De laatste paar maanden voordat ik van school ging, had ik een parttime baan bij mijn oom, Roger. Roger van nature noemde ik hem altijd, niet duidelijk in zijn gezicht. Hij was mijn oom aan de kant van mijn vader en hij had een goed karakter. Als je ooit iets wilde, zou oom Roger er op de een of andere manier in slagen het te bemachtigen. Ik zou hem niet als een crimineel beschouwen, meer als een lieve schurk. Met kerst hebben we nooit een boom hoeven kopen omdat mijn oom altijd opeens met een boom verscheen, samen met de grootste kalkoen die je ooit hebt gezien, zeggende, met een goedkope grijns op zijn gezicht, ‘ze vielen gewoon van de achterkant van een vrachtwagen. 

”  

Oom Roger had vroeger een melkronde. Toen de melk ‘s ochtends stom in glazen flessen aan de deur werd bezorgd. En wanneer de pimpelmeisjes gaten in de foliedopjes zouden pikken om hun snavels in de laag crème aan de bovenkant van de flessen te krijgen. Drie ochtenden per week zou ik mezelf om half vier ‘s morgens uit mijn warme bed moeten slepen, met mijn wazige ogen prikkelend. Om vijf uur kwamen we aan bij het dagboek om onze melkbestelling op te halen.  

Afgezien van het geld was er nog een goede reden om zo vroeg op te staan. De lieve Tess werkte in het dagboek. Ze was iets ouder dan ik en had haar opleiding afgerond. Als ik niet voor mijn oom had gewerkt, had ik haar waarschijnlijk nooit ontmoet, omdat ze naar een meisjesschool was gegaan in de naburige stad. Alleen al door haar uiterlijk voelde ik dat ze ver buiten mijn klasse was. Tess had lang donker haar, vastgebonden in een paardenstaart en haar bruine ogen lieten me betoverd achter. Als klap op de vuurpijl had ze de meest geweldige kont die heerlijk kronkelde terwijl ze liep. Ik zorgde er altijd voor dat ik achter haar stond als ze ons soms hielp de kisten op de melkvlotter te laden.  

Ik heb veel gelukkige momenten met Tess doorgebracht onder de douche. In mijn dromen natuurlijk, terwijl ik mijn pik zachtjes waste. Ik stelde me voor dat ik haar kameel toe voelde door haar strakke broek. Haar blote tieten terwijl ze haar beha uittrok. Ik schuim haar naakte lichaam in met mijn zeepachtige handen. Ik stelde me voor dat ik mijn vingers in haar zoete poesje gleed en ze in en uit liet glijden. Ik stond achter haar, mijn stijve vastgeklemd tussen de wangen van haar kont met heet water dat over ons stroomde en terwijl ik mijn armen om haar heen sloeg. Tess zou met mijn vingers rijden en haar heupen heen en weer slaan, totdat ze schokte van een orgasme. Op dit punt had ik over het algemeen mijn lading over de tegels geschoten en zag ik hoe mijn plakkerige crème langs de muur naar beneden gleed. De volgende keer neuk ik haar, voordat ik klaarkom.    

Genoeg daarvan … Beladen met kratten melk, reden we de weg af op onze driewielige elektrische melkvlotter met het geluid van glazen flessen die tegen elkaar kletterden.  

Oom Roger was een goedgebouwde kerel. Hij had ook een aanstekelijke lach en de branie waar vrouwen van hielden. Een van mijn taken was om de bestelling van elke klant in zijn portemonnee op te nemen, om het hem gemakkelijker te maken op de afhaaldag. Al snel merkte ik dat een of twee klanten andere ophaaldagen hadden dan de rest. Niets bijzonders, hoor ik je zeggen. Maar deze klanten kregen na elk bezoek ook een gratis fles slagroom en ik kreeg altijd te horen dat ik moest wachten op de melkvlotter terwijl hij zijn contributie ophaalde. Toen ik mijn oom vroeg waarom deze klanten gratis melk kregen, lachte hij gewoon. 

‘Ik moet voor mijn stamgasten zorgen, jongen,’ knipoogde hij. 

De volgende ochtend was een van die bijzondere afhaaldagen. Toen oom Roger naar de deur ging, volgde ik hem. Als een gestoorde stalker loerde ik in de schaduw. Ik hoorde het kloppen op de voordeur en kort daarna hoorde een vrouwenstem mijn oom bij zijn voornaam. De deur kletterde dicht en het werd stil. Ik tuurde door de heg en er was geen teken van hem. Hij moet naar binnen zijn gegaan. Een seconde of twee later zag ik een licht op de bovenverdieping aangaan achter gesloten gordijnen. Nog een paar seconden en het licht ging uit. Ik wachtte en ik wachtte. Ik ging terug naar de melkvlotter. Eindelijk kwam hij terug, fluitend terwijl hij liep. 

“Dubbelroom?” Ik heb ondervraagd. 

‘Double cream, Lad’, antwoordde hij, grijnzend van oor tot oor. 

De volgende week was de pauze van een halve periode. De hele week ging ik met oom Roger aan de slag, ik kreeg ook Tess elke dag te zien, en haar schattige kontje, al was het maar voor een korte tijd. En zelfs als ze me amper opmerkte, voelde ik me aan de zijlijn, terwijl elke andere melkboer die hun bestelling verzamelde met haar flirtte, zich als motten tot haar aangetrokken voelde tot een veranda. 

Er waren die week drie bijzondere ophaaldagen. Dat betekende dat ik ook een drukke week had met het stalken van mijn oom die hem zijn gouden top aan de dames zag bezorgen. Mevrouw Woolard was vrij lang en had lang, vurig rood haar. Ze was ongeveer een jaar geleden weduwe geweest en woonde alleen in een groot huis net buiten het dorp. Toen oom Roger op haar deur klopte, piepte ik al door een gat in het hek. ‘Mevrouw Woolard,’ zei ik tegen mezelf, terwijl ze de voordeur opendeed en mijn oom begroette met alleen haar dunne doorzichtige nachtjapon. Ze moet in de veertig zijn geweest, maar ze had nog steeds een mooi figuur en jongen had ze een paar tieten. Ondanks dat ik een meter bij me vandaan was, kon ik duidelijk haar schotelvormige tepels door dat nachthemd zien grijnzen. Ik was geschokt toen mijn oom naar binnen ging en de deur achter hem sloot, Ik kon haar kutje nauwelijks goed zien, puilend door die magere onderbroek. Ik wachtte jaloers op het licht op de bovenverdieping. Toen het donker bleef, dacht ik, misschien lag haar slaapkamer aan de achterkant van het huis, dus ging ik op onderzoek uit. 

Ik was aangenaam verrast toen ik om de hoek kroop dat ze in de keuken waren. Het licht was aan en de gordijnen waren half open. Mevrouw Woolard had een ronde keukentafel en daar zat ze overheen gebogen en rustte op haar ellebogen. Haar nachtjapon was op drift geraakt en haar enorme tieten waren op de tafel gespreid. Het was een moment om van te genieten toen oom Roger de zoom van het nachthemd van mevrouw Woolard optilde terwijl ze over de rand van de tafel leunde. Met beide handen trok hij haar kanten slipje naar beneden, waardoor haar enorme, bleekwitte kont volledig zichtbaar werd. Hij bleef aan die slipjes trekken totdat ze aan haar voeten lagen en ze was uitgestapt. De smerige klootzak drukte ze zelfs tegen zijn gezicht voordat hij ze in zijn uniformjasjas stopte. Ik kon zien dat hij haast had om zijn pik in mevrouw Woolard te laten zinken ‘ s fanny terwijl hij wanhopig aan het knutselen was om zijn broek met één hand los te maken, terwijl hij met de andere hand haar warme, zachte vlees streelde. Ik kon zijn enorme stijve pik niet echt missen omdat hij trots naar voren stak, nadat hij zijn broek en broek had laten vallen. 

Zonder waarschuwing sloeg hij mevrouw Woolard vierkant over de kont. Verdomme, dacht ik, een beetje verbluft. Ik zag haar naar voren rukken en een rimpel door haar tieten sturen terwijl ze trilden als gelei. Hij deed het opnieuw, herhaaldelijk. Ik zag de uitdrukking op de gezichten van mevrouw Woolard, het was een mix van pijn en extase. Ze genoot van elke seconde. De spanning, de schok en dan de angel. Ik kon haar niet horen kreunen, maar haar vreugde kon ik door haar mond en haar ogen lezen. Door mijn eigen ogen had mijn pik ook haar plezier gelezen en nu begon het te roeren. Ik wou zo dat ik degene was die daar stond met mijn broek naar beneden, rechtop van verwachting. Ik stelde me het gevoel voor dat haar schaamlippen het hoofd van mijn lul kusten en dat haar poesje mijn hele erectie zou verteren. 

Oom Roger deed mijn gedachten. Ik zag hoe hij zijn pik pakte en zijn voorhuid terug trok en zijn knop blootlegde, het was zeker nat van opwinding. Hij stootte de punt tussen de spleet van haar kont en schoof hem naar haar honingpot. Maar mevrouw Woolard was er nog niet klaar voor dat mijn oom zijn dikke pik in haar stak. In plaats daarvan stond ze op, draaide zich om en presenteerde haar kutje door haar kont op de rand van de tafel neer te strijken en haar benen te spreiden. Vervolgens leende ze achteruit en legde haar handen op de tafel achter haar. Ik zag nu de glorie van haar vrouwelijke geheim. De strakke krullen van haar netjes geknipte kutje dat paste bij de levendige kleur van haar haar. Zonder oom te laten knielen, knielde Roger tussen haar benen en liet zijn hoofd in haar heuvel zakken. Binnen enkele ogenblikken boog mevrouw Woolard haar heupen naar voren en ik zag hoe ze op haar onderlip beet en haar ogen sloot. Ik stelde me voor hoe mijn oom op en neer likte en in haar schaamlippen. Haar klappen moeten zeker een bevestiging zijn dat hij haar goede plek had gevonden. Ze verwijderde de muts van de melkman, die hij nog droeg, en plaatste hem op haar eigen hoofd. Ze sloeg haar handen om zijn nek en vrij ruw duwde ze en trok zijn gezicht in haar pijnlijke poesje. Ik las haar lippen terwijl ze zei:    

“sneller sneller.” Mevrouw Woolard stond op het punt te klaarkomen. Ze werd woedend toen ze door een orgasme werd gegrepen. Ze spreidde haar benen breder en greep mijn ooms hard vast. Terwijl elk ledemaat van haar lichaam verstijfde, stelde ik me de hele mond van mijn oom voor die haar kutje bedekte, zijn hete tong stak zo diep als het in haar liefdesgat zou gaan. 

Mijn oom Roger had eindelijk zijn zin bij mevrouw Woolard. Ze liet haar greep los en trok hem bij zijn oren omhoog. Daarna ging ze weer op tafel liggen en ik zag de sappen van haar orgasme haar poesje natmaken. Ze was klaar voor zijn dikke pik en mijn oom Roger kon zijn naam trouw zijn. Hij plaatste de rauwe kop van zijn pik tussen haar lippen en met de gecombineerde sappen van zijn voorvocht en haar orgasme krulde hij zich een weg naar haar geheime plek. Ik zag het genot op beide gezichten en stelde me voor hoe haar liefdesgat zachtjes buigde terwijl ze hem heel doorslikte.  

Ik dacht dat het het juiste moment was om ze aan hun tafel capriolen over te laten. De gedachte dat mijn oom op zijn lading zou schieten, zou me zeker levenslange littekens hebben bezorgd.