwde mijn lul in haar kont, het ging niet in één klap omdat haar kont erg strak was voor mijn gespierde lul. Ik liet haar Sarita’s poesje likken en mijn lul in haar ronde, ronde kont steken. 

Sarita hield Vedika’s hoofd stevig op haar kutje en liet haar niet schreeuwen en ik begon haar kont te beuken. Ik sloeg die ronde, zachte, eerlijke kont terwijl ik aan het neuken was tot hij rood werd. Ik verhoogde het tempo van beuken en begon daarbij haar kutje te vingeren. Zodra ik het tempo verhoogde, kietelde ik haar clit uitgebreid en kwam ze op mijn hand. 

Ik stopte met neuken en draaide haar om. Ondertussen likte Sarita al het orgasme van mijn hand af. Ik zag tranen in Vedika’s ogen terwijl ik haar omdraaide. Ze voelde de pijn in haar kont, maar genoot ervan. Ik draaide haar om en raakte haar geweldige tepels aan. Die donker gekleurde tepels op perzikrode borsten waren als snoepjes. 

Ik begon eraan te zuigen en in die borsten te knijpen als mango’s. Ik werd erin verzwolgen. Sarita ging snel achter me aan en begon aan mijn kont te likken, ze wist dat ik het leuk vond. Ik bleef Vedika’s borsten een tijdje kussen, knijpen, bijten, kauwen en slaan, ze werden rood en bezweet. Ik stond op en zette klemmen erop, het was nu tijd om Sarita’s poesje te behandelen. 

Ik heb haar voor mij in een zendingspositie gezet. Vedika op haar gezicht en ik begon haar kutje te rammen terwijl ze haar dijen vasthield. Vedika drukte haar kutje in Sarita’s gezicht. Sarita likte het als een professional. Ik sloeg een paar keer op haar tieten en stak mijn lul er volledig in. Ik bewaarde het daar en draaide haar beide tepels. 

Ze voelde enorme pijn en Vedika drukte haar kutje dieper in Sarita’s mond. De tranen rolden uit Sarita’s ogen en Vedika kreunde van plezier. Ik begon toen weer te humpen. Vedika kwam op Sarita’s gezicht. Sarita kwam op mijn lul. Ik bleef maar humpen en toen ik op het punt stond te klaarkomen, stond ik op de grond, beide hoeren openden hun mond en zaten als dorstige honden in mijn benen. 

Ik bespoot hun gezichten met een enorme lading sperma. Ze begonnen elkaar te kussen en af te likken van elkaars gezicht. Dit was het einde van één sessie op de dag. We gingen op bed liggen, hadden eten en gingen naakt liggen met alle zaadvlekken en orgasmevlekken op ons lichaam voor een tijdje.